Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
-
galaxys80
veterán
Aki akarja függetlenítheti ingyen, gyorsan. Aki nem akarja az nem függetleníti.
Halkan jegyzem meg, hogy én eddig mindig bőven az itteni topikokban elhangzó árak felett adtam el a vodás telefonjaimat. (Mondjuk nem is lett letiltva egyik sem)
Igaz, hogy mivel nem nepperkedek, ezért nem foglalkozok hetente ilyen bizniszekkel.(#6153) OCTAMD
Megmondod az eladónak, hogy függetlenítse. Ha nem akarja, akkor másikat keresel.
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Azért szerintem ez így nem teljesen helytálló! Anno az 5-söm is független lett, mikor lejárt a hűség! Simán függetlenítettem a vodánál! Amúgy meg nekem eddig nem volt soha, semmi bajom velük! És ha már itt tartunk, a voda sem rosszabb, mint a T! Ott is ugyan úgy letiltják, ha nem fizeted!
Csak azért azt mondani, hogy a vodát ne vegye meg az ember, szerintem nem korrekt! Az meg egy más dolog, hogy azért nem ajánljátok, mert náluk a kiskapukat nem lehet olyan könnyen, vagy egyáltalán kijátszani!
De ugye lehet velem van a baj, és én vagyok a naív, mert én alapból nem abból indulok ki, hogy biztos nem fogja fizetni az eladó!
Abban viszont igazatok van, hogy függőt, legyen az voda vagy T vagy telenor, 3-szor is meggondolnám, hogy megvegyek-e használtban! De igen, akkor is jól lecsekkolnám az eladót előtte, illetve nem a friss regestől és 1-2 értékeléssel rendelkezőtől venném meg!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
veterán
-
Vasy09
őstag
Igen, egyszer volt ilyenem is, és a volt tulajjal meg is oldottuk! És volt már nekem is olyanom, hogy én adtam el, és én vittem el az illetőnek függetleníteni! Mondjuk ezért írtam, hogy nem venném meg csak úgy bárkitől és hogy lecsekkolnám előtte, de mondjuk ez így lenne a másik szolgáltatók esetében is!
De azt elismerem, hogy náluk ez körülményesebb, mivel az eredeti tulaj kell a függetlenítéshez!
Gamertag: Vasy09
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #6154 üzenetére
Nem ott dolgozó, csak ismer ott dolgozót, aprón is találsz ilyen hirdetéseket, akik segítenek ebben, csak burkoltan van feladva.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #6161 üzenetére
Igen, 15-30 ezer.
-
Misi1979
őstag
Nem kicsit émelygek ettől a témától, így kora reggel..
Nem ok nélkül ilyen rossz a megítélésünk, mármint az országé, az Apple anyacégnél. Nem viccelek.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
galaxys80
veterán
Elolvastad amit írtam? Hol írtam én azt, hogy másét kell függetleníteni? Azt mondtam, hogy megkéred az eladót, hogy intézze mielőtt megveszed.
Egyébként nem igaz, hogy nem engedik másnak:
Előfizetéses szerződés esetében, a szerződéshez, a Vodafone-nál vásárolt készülék függetlenítése díjmentes, a szerződés lejáratát követően. A készülék használója is kérheti a szerződés lejárta után a hálózati zár feloldását, azonban neki minden esetben 10 000 Ft a díja.
-
veterán
-
-
Ļantos
aktív tag
Engem is erdekel a miertje, kulonoskepp h van itthon 4db, igaz, nem szandekszom eladni. Hademeg van olyan marha aki ugy vesz fuggo telefont h nem keri el a szamlat, meddig volt rajta huseg? Fa.zom se venne ha meg van rajta Aladarnak reszlet. Meg amugyse vennek hasznaltan de ez az en bajom mar. Barmikor kifuggetleniti a Voda barmelyik ott vett telefonom ha beviszem
-
Criton
veterán
-
veterán
-
kkp900
senior tag
Na akkor inkább töltsétek a 11.3-at! Boldog Húsvétot nektek!👍🏽🍾😁
-
-Ben-
veterán
A Safari sokkal gyorsabb lett. Multitask megnyitása is fürgébb... Ez tetszik.
Nem semmi. Ennyire jó iOS se mostanában volt utoljára... Nagyon jól működik eddig. A Beállítások>Mobilhálózat iOS 7 óta szaggatott, ha görgettem. Most ez is megszűnt...[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A frissítés előtt kell/érdemes valamit csinálni? -
lugosi
MODERÁTOR
válasz timelord1987 #6180 üzenetére
A telefonod jó, ha fel van töltve teljesen, és érdemes egy biztonsági másolatot csinálni.
(Nem kell minden hsz elején köszönni.)
-
marlboromen
aktív tag
Szerintem is jobb lett, tavaly novemberi i8 99%-os akksi, tavalyelott karacsonyi i7 97%-os akksi.
-
marlboromen
aktív tag
válasz marlboromen #6183 üzenetére
Upsz, ezt nem ide akartam, bocsi.
-
B-L-A-C-K
titán
El se hiszem, csoda történt, több mint 2 év után képesek voltak javítani a mobiladat részes szaggatást (ebben a régi videómban látható miről van szó). Legalább is nekem jelenleg i7-em van, azon semmi szaggatás nincs már ott.
Csekkoljátok ti is...
-
Ed Parker
nagyúr
érdemes felrakni?
-
India
aktív tag
Na gyerekek megérte várni szuper lett a 11.3 ajánlom mindenkinek
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Fryskitt #6192 üzenetére
Egy cégtől kapom kedvezményesen, egy munka miatt.
Amúgy X után i7 nagyon furcsa, kijelzőben nagyon előjön, és a kamera minőségében is, viszont egy dologban sokkal jobb az i7 több hónap X használat után...Mégpedig jóval kompaktabb, igaz méretben alig van eltérés, de hogy vékonyabb, és jóval könnyebb nagyon előjön . Úgy van asszony megkapja majd az i7-et, de ha nem kell neki lehet nyárra megtartom én akkor, a bontatlan X-et meg eladom jó áron, majd kitalálom még.
7etape: Mit lehet észrevenni még X esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz markknight #6197 üzenetére
Biztonsagi mentes visszaallitasa mond valamit?
-
Thewent12
aktív tag
Nem tudom, hogy eddig is így volt-e, én mindenesetre nem vettem észre. A naptárban benne vannak az ünnepnapok. Jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok