Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
teljesen iOS amatőrként szeretném a default csengőhangokat bővíteni (ez így 2018-ban számomra felfoghatatlan, miért gond). ha nem szeretnék iTunest telepíteni sehová és a Garage Band appal sem akarok vacakolni, akkor milyen egyszerű megoldással lehetne még custom csengőhangot varázsolni a rendszerbe?
előre is köszönöm a tippeket, ha van még
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
fólia ügyben kérnék segítséget, van valami topic által favorizált darab? anno pár hónapja x-protector üvegfóliálk kerültek rájuk, 3 telefonból kettőn azóta fellevegősödött teljesen, hétről hétre egyre csúnyább. az egyik volt törve, azon cserélték, még annyi idő sem kellett hozzá, hogy feljöjjön. pedig állítólag ez a tuti - nekem legalábbis dicsérte mindenki.
megelégeltem, rendeltem aliról fillérest, amit több ezren dicsértek rommá, már kibontásnál láttam, hogy full szar, túl nagy, kuka az egész - nem értem, hogy a sok értékelés hogy kerülhetett be.
szóval továbbra is megfelelő fóliát keresek, nem horror áron (3-5k), tudtok ajánlani? köszönöm előre is.
ui.:
3d, meg ilyen lekerekítést figyelembe vevő vackok nem kellenek, már csak a tokok miatt sem, inkább legyen kisebb, mint a kijelző, nyilván. olyat keresünk, ami a kivágást nem veszi figyelembe, teljes átlátszó üveg az egész.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest