Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz FIREBLADE78 #6401 üzenetére
Inkább telefon. (vagy megírhatod Twitteren az @AppleSupport -nak - amerikai) és kéred, hogy a panaszod vegyék fel jegyzőkönyvbe és akkor egy esetszámot is kell kapnod.
A legrosszabb vagy inkább kellemetlenebb szerintem, hogy az Apple kér mindig elnézést, mikor nem nekik kéne. - és ezt már jeleztem is nekik.
A komplett sztorit már megírtam a szifon.com -nak is ők nem foglalkoznak vele, de ugyan úgy ApplePie -nak is, ha minden igaz ő utánajárt és még videót is fog felrakni ezügyben.
(#6403) szabogabor10 : Apple-nek most ott szakadt el a cérna végleg, hogy az APR webshop Managere azt tanácsolta, hogy iPhone helyett vegyek inkább Samsung telefont. Na meg a 4hónapos terhes feleségemmel emelt hangon beszéltek, mert egy olyan azonosítót nem voltak hajlandóak kiadni, amit az Apple megerősített, hogy minden ügyfélnek ki kéne adniuk. És úgy tudom Magyarországon egyik APR sem adja ki ezt az azonosítót.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem nincs gondom a garanciával. Mindig szolgáltatónak adtam le és kaptam az új készüléket.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
concrete86
aktív tag
Ha gsm boltban veszek telefont, hogyan tudok rá pl. generali biztosítást kötni? Mik a tapasztalatok, jobban megéri, mint pl. a vodafonnál a készülék 80ezres felára (ami magában foglalja az alap biztosítást). Írtátok, hogy pl. Vodánál legalább "szó nélkül" cserélik a telefont, ez vajon így van a generalinál is?
-
timelord1987
őstag
[Ez] jó tok lehet?
Valaki használ ilyen tokot? -
B-L-A-C-K
titán
válasz timelord1987 #6408 üzenetére
Nekem a kihajthatós alapból nem jön be, de ismerek olyat aki használ, neki bejön. Mondjuk 37 ezer kicsit vicces.
-
addikt
-
markknight
veterán
válasz szabogabor10 #6403 üzenetére
+1
-
markknight
veterán
Én mikor jet 7 plusra vártam, akkor 1 hónap után bementem megkérdezni, hogy mit tudnak mikor lesz belőle, mert eltelt egy hónap és még egy semmi mailt se kaptam. Rám se figyeltek, mondták, hogy majd megkérdezik de közben másik emberrel beszélgettek. Na felment a vérnyomásom 120-ra, egyből követeltem vissza a pénzem, meg hogy mi a jó istent képzelnek magukról, osztán mire kiértem az Árkádból addigra vissza is utalták a pénzt a kártyámra. Ott követted el a hibát, hogy emberként beszéltél velük.
-
spawn21
veterán
-
törölt tag
válasz FhRossi #6368 üzenetére
Hello,azt szeretném kérdezni,hogy te megkaptad -e már a telefonodat a szervizből,mert én még mindig nem.
AZT írja elhagyta a logisztikai központot ,a telekom meg azt mondja hogy ma adták át a logisztikai központnak.
Kedd óta ma már simán kiszállíthatták volna.
😑😥😡[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz markknight #6413 üzenetére
A legjobb hogy a varolistas emberket csesztek ertesiteni mikor mar reg volt keszleten is akar...
-
Csabesz1
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Azt lehet tudni, hogy az X készülékel az OTP Simpl alkalmazással működik? Köszönöm.
Üdv:Csabesz!!! :)
-
mabandi1
tag
Srácok az Amerikaiak elvileg jegyzőkönyvezték az esetemet tegnap, azt mondták kapni fogok majd e-mailt hogy mi lesz a vége a sztorinak. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban hogy mennyi idő mire kiküldik az e-mailt?
-
törölt tag
válasz mabandi1 #6421 üzenetére
2-3 munkanapba szerintem biztosan beletelik.
Bár mondjuk kozmetikai hibára ,nem tudom mit fognak mondani,mert ez olyan minimális ^hiba^ amiért más gyártó be sem fogadja a készüléket javításra.
Az sem valami jó pont ,hogy a telót bevizsgálták ,és nem találtak rajta semmilyen problémát,rendeltetés szerűen lehet használni.A régi iphone 7 PLUS telefonom is becsípte rendszeresen a szakállamat,zavaró volt de nem hiba.
Azért kívánom ,hogy sikerrel járj.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz #08028160 #6422 üzenetére
hat ez nem kozmetikai hiba. ott konkretan a gumi szigeteles el van valva az uvegtol/kerettol, ha vizet kapna pl az ott szivarogna befele. az egy dolog hogy a legtobb gyarto ezt leszarja, mert jol bereklamozza a vizallosagot de garit nyilvan nem vallal ra.. viszont igy hogy ezekkel ennyire nem foglalkoznak ez azt jelenti hogy ezeknek a dolgoknak a vizallosaga abszolut necces ezek utan reklamozni a frocskolos dolgokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Ez egy Apple szintű cégnél októl függetlenül elbocsátás. És teljesen érthető is. Csak itthon lehet a brandet mocskolni a mindent jobban tudóknak és a következményektől nem félő ostoba alkalmazottaknak. De még itthon is ez járt egy ismerősnek MOL - Shell viszonylatban, aki volt olyan ostoba és csinált egy ilyen húzást.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
imrrr2
csendes tag
Üdv!
Nem hangulatkeltés végett, főleg, hogy jelenleg is a készülékeim nagyrészt almák, de van egy "érdekes" cikk, amit tényleg csak az olvasson el akit nem hat meg a dolog, mert eléggé szétszedik az új telót.
Szerintem minden mobilról lehetne ilyet írni, és ha jól látom pár készülékről született ilyen jellegű bejegyzés.Itt a link: http://www.clikk.hu/nem-az-iphone-x-lett-a-legjobban-sikerult-mobil/
-
Fryskitt
addikt
"Szerintem minden mobilról lehetne ilyet írni" - így van.
Azonkívül ez a cikk tele van hibával, mert pl "Frisítés 11.6.2" nincs is. (Tény hiba és helyesírási egyszerre.)
"felbojdulással" - ly? hallott már erről a cikkíró? Vagy megbukott általánosban?
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
timelord1987
őstag
A Facebook appban, ha jön egy értesítés vagy valaki megemlít Nálatok jelzi hanggal?
-
Arcképgyáros
válasz timelord1987 #6431 üzenetére
Nem, csak push jön.
-
FIREBLADE78
addikt
Új messenger milyen lett? Hirdetés van e? Még nem raktam fel,de megjelent egy cm-es kék sáv ami emlékeztet állandóan,hogy frissítsek. Undorító ez a faszbuk. Kár,hogy nem létezik erre alternatíva,mint anno droidon,még fizetnék is érte.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
FhRossi
tag
válasz #08028160 #6416 üzenetére
Szia! Ma reggel kaptam sms-t, hogy kézbesítőnél van a csomag, úgyhogy kapok valamit...Miért írom azt hogy: valamit??? Tegnap érdeklődtem a szervizvonalon(Telekomos), egy Hölgy utána nézett, és azt mondta egy paírt fogok kapni a címemre, azzal kell bemennem bármelyik!!!! Telekomos üzletbe, és beváltják nekem egy zsír készülékre... na persze. Nem is hallottam még ilyet, Telekomos ismerőseim sem.
Panasonic 50G30, PS4 1TB CUH-1216, iPhone 11Pro 256GB, MacBook Pro 2020, Watch 6 Series, PSN: FhRossi1908
-
Arcképgyáros
válasz FIREBLADE78 #6434 üzenetére
Persze, hogy van. Ingyen reklámmentesség akárhol is? Ne viccelj.
FhRossi: Érdekes... ha kapsz ilyen papírt muti már! Persze szigorúan csak az adatok kitakarásával.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FhRossi #6435 üzenetére
Na ez hülyeség amit ott a szervizvonalon mondanak, össze -vissza beszélnek.
Gondolom ő a csereutalványra gondolt.
Nekem azt mondták holnap jönni fog 100% ,mert átvette az MPL ma kiszállításra a csomagot majd kapok sms-t.
Sms még a kanyarba sincs, reménykedek a holnapban.Majd írd meg hogy végülis mit kaptál,tényleg kíváncsi lettem.
-
aujjobba
addikt
válasz FIREBLADE78 #6434 üzenetére
Milyen hirdetésről beszéltek?
Nálam semmilyen reklám nincs a Messenger-ben. -
Criton
veterán
válasz markknight #6413 üzenetére
Szerintem azzal most jobban megtudtam őket fogni, hogy az ügyet addig vittem, hogy olyan emberhez is eljutott az -nél aki eldönti ki kaphatja meg a Authorised Reseller és Service dolgot.
Kérdésem, aki adta már le APR-nél vagy szolgáltatónál a telefonját szervizelésre, kapott hivatalos javítási azonosítószámot? - és itt akkor most nem a munkalapszámra gondolok.
egy kicsit más, az alkalmazás fejlesztőknek meddig kell az alkalmazásukat iphonex-re optimalizálni? Én olyan szerencsés vagyok, hogy az alkalmazások több mint a fele nincs X-re optimalizálva, vagy ha van, akkor is rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzy94
tag
Sziasztok iPhone X tulajok!
Kíváncsi vagyok, lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban.
Még mindig adott az a hiba - többek között- hogy bejövő hívásnál kb. 8-10 mp-ig csak csörög, rezeg a készülék, a kijelző fekete, nem reagál semmire, nem villan fel majd utána "életre kel" és fel lehet venni a hívást.
Másik: Hívás indításnál rábökünk valakire, elindítaná a hívást, de semmi, ki sem csörög. Ismét 8-10 mp eltelik és utána ugyanazt vagy bárki mást már lehet hívni.
Fenti kettőhöz kapcsolódik, hogy többen jelezték nekünk az üzletben, hogy pl. 2 perc hívás után véletlenszerűen elkezd szakadozni, recsegni a vonal, lerakjuk újra hívunk és ismét jó...ilyen előfordul még?
Van még: Face ID nem mindig érzékel, bár gondolom fényviszonyoktól is függ, vagy éppen, hogy van-e pl. napszemüveg az arcon. Mi befolyásolhatja leginkább a pontos azonosítást?
Utolsó: Böngészés közben gyakran lefagy? (Csak Safari-t használ mindenki)
Utolsó utáni: A kijelzőt mennyire támogatják már az appok ennyi idővel a megjelenés óta?
Illetve nagyon kíváncsi lennék kedves tulajok, hogy független X-eknél is lehet ez tapasztalni vagy csak szolgáltatósaknál? Nekem munkámból adódóan inkább szolgáltatósakkal van tapasztalatom.
Még én is elkezdtem rajta gondolkodni ezek ellenére, vagy lehet visszaváltok android-ra.
Ár: Így alakult a magyar hadi sarcokkal, mindennel együtt, ez van, de legalább időtálló a készülék.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok