Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istibond
tag
válasz markknight #7001 üzenetére
Most pl youtebon hallgatam celine dion ashes deadpool2 zenejet 1:13 nal sajnos van torzitas hallhatoan.
Ez biztos jo minosegu, de kihangositott telefonnal meg tobb videonal youtubeon tapasztaltam. -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ti tapasztaltatok olyant, hogy Safariból kilépve “villan” egyet a főképernyő? Ez lehet vírus? Csak Facebookozni szoktam, Safariból hír portálokat olvasni és Messengerben csevegni. -
univerzita
addikt
válasz timelord1987 #7011 üzenetére
Én iPad -en nem ( biztos nem vírus).
-
timelord1987
őstag
Egyszer csinált olyant is, hogy az alap időjárás appot megnyitva fekete lett a kép, majd kidobott az appból és bejött a főmenü.
-
Cyberpunk
félisten
Valami rendszer bug lehet.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
Na újra szereztem egy X-et (ötödik).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #7017 üzenetére
Első: 0 (elálltam a vásárlástól, így visszakaptam az árát).
Második: +20e (használtan vettem ár alatt, és nyerőbe adtam el)
Harmadik: 0 (újonnan vettem ÁFA felét visszakaptam, annyiért adtam el amennyibe nekem volt)
Negyedik: +190e (kaptam egy cégtől kedvezményesen 100-ért, és eladtam bontatlanul 290-ért)
Ötödik: Ezen biztos fogok ha megtartom sokáig, de nem tudom mennyit fogok rajta bukni, iStyle-os bontatlanul vettem 255-be. -
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7019 üzenetére
Mert ha az elsőt megtartottam volna már csak azzal -120ba lennék ha most adnám el, és nekem pont ez a heppem ne bukjak sokat semmin.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7021 üzenetére
De a cserélgetés a hobbim is, és mint írtam idegesít ha bukok valamin, így a hobbimnak is élek, meg nem is bukok rajta így 100-200 ezreket...
-
Cyberpunk
félisten
válasz MasterMark #7023 üzenetére
Vesz valaki egy autót azon is bukni fog, ez ilyen játék, le kell nyelni, vagy cserélgetni négy hetente.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7023 üzenetére
Most ha megjelenéskor megveszem 380 rá 1-1.5 évre eladom 180-ért, akkor lehet velem van a baj de azt a 200 ezret én elbuktam, és nem tudok máshogy rá gondolni. Amiről te beszélsz az az hogy használati tárgy és le kell sz@rni mennyit buksz rajta, de én nem tudom.
-
MasterMark
titán
válasz B-L-A-C-K #7025 üzenetére
Ezt a 200 ezret nem elbuktad, hanem elhasználtad. Igen itt veled van a baj.
Itt nem arról van szó, hogy le kell szarni mennyit buksz rajta. A felfogás más. Én magamnak veszem, hogy használjam, azt a pénzt nem elbukom, hanem lehasználom rajta úgymond.
szerk.: Ennyibe került, hogy használtad annyi ideig.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7026 üzenetére
Azért van velem baj mert te eltudod engedni azt a 200 ezret én meg nem? Persze bele lehet sz@rni mindenbe, de mivel nem engem tartanak el, hanem én tartom el magam, és a családom, ezért nekem jobban esik az, ha azt a 200 ezret máshová is tudom rakni, minthogy az ablakon kidobjam. Illetve mint írtam nekem ez hobbim is, megunok egy telefont hamar, és ha nekem így ez jó hogy időközönként cserélgetem, nem értem másnak miért fáj.
-
Danny365
őstag
Megkapta az X YouTube-on a HDR támogatást. Összehasonlítás nélkül nehéz megmondani, mennyire nagy a különbség, de a HDR videók elég látványosak.
-
MasterMark
titán
válasz B-L-A-C-K #7027 üzenetére
Azért van velem baj mert te eltudod engedni azt a 200 ezret én meg nem?
Jaj félre ne érts, csak mivel te is ezt a szófordulatot használtad, ezért írtam én is, hogy igen ezt te gondolod máshogy.
Nekem egyáltalán nem fáj semmi, csak elméletekről beszélünk. Legalábbis azt hittem, semmi szükség személyeskedésbe belemenni.
az ablakon kidobjam
Látod itt a különbség. Nekem ez nem kidobott pénz, és nem azért mert szarnék bele, hanem mert nekem ennyit megér egy jó telefon. Ezt az árat én elfogadom érte, hogy ez ennyibe kerül és nem sajnálom rá, mert eléggé sokat használom, sokmindenre. Épp ezért megéri nekem.Egyébként most nem tiszta, hogy a mobilozás a hobbid, vagy a kereskedés? Vagy ez így összefonódott? Szóval nem nyerészkedni akarsz, de veszteni se akarsz, mert tudod hogy úgyis le fogod cserélni.
Ezzel így nincs problémám egyáltalán, és teljesen érthető.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7029 üzenetére
Ha 1 telefonnál tudnék maradni 2-3 évet, akkor én is azt mondanám nem érdekel, de a lassan 6 év iPhone vonalon mozogva több mint 50 iPhone-om volt, és majdnem mind saját használatban (pl amit írtam kaptam egy X-et 100-ért és eladtam gyorsan az egy alkalom volt, nem volt és nem is lesz ilyen többet valószínű), azaz így ha nem érdekelt volna mennyiért veszem, és mennyiért adom el, elég szép negatív jött volna ki, így meg elmondhatom hogy ingyen volt már jó pár telefon.
Egyébként most nem tiszta, hogy a mobilozás a hobbid, vagy a kereskedés?
Abszolút nem a kereskedés a cél, hiszen mindent magamnak veszem és használom is. Ha kereskednék vele, nem az enyémeket adnám el, hanem lenne itthon mellette 10 amit hirdetek, de ilyen sose volt, és sose lesz, mert nem érdekel ez a része, csak azt hogy az adott én készülékemen ne bukjak sokat...Szóval ez csak hobbi, ami tény hogy beteges is, mert senki nem cseréli ennyiszer a telefonját. Volt olyan 1 hónap alatt azért cseréltem le 3x hogy minden színben kipróbáljam az adott típust.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz B-L-A-C-K #7018 üzenetére
Ha így össze tudnám hozni,én is így csinálnám. De én nem kapok ingyen telefont,se nem negyed áron. Így hát marad a bukó. Már csak 255k a független? Omg,ez nagy bukó lesz.. Ok,250 körül vehettem előfizuval,de adtam volna el így? Igaz én fizetem rendesen az előfizetésem,tehát vevő nem szopna. Majd az új készüléknél írj mikor adod el. Én is utálok sokat bukni.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FIREBLADE78
addikt
Autós, klíma rácsos, telefonra tapadós, máneses, olcsós tartót mit használtok? Ugye van ez a pitaka szett, más?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #7034 üzenetére
Igen, bár a 8 Plus-t tokkal együtt nemigen bírja el, csupaszon oké. Adnak hozzá 2 felragaszható fémlapot.
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
ha már autós tartó:
https://edigital.hu/tarto-konzol/acme-basic-autos-tarto-mobiltelefonokhoz-mh06-p503261korabban mar ajanlottam, en ezt hasznalom x-hez, es 7-hez is felvaltva, eddig az osszes automba jo volt (a szellozo miatt pedig nem melegszik tul a telefon) es nagyon stabilan fogja!
amikor akcios akkor kereken 1000 annyiert nem penz
[ Szerkesztve ]
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
FIREBLADE78
addikt
https://edigital.hu/tarto-konzol/nillkin-tapadokorongos-autos-tarto-qi-wireless-fekete-p553569
Ez?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #7039 üzenetére
google: rock gravity holder
Bocsi most nem tudok linkelni.
-
Arcképgyáros
válasz MasterMark #7042 üzenetére
Autó szellőzőjével van a gond, túl szűk.
-
ricshard444
veterán
Szomorúan tapasztaltam, hogy 15-20 perc Dungeon Hunter Champions után olyan forró a telefon, hogy elkezd szaggatni a játék.
Mondjuk nagyon szép a játék, de a hűtés hol marad a telefonból?
Vannak dolgok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7046 üzenetére
Szerviz fotózta, állítólag azt mondta a tulaj ideges volt...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz MasterMark #7048 üzenetére
Nem mindenki csinál iCloud/iTunes mentést, illetve vannak olyan cégek ahol tiltva van minden felhő szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok