Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
Végre egy jó hír! Ha hazaértem meg is lesem.
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
bugizozi
őstag
Szia!
Köszi a listát! Én egy Asus Memo Pad 8-at tervezek venni és gyűjtöm az infokat, hogy mik azok nem futnak. Ezek közül szerencsére egyik sem érint engem, viszont lenne még pár app ami fontos lenne számomra. Ezekről van esetleg infod neked vagy másnak, hogy mennek e:
MobileLink
instaframe
Plants vs Zombies
Dinner / Cooking dash
CSR racingAmúgy az Intel Atom Z3745 proci hogyan teljesít játékokban? Az én telomban egy Adreno 305 van, ahhoz képest jobb vagy rosszabb?
Köszönöm a segítséget!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
saelin
veterán
válasz bugizozi #302 üzenetére
A jobban optimalizált játékokat elviszi közepes beállításokkal, bírna többet is, csak az intel gpu és az x86 miatt bizonyos effektektől összeomlik a játék. Ezt ki kell tapasztalni. Pl a tegnapi frissítéssel játszható lett a:
- Shadowrun Returns - nem lép már ki.
- Help me Jack - ha az ember kikapcsolja a grafikus módot (árnyékok, csilli villi fények), akkor már az sem lép ki.
A plant vs zombie-t megnézem, azt még nem is próbáltam.Sima alkalmazásokkal semmilyen kompatibilitási probléma nincsen. A játékok érintettek csak ilyen téren.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
vvillie
tag
Mi ez a mizeria, hogy nem lehet appokat atrakni az sd-re?
Egyaltalan akkor mire lahat hasznalni az sd kartyat?
Gingerbread elotti verziokon volt ez problema, azota jopar ev eltelt es most megint szivatnak.
Ertem en, hogy szeretnek nepszerusiteni a felho alapu tarhelyeket de alkalmazasokat meg telepitett jatekokat nem lehet athelyezni a felhobe.
Ha jol ertettem kolfoldi forumokon azt irjak, hogy nagyon instabil lessz a rendszer ha atpakolgatjak az appokat az sd-re.
Remelem megoldodik ez a problema az asus reszerol vagy costom romokkal.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Itt a google a hibás. A gyártók gyakran tesznek a rendszerükbe sd-re helyezés opciót, de ha egy app nem támogatja, akkor semmit nem ér, mint írtad, rosszul vagy sehogy sem fog működni. Az meg a másik, ha működik is, csak pár megát tesz át sd-re, a fontosabb fájlokat a rendszer kötöttségei miatt muszáj a gépen tárolnia... Azt sem kell elfelejteni, hogy a főzött romok olyan megoldásokat is tartalmaznak, amiket az alap android nem, de még a legtöbb gyártói rom sem.
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
scholl
tag
Hello!
ma jött meg a tabletem, próbáltam én is frissíteni a rendszert, letöltötte majd telepítés közben hibát jelzett, majd újraindult. Próbáltam a rendszerfrissítésben újra, de azt írta, hogy naprakész, viszont sokkal kisebb a verziószámom.mit tehetek ilyenkor? idővel próbáljam újra?
-
saelin
veterán
Próbálj egy factory resetet csinálni:
Beállítások --> Biztonsági mentés és visszaállítás --> Gyári adatok visszaállítása és itt pipáld be a belső tároló törlését is. Ezzel minden adatod elveszik, szóval, ha van olyan, akkor azt mentsd ki sd kártyára - tudom, most vetted és gondolom szűz, de inkább szólok minstem baj legyen.Utánna próbáld újra frissíteni, hátha csak ennyi baja van.
-
pleslie82
tag
Nekem is az emagos CX van ès most töltött le egy 21 megàs frissitèst.
Èn is factory resetet mondtam volna megoldàskènt a frissitèsi problèmàra de ha az sem segit akkor talàn asus.hu. Ha jól làttam lelehet tölteni frissitèseket pc-re vagy dobj ràjuk egy email-t.[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Gondolkozom, hogy veszek egy ilyen tabletet, konkrétan ezt: TF103CX-1B006A Jól gondolom, hogy ez billentyűzet nélkül van? Ha igen, utólag lehet hozzá venni?
Olvasgattam a tesztet és itt a hozzászólásokat. Alapvetően szimpatikus a gép, de 1-2 dolog miatt tartok tőle.
Az egyik ez az akksi kijelzés. Ezen javított a legutolsó frissítés? Van bármilyen hasonló bug?A másik, hogy sok játékkal nem kompatibilis. A játékok nagyon nem érdekelnek (talán a PvZ2 De abszolút nem fontos), viszont más app-okkal mi a helyzet? Ilyennek, mint FB Messenger, Skype, SwiftKey, Officesuit, Mx Player? Illetve ha valaki használja, az HBO Go működik rendesen?
Végül az lenne a kérdésem, hogy hány év garanciával adják? Mi lehet tudni az ASUS garanciáról, van pl. szerviz futár szolgáltatásuk, milyen gyorsak szoktak lenni?Köszi előre is a válaszokat!
-
saelin
veterán
"Gondolkozom, hogy veszek egy ilyen tabletet, konkrétan ezt: TF103CX-1B006A Jól gondolom, hogy ez billentyűzet nélkül van? Ha igen, utólag lehet hozzá venni?"
Ez a bill nélküli. Tudomásom szerint, az asus nem forgalmazza külön a dokkolót.
"Az egyik ez az akksi kijelzés. Ezen javított a legutolsó frissítés? Van bármilyen hasonló bug?"
A tegnapi javította az akku kijelzős bugot.
"A másik, hogy sok játékkal nem kompatibilis. A játékok nagyon nem érdekelnek (talán a PvZ2 De abszolút nem fontos), viszont más app-okkal mi a helyzet? Ilyennek, mint FB Messenger, Skype, SwiftKey, Officesuit, Mx Player? Illetve ha valaki használja, az HBO Go működik rendesen?"
A játékokat is kompatibilisnek jelzi, de akadhat olyan, ami ennek ellenére is hibásan fut, összeomlik stb. Nem játékoknál semmivel nem jár az intel soc, mindnek kell működjön, amit letudsz tölteni a playből.
"Végül az lenne a kérdésem, hogy hány év garanciával adják? Mi lehet tudni az ASUS garanciáról, van pl. szerviz futár szolgáltatásuk, milyen gyorsak szoktak lenni?"
2 év háztól házig garanciát ad az asus erre a termékre. A tablettel még nincs tapasztalatom szerviz ügyben, de ha ugyan olyan, mint a notebook szervizük, akkor nem lehet rá panasz.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Köszi a választ! Az jó hír, hogy javult az akku kijelző! Korábban talán pont tőled olvastam, hogy a fényerő "rezgett" vagy nem tudom pontosan, hogy írtad... Az még fennáll?
"Tudomásom szerint, az asus nem forgalmazza külön a dokkolót." - nem baj, annyira nem fontos.
"A játékokat is kompatibilisnek jelzi, de akadhat olyan, ami ennek ellenére is hibásan fut, összeomlik stb. Nem játékoknál semmivel nem jár az intel soc, mindnek kell működjön, amit letudsz tölteni a playből." - szuper, eddig sem játszottam tabon, ez után sem fogok, a felsorolt app-ok sokkal fontosabbak
"2 év háztól házig garanciát ad az asus erre a termékre." - azt nem tudod véletlen, hogy itthon szervizelik, vagy kiküldik valamelyik környező országba?
Van bármi más bug vagy olyan egyedi sajátosság, amivel nem árt tisztába lenni vásárlás előtt?
Kicsit off, de LG G Pad 8-cal van versenybe a készülék
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Nézegettem most, de nem nagyon láttam a fényerő bugot. Talán javították ezt is. A szervizről csak ennyit tudok, hogy hol javítanak azt nem...
Egyéb bug(ok) között ott van a hangok recsegése a Wayward Souls c. játékban, ami [gyorsan megnézem] még mindig fent áll. Biztos nem a hangszóró hibás, mert fülessel is csinálja és hiába kapcsolom ki az audio wizardot, akkor is. Csak ennél az egy játéknál tapasztatlam ilyet, filmeknél, youtubenál, zenénél nem! Akár az is lehet, hogy írnom kellene magának a játék fejlesztőinek, az ő saruk is lehet."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
grosy
senior tag
Nekem netezés közben a "gépelés hangjánál" néha-néha bereccsen hol a bal, hol a jobb hangszóró. Amúgy tisztán szól, ha zene/film megy. Más is tapasztal ilyet? Mitől lehet?
-
pleslie82
tag
A tegnapi frissítést követően este tizkor felraktam töltőre és reggel fél hatkor 83%-on vettem le!
-
Snakeiboy
aktív tag
Udv ujra,
Mivel jo kis masina volt ez es jon a karacsony igy asszonpajtasnak vettem en is egy ilyen tabletet. Latom meg mindig van gubanc az aku toltotseggel, viszont lenne egy kerdesem. Erdekes modom a szamitogepemen megosztott filmeket es zeneket gond nelkul lejatsza onlineban ES filebrowser -rel, de ha kepet akarok megnyitni akkor semmi. Egyszeruen nem nyissa meg a kepet, csak kozepen elkezd porogni az alapotjezo de nem tortenik semmi. A beepitet file browser meg lehuzza eloszor a tabletre majd onnan nyissa meg. Van erre a problemara megoldas? Szeretnem a kepeket online-ban nezegetni wifin keresztul, egy Nexus 7en gond nelkul megy ES file browser-rel viszont ezen a tabon valamiert nem. Probalja ki valaki legyetek szivesek hogy nalatok is fennall ez a dolog? Valaszokat elore is koszonom.
Miert?????
-
pleslie82
tag
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz pleslie82 #334 üzenetére
Nalam csak az a gond hogy 140Gb-nyi foto van es hat mondanom sem kell hogy nincs a google driveomon annyi hely . Van egy file server meg 2asztali gep. Egyikrol sem tudok kepet nezni. Valaki kiprobalhatna hogy ez atablet hibaja vagy csak mas progi kellen hozza. Koszonom
Miert?????
-
alansmithee
tag
csak kíváncsiságból csináltam egy gyári visszaállítást mert a frissítések ugye nem tiszta telepítéssel mentek fel gondoltam nézzük meg mi tud tiszta lappal ez azért elég impresszív pontszám...
ami viszont meglepő újdonság volt hogy mostmár ha felnyitom a tokot automatán felkel a gép és ha lecsukom le is zár.. nem tudom hogy míg nem volt meg valamit el állítottam volna vagy valami de így még jobban szeretem ezt a tokot -
saelin
veterán
válasz alansmithee #336 üzenetére
(#331) pleslie82
Ma 99%-on vettem le a tabot töltőről.
Próbáld kikapcsolásig lemeríteni, majd kikapcsolt állapotban tölteni. A következő alkalommal, pedig bekapcsolva töltsd, én így csináltam és eddig jó.(#333) Snakeiboy
Fuh, ehhez nem értek. Próbáld ITT is megkérdezni, lehet valamit állítani kell az ES-en belül. Csak jegyezd meg a hozzászólásod számát, különben lapozhatsz vissza a végtelenségig... Elég pörgős topic."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Ropapa
csendes tag
Sziasztok.
Én az asszonynak tervezek egy ilyen csodát. Megteccet minden hibájával együtt, és talán egyszer lehet windows/android dualboottal is játszadozni...
Nade nekem csak egy kérdésem lenne, ami a legfontosabb számomra, vagyis az asszonynak a kütyüvel kapcsolatba:
Hey Day fut rajta?Előre is köszönöm.
-
PyLu_pappa
csendes tag
Nekem is ez a frityu van fent w2.2.33.132 és nekem most jött ki ez az akku kijelzős dolog 83%-on megáll hiába töltöm. Szerintem ez nincs orvosolva... Mind1 nekem sikerült rootolni de az sd kártyára való telepítéses módszerek egyike se működik. Az árához képest szerintem elég combos a hardver jól eszi a dolgokat. Aki gondolkodik ne gondolkodjon vegye! Jobb mint valami kínai máncsung vagy xengoang.
[ Szerkesztve ]
-
vvillie
tag
válasz PyLu_pappa #339 üzenetére
Melyik modszerrel sikerult rootolnod? Megosztanad? Koszi.
-
PyLu_pappa
csendes tag
Zenfone-hoz van egy .apk app file. Nem tudom lehet-e linkelni ezért csak annyit mondok van egy olyan oldal hogy transformerforums google bácsi kidobja és ott van root topic az 1. oldalon lejjebb van a módszer meg a link az apphoz. Egyébként valami zenfone root a neve így is rákereshetsz. De van nagyon sok vírusos oldal ami tévútra visz szal vigyázz azokkal amik mittudomén milyen marhaságokat dobnak fel, hogy androidos cuccával ennyi annyi error van. Én egy megbízható oldalt találtam valami filemegosztó onnan kaptam le. Otthon leszek keresgélek és megosztom pontosabban a nagyérdeművel.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz PyLu_pappa #342 üzenetére
A root-olás menetét nyugodtan megoszthatod itt, nem fognak szólni érte.
-
saelin
veterán
válasz PyLu_pappa #344 üzenetére
Ha ingyenes az apk, amit meg akarsz osztani, akkor nincs akadálya.
-
PyLu_pappa
csendes tag
Nah közben megtaláltam azt ahonnan nekem van. Csak annak műkődik akinek demo mód van a készülékén.
1. Letöltitek ezt a tabra: https://www.dropbox.com/s/7uza4jqrtdzqsli/zenfone%20root.apk (nekem belső sd-n volt, onnan installáltam)
2. Engedélyezitek a beállításokban az ismeretlen file források telepítését. Repülőgép üzemmódba teszitek a tabot.
3. Installálod a letöltött apk file-t. Megnyitod amit feltett.
5. Sok lehetőséget nem kínál fel. SuperSu-t felrakja. Azt hiszem ki kell jelölni. És rányomni, hogy rootoljon. (Sorry de a felületre nem emlékszem pontosan mi van leírva. Aki itt böngészik megoldja. )
6. Rootolja a cuccot nekem ha jólemlékszem demo módba állt ami egy ilyen reklámot dob fel mintha a media-ba akarnád venni ez azt jelenti, hogy feldob egy teljesképernyős reklámot a gépről de semmi pánik nem marad úgy én restartoltam és normálba indult ujra.
7. Letöltessz Play-ről egy CPU-Z-t és a 2. fülön alul azt kell írnia, hogy rooted. Vagy Android Terminal emulatort szedtek le és azt kell beírni, hogy SU aztán enter és ha a következő sorban ezt látjátok # egy ilyen $ helyett akkor rootolva van siker.
Remélem menni fog mindenkinek. Demo mód nélkülire is van lehetőség de az macera és olyat nem csináltam. A transformerforums-on említik azt is van valami demo tool erre.
-
fausto
addikt
Kicsit visszaolvasgattam és valami nem tiszta ezzel az SD kártyás dologgal kapcsolatban. Szóval a gépben lévő kártyára nem tudok sem a belső memóriából átmásolni, sem közvetlen arra letölteni semmit? Mert azt értem, hogy az alkalmazásokat root nélkül nem lehet oda áthelyezni, de az előző tabletemmel 4.4 alatt sem volt gond azzal, hogy a kártyára másoljam pl. a zenéket, filmeket.
-
saelin
veterán
válasz PyLu_pappa #346 üzenetére
Ez eddig a legfurább rootolási mód, amit valaha olvastam. Ha felteszel egy root jogosultságú appot, akkor az működik is?
(#347) fausto
Ha nagyon rákényszerülsz, akkor ott az előre telepített asus fájlkezelő. Vele lehet másolni az sd kártyára, csak mindezt nagyon lassan teszi. Pl 1 GB-ot vagy 2 percig másol az sd-re (nem mértem, csak saccolom, de ha kéred stopperozok is).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest