Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Competizione
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clock Tower: Rewind teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattolino
senior tag
Na, ez már valami. Mondjuk erre lehetett számítani.
Drágulás van, de azért ha ez bugmentes lesz, talán megéri.Vivo X90 Pro Plus
-
Noukoum
veterán
Lehet meg 2020 legjobb ár/érték arányú telefonja.
500€ nyami, az azt jelenti hogy itthon bőven 200e alatt lesz.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
RoBos
senior tag
Most legalább már mki tudja, h nem a K30 Pro Zoom-ból lett a global verzió csinálva...
-
Ezekiell
veterán
Jó, ezt 600 EURért most kérem. Ebből bizony veszek egyet
Mármint amint lehet kapni valahol...
[ Szerkesztve ]
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
veterán
Kijelző frissítés 60 hz?
-
Ricardo
titán
Jól hangzik. Kicsit mérdéklődik az ára és jó vétel lehet.
-
Aryon87
félisten
Főkamera biztos hogy tud OIS-t, és 2x zoom is lesz benne de ugyanakkor makrózni is tud.
Ütős gépnek ígérkezik, az F1 se volt piskóta.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
R a y
senior tag
Mi értelme volt a K szériát a Poco felé irányítani...???!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
DshadoW
tag
Nyilván minden embernek más és más fontos egy telefonban, de én simán feladom mondjuk az ip ratinget, sd slotot (ez amúgy 1-2 generáción belül minden flagshipről eltűnik) wireless chargingot meg 90 hz képfrissítést, ha cserébe feleannyiba kerül a teló. OIS meg asszem van benne.
Ha leváltom majd a 9T-t, akkor biztos erre váltok.
szerk: úgy néz ki tényleg nincs benne ois. Azért ez elég ciki a k30 pro után.
[ Szerkesztve ]
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
Aryon87
félisten
válasz szupermacs #16 üzenetére
Mert mobillal fotózok
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Pocak89
senior tag
Drágábbra számítottam, de örülök, hogy ennyire hozták ki. Meglátom 11.11-es akcióban mennyi lesz aztán lehet váltom a MI8-at. IP védelem nélkül eddig is elvoltam, mint ahogy a 60 Hz-val is. Viszont van snapi 865, kamera is tetszik amiket néztem eddig a K30 pro-ról.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
RoBos
senior tag
A K30 Pro Zoom-ba valóban van OIS, de az F2 Pro nem ebből, hanem a sima K30 Pro-ból "készült"!
-
Predatorr
őstag
Sikerült a 2.5* árnak alávágni? Aztapaszta, milyen süket marketing duma!
Vajon a(z incognito módban is) kémkedést abbahagyták már? Mert elég nagy botrány lett."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
atee_13
őstag
-
dilajoska1
őstag
Itt is írják hogy van OIS és IP53 védettség is.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
-
RoBos
senior tag
válasz dilajoska1 #27 üzenetére
Furcsa, h a hivatalos Poco oldalon erről nincs semmi, vagy csak én nem látom?! Azt hiszem ennél hitelesebb oldal most jelenleg nincs...
-
Soleco
tag
Kb. 210 000 felett fog nyitni, annyiért meg nem különösebben jó ajánlat. Csalódáskeltő folytatása az F1-nek.
-
törölt tag
Tetszik bár a pixel binninges kamera valszeg kakesz lesz, plusz elég drága.
-
törölt tag
Hát ezt sem nekem találták ki.
K30 Pro Zoom-ot kellett volna átcímkézniük és a 9T Pro újkori áránál maradni ahhoz, hogy érdekeljen. -
veterán
Ár/érték bajnoki címét a xiaomi végképp elveszítette.
-
addikt
Az a nagy probléma ezzel a telefonnal srácok, hogy 200 ezer körül már Oneplus 7 Prot kapni, s akkor már megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Ugyanannyiért több szempontból a Oneplust választanám.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
joey04
titán
Az igen. Dupla ár, és még a kamera sem a legjobb variánsból van.
-
rdt89
addikt
A hátsó kamera elrendezés nagyon adja és összességében a telefon is rendben van, az ár meg a vetélytársakkal szemben korrekt, még ha a Xiaomihoz képest emelkedett is.
-
marcee
addikt
válasz Hopkins95 #37 üzenetére
Igen, ehhez képest bármelyik tavalyi csúcsmodell hasonló áron többet nyújt, csak sebességben gyengébb, de az meg nem olyan hatalmas különbség.
Lehet, hogy féláron van az ideiekhez képest, de ez a 200e körül árral már nem fogadhatóak el úgy a hiányosságok, mint a fele ennyiért nyitó F1-nél.\m/
-
veterán
Sajnos a vezetékmentes töltést már megszoktam az fájna, de amit mindenképpen akartam a mi mix 2s-hez képest :
1 semmibe ne legyen visszalépes
2 sztereó hangszóró
3 nyilván legújabb vas, wifi és Bluetooth szabvány
4 még nagyobb hasznos kijelző és lehet nagyobb is a méret
5 azt csak halkan jegyzem meg ne legyen 380, de 300 se inkább 250Ilyen xiaomi van?
-
Graphics
Jómunkásember
Szuper végre az igényeimnek megfelelő készülék, amire az F1-en szívesen lecserélném.
Hazai árazás után szerintem be is szerzem.
Mi9T Pro-t néztem sokáig, de ez többet nyújt.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest