Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
válasz mediumgecso #7801 üzenetére
Spigenből melyik?
-
Lazika
senior tag
Akit érint. ios 12 dev beta 2-nél javította a mikroszoft a skype-ot.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Titi76
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam: i7->iX
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
dud998
őstag
Üdv!
Gratula!
Én is arról váltottam annó, nagyon jó döntés volt.
Neked milyen eddig?“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dozsabalint
senior tag
Van valakinek elfekvőben egy Nillkin CP+ Max kijelzővédő? Vevő lennék rá
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz dozsabalint #7813 üzenetére
Jó árat mondasz rá van persze....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz dozsabalint #7815 üzenetére
Az nekem iszonyat nagy buli lenne ha kint is ~3500-ért tudod megvenni... Amúgy nem adom el ilyen hugy áron, jó ez tartalékba.
-
dozsabalint
senior tag
De mennyiért vetted? mert úgy látom most akciós volt, de ha az eredeti áron vetted, akkor is vinném
-
Tibee86
nagyúr
Annyiból ha szerencséd van akkor külföldről tudsz rendelni.
-
Titi76
aktív tag
Köszi.
Eddig tetszik. Nagyon jó a sarkig kijelző, a káva pont annyi amennyi kell hogy ne érjék bele véletlenül. A kijelző minőségén nem lepődtem meg. Asszonynak S7 van, nekem az i7 előtt Lumia 930. Szerintem ugyan olyan.
Ami viszont óriási az a FaceID. Koszos retkes kézzel nem kell baszkurálni a Home gombot...
Kényképezőt még nem volt alkalmam élesbe kipróbálni. A hangja jó. Végre majdnem egyformán szólnak a hangszórók. Az i7 mintha hangosabb lett volna több mély tartalommal viszont nagyon inbalance volt. Az alsó hangszóró jóval hangosabb volt. Az iX-nél nem. Üzemidő érezhetően jobb.
Eredetileg i8+ volt tervbe (dupla kamera miatt a +)de kb. 50e a különbség az X-hez képest ráadásul jóval nagyobb a mérete a 8+-nak.
Nillkin 3D CP+ MAX elvileg a postaládámban van (szombaton rendeltem, ma hozta a postás). Tokot ugyan olyat rendeltem amit i7-én használtam: Speck Presidio Grip (mindent kibír!!!). Ez még nem jött meg.[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Tibee86
nagyúr
válasz dozsabalint #7821 üzenetére
Akkor marad Black alapfeltevése.
-
dud998
őstag
Na örülök!
A FaceID nekem is nagy kedvencem lett illetve a gesztus vezérlés is.
A kamera a hétvégén nagyon jól vizsgázott egy koncerten.
Összességében ez a valaha volt legjobb telefonom és egyszerűen imádom.
Ha az IOS 12 pedig tényleg olyan lesz, mintahogy mondják, akkor meg egyenesen gigamegaultrajó lesz a X.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy olyan érdekes olvasni akik áttértek androidról, mikor megjelent a telefon meg annyi fikát kapott arról az oldalról ebbe a topikban hogy hihetetlen...
-
dud998
őstag
válasz B-L-A-C-K #7825 üzenetére
Én esküszöm ártatlan vagyok. Nem szeretek fikázni, gusztustalan dolog. Főleg kézzel.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Az normális jelenség, hogy 1 hétig nem volt bekapcsolva a telefonom és most bekapcsolásnál kérte az Apple ID jelszavam? -
marcarc
senior tag
válasz timelord1987 #7829 üzenetére
Megsértődött.
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok.
Nagyon sok városi legendát hallottam a fogpaszta, a sütőpor, meg az autó-karctalanító csodájáról. Tudtok valamit, ami ebből igaz is lehet a kijelző érdekében?
-
dud998
őstag
válasz FIREBLADE78 #7828 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
FIREBLADE78
addikt
válasz concrete86 #7831 üzenetére
Csiszoló papír kis homokkal
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
vtommy
aktív tag
Bármivel is kezded el "polírozni" a kijelzőt, először a zsírtaszító felületkezelést fogod tönkretenni rajta, ami aztán úgy fog kinézni, mintha egy részen megmarta volna valami a felszínét, az állandó foltok miatt és a karcokon valószínűleg csak rontani fogsz, vagy semmit sem változtatni.
Javaslom, hogy rakj rá egy kijelzővédő üveget, és az majd szépen elfedi a problémát, ha meg szerencséd van és garis a cucc,
később hátha kicserélik valamivel...Régibb karóráknál ment a fogkrémes trükk, de ez nagyon nem az a kategória..
[ Szerkesztve ]
-
Ļantos
aktív tag
Satuba jól be kell fogni, nehogy elmozduljon polírozás közben.
Viccet félretéve bármilyen fóliát ráteszel, még a nagyobb karcokat sem fogod alatta látni. Polírozni semmiképp sem szabad, ez nem holmi autófényszóró védőbúrája.
-
törölt tag
válasz timelord1987 #7829 üzenetére
Igen, teljesen normális. Időközönként (nem tudom pontosan mennyi, de talán 48 óra) mindenképpen kér jelszót a belépéshez és nem fogadja el a faceid-t (az ujjlenyomatos telókkal is ez volt a helyzet). Biztonsági megfontolásból van ez a követelmény, hogy X időnként kelljen a jelszavad is...
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban megadott Nilkon 3D üvegfólián kívül esetleg jobban megéri valamilyen 6D-s fólia?
Használ valaki ilyet?
Pitaka tokot tervezek venni, ahhoz adott üvegfólia - ha jó láttam egy képen - nem telefon teljes széléig megy.
Nem lehet ebből esetleg "gond" ha véletelenül leesik, hogy nincs teljes szélességig az üvegfólia??
Volt már akinek leesett a teló Pitaka tokban? Túlélte a teló?Üdv
PistiPixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mediumgecso #7839 üzenetére
Én jelenleg nem tudok jobbat mint a Nillkin.
Amit a Pitaka tokhoz adnak, az igen nem teljes keretes, így ha pont úgy esik pl betonra hogy a szélét kapja el, akkor betörik a kijelző valószínű.
-
mediumgecso
őstag
válasz B-L-A-C-K #7840 üzenetére
Köszi.
És Pitaka + Nilkin 3D??
Nem nyomja fel a Nilkint?Hamarosan meglesz a teló, gyorsan kellene a Nilkin 3D...van esetleg megbízható aliexpress-es eladó?
Onnan általában gyorsabban megjönnek a cuccok.Köszönöm.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
mediumgecso
őstag
Van esetleg valakinek eladó Nilkin 3D üvegfólia??
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
-Ben-
veterán
válasz mediumgecso #7842 üzenetére
Nézz körül az aprón, ha nincs, akkor aliexpressz. 2-3 hét és megérkezik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mediumgecso #7841 üzenetére
Nem nyomja fel.
-
misiizsai
tag
Bocsi a késői válaszért.
Közben már 3 napja X tulajdonos vagyok.Hihetetlen jó ez a telefon..Ez a szép kijelző meg a Face ID valami nagyon jó..De a kamera is baromi jó képeket csinál.Jó gyors a telefon és elvileg még IOS 12-vel még gyorsabb lesz.Nagyon elégedett vagyokSteam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
martinkeet
aktív tag
Három napja leejtettem kőre a telefont, kb 20cm-ről, de előtte megpattant egy bútorlapon. Ahogy húztam ki a zsebemből a kamera "éles" széle megakadt a zseb varratában, így kicsúszott a kezemből.
A fémkeret egy csöppet (alig látható, jobb felső sarok) megsérült. Ma kikapcsolt kijelzőnél megcsillant rajta a nap, és sajnos a fém keret sérülésétől, szép nagy ívben, a telefon jobb alsó sarkáig megrepedt az üveg. Ha nem keresed a repedést, nem látod. Először azt hittem , hogy karcolás az eséstől. Tíz napos a telefon. Sokáig tököltem a szükséges védelem megrendelésével, ami hétfőn érkezik. Húsz év után az első telefon amire tokot rendeltem.
Szerencsésre van rajta biztosítás. Kíváncsi vagyok, hogy mennyibe fog kerülni a javítás.
Bosszantó....[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz martinkeet #7848 üzenetére
Annyiba fog kerülni a javítás, amennyit aláírtál önrészként a biztosításnál.
Switch Tax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz martinkeet #7848 üzenetére
Sajnálom, viszont így már biztos nem tokoznám, üvegfóliáznám, hanem használnám így, és majd kicseréltetném a biztosítóval ha nagyobb baja lesz.
Biztosítónál cserélik egy új készülékre, és az önrészt kell majd kifizetned, ami biztosító függő, de olyan 20-30 ezer körül szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok