Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz Jeanne d'Arc #8266 üzenetére
Ez megérne egy fogyvédet... Ha valóban nem engednek, akkor a biztosítási díj vissza, mert olyan nincs, hogy kifizetet 1-2-3 évre a biztosítást, majd a telefonod önhibádon kívül tönkremegy 2-4 hónapon belül és onnantól a biztosítás megszűnik, de te kifizetted előre.
Kizártnak tartom, hogy jogszerű a vásárlót belekényszeríteni egy olyan szerződésbe, amiben ott a "változó", azaz az, hogy bármikor garanciális baja lehet a telefonnak és onnantól nincs biztosítás, hiába fizetted ki.
Én megfingatnám őket a haverod helyében.
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz #37841920 #8300 üzenetére
Szia!
Én az ITT leírtak alapján csináltam, simán felment, hibátlanul fut (kb. 1 napja ), semmi gond vele, akksit majd meglátjuk hogy bírja...
Előtte csinálj backupot iTunes-szal.
Én se tudtam semmit, de megérdeklődtem és belevágtam.
Ha vissza akarsz állni, akkor EZ alapján csináld.Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
addikt
Ezzel kapcsolatban jó lenne egy hivatalos állás foglalás, mert így biztosan apple care-t fogok venni a telefonhoz és Bécsben fogom megvenni az újat.
Nekem is cserélték a készüléken gariban. Tájékoztatási kötelezettségem miatt írtam a biztosítónak, nem reagáltak rá. Nyugodtan vagyok, hogy van biztosításom a készülékre (iStyle vásárlás 2016. okt.)
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
SidCorky
őstag
Másnak is úgy néz ki feloldás után, hogy ha rögtön lehúzod az értesítéseket akkor 1-2 másodpercig ott van a FaceID animációja? Szeretem a FaceID-t, de marhaidegesítő, hogy kétszer kell megvárni mert meg akarok nézni egy értesítést.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
SidCorky
őstag
válasz MasterMark #8306 üzenetére
Vannak alkalmazások, amiknek az értesítései el vannak rejtve a záróképernyőről. Ha nem rejtem el, akkor minden értesítésnél világít a telefon, és a Messenger értesítések elég gyakran jönnek ahhoz, hogy ez idegesítsen.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
X-röl szeretném az összes SMS-t droidra átmenteni.
Van erre valami egyszerű megoldás? -
SidCorky
őstag
Végre elhiszem hogy nem haluzok, kezdtem megijedni.
-
SidCorky
őstag
Ezt már hallottam, de nem könnyű leállni.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Kint van a 3. publikus béta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Greg9925
csendes újonc
Sziasztok! Bontatlan iphone x 256 gb 295-300.000 ft reális ár érte?
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8320 üzenetére
Of korsz.
Minden oks vele. Nem tudom, hogy csak képzeltem-e, de mintha bitang gyorsan bootolna.
Nagyon szmúsz az egész.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
teljesen iOS amatőrként szeretném a default csengőhangokat bővíteni (ez így 2018-ban számomra felfoghatatlan, miért gond). ha nem szeretnék iTunest telepíteni sehová és a Garage Band appal sem akarok vacakolni, akkor milyen egyszerű megoldással lehetne még custom csengőhangot varázsolni a rendszerbe?
előre is köszönöm a tippeket, ha van még
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8322 üzenetére
Amióta használom a bétát, csak javulásról tudok beszámolni akku tekintetében.
Nekem sokkal jobban bírja. Az Időjárást viszont nem tudom, hogyan lehet kitenni.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
fcc
aktív tag
Hi!
Tudja valaki miért kell levenni a fém keretet ennél a toknál, ha wireless akarom töltenia telót?
https://www.spigen.com/collections/iphone-x/products/iphone-x-case-crystal-hybrid-glitter?variant=37407733953[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Ebayes bestbuy vireless van esetleg ami ajánlott? Samsungot ne ha lehet.
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Aki betazik iPhone x-el: nézze már meg hogy a public béta 3-al csinálja e neki a telefon azt, hogy full sötétben nem kapcsol be a kijelző se érintésre se a gombra. Amint van egy kis fény a szenzornak akkor már működik. De full sötétbe egyszerűen nem kapcsol be a kijelző. Nálatok van ilyen?[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Kíváncsiságból felraktam az IOS 12 t ,legalább ez miatt rávettem magam hogy 170gb adatot lemásoljak a gépre (nem volt kis idő).
Őszintén ,mi változott ,mivel jobb vagy másabb az IOS 11-nél?
Én semmit sem látok ,eddig legalább volt valmi ikon módosítás ,vagy az alkalmazáskezelő másképp ugrott ,de most semmi ilyen ,teljesen felesleges kőr az egész...
Megy vissza a 11.4.1 ,meg legalább megint tiszta a tárhelyem. -
addikt
válasz ForRedGlory #8302 üzenetére
Magyarországon vagyunk sajnos. Vissza lehet a biztosítási díj bizonyos százalékát kérni, ennyi.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
martinkeet
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #8337 üzenetére
Véleményed szerint az a normális, hogy a telefon összegének töredékéért, a biztosítási időszakban, bármennyiszer bekövetketkezett baleset esetén, kapsz egy új készüléket?
A biztosító sem hülye.
Nem ügynök vagyok, hanem csak egy egysejtű villanyszerelő.
...ez a “Magyarországon vagyunk” duma pedig már nagyon unalmas[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Most próbáltam ki, tökéletesen megy.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
toto76
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet a vezeték nélküli töltőkkel? Tényleg csak a mophie és a belkin töltőkből veszi fel a 7,5-w-ot a telefon hiába a Qi szabvány??
Ilyet használ valaki?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Ez egy nagyon jó kérdés, egy ideje agyalok rajta én is.
Szeretnék venni valami igényes és a X-hez dedikált álló töltőt.
Most egy egyszerű és lassú Trust van. Arra jó, hogy lassan éjszaka feltöltse a telefont.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8342 üzenetére
És az kb mennyi idő alatt tölti fel a telefont?
-
dud998
őstag
Tényleg fura, nem tudom nálad mi lehetett a probléma.
-
toto76
tag
válasz mediumgecso #8342 üzenetére
Egész jól néz ki valóban, de ez is "csak" 5W-os.
Találtam ilyet (még csak előrendelhető ugyan), de nem tudom, hogy tölt-e 7,5 W-tal? -
mediumgecso
őstag
Azért többet is tud, nem tudom hol nézted...
dud998:
Még nem töltöttem vele az X-et lemerültégtől fullra, de majd kipróbálom (munkahelyen van).
De az tuti hogy a gyári 5W-os töltőtől gyorsabban tölti.
Megírom a töltési idő eredményét[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
dud998
őstag
válasz mediumgecso #8347 üzenetére
Köszönöm, amúgy kinézetre ez is tetszik.
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
csatlakozom a topichoz egy Silver modellel . Nagyon tetszik
(5S-t használtam 4 évig, majd váltottam 7-re de csak annyi különbséget "éreztem", hogy nagyobb a képernyő. Hiányzott a húha faktor, tepsit meg nem akartam így fél használat után kötöttem ki az X-nél.)
-
toto76
tag
válasz mediumgecso #8347 üzenetére
Itt néztem én is, de itt csak 1A töltő áramról ír..
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs