Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz HarleyCustom #5801 üzenetére

    csak pont annyira idegesítő, mint a te oldaladat hallgatni, hogy de milyen "olcsó" volt és ez kell neked 2 évig és ezért fontos gari, és ezt mindenhova beszúrod. nincs is azzal semmi gond egyébként, ha valaki full áron veszi meg, mert vagy nem akar a zug gsm adókerülgetéséhez asszisztálni, vagy nem akar/tud utánajárni honnan érdemes venni és honnan nem, vagy azért, mert fontos neki a +1 év szavatosság, vagy bármi egyéb oka van. de pont a garanciáztatást felhozni, amikor a hivatalos gariztatásról annyi rosszat hallani legyen az az őskori nokia, vagy a samu (akár a note 8 kapcsán is a széleken szivárgó fényekkel), vagy sony, lg, htc, tök mindegy, az nettó hülyeség, az Apple gariról nem is beszélve: [link], [link]

    szóval érthető és védhető, ha valaki teljes áron vesz készüléket, és az illető nem lúzer ez tény, de pont a garancia az, ami sajna szart sem ér. a telefon eredete, az esetleges adózás, a tiltás mentessége, stb felhozható, HA(!) az ember nem tud/akar ezzel foglalkozni, de az, hogy mennyire lassú, vagy nehézkes a zug gsm gari intézése, vagy mi van ha lehúzzák a rolót és nincs gari, az pont nem hozható fel. pláne Apple telefon esetében, ahol mindenképpen APR-be viszem ha baja van. és itt érthető módon az sem játszik, hogy egy update után nem lesz magyar nyelv.

    szóval szerintem zárjuk le ezt a hosszú vitát, mert tényleg unalmas ezt olvasni, és amióta megvetted teljes áron mindig elviszed erre a témát. OCTAMD ezzel foglalkozik, minden topikban szokott ezekről beszélni, szóval amiket ír az nem ellened irányul, de tedd a szívedre a kezed, az is érthető, ha folyamatosan azt olvassa, hogy valaki bizonygatja, hogy megérte a 385-öt a telefon, mert így tiszta meg így jó, meg így nem kell aggódni, akkor nyilván pár alkalommal elönti az agyát a sz.r, hogy pont annyira rizikómentesen tudja megvenni úgy, hogy 265-ös eladási áron még haszna is van.

    láthatod, hogy ritkán szólok hozzá, mert csak ex tulaj vagyok, most egy hetest nyüstölök, de érdekel a készülék, vagyis nem a konkrét típus, hanem hogy ez az új irányvonal mennyire lesz tartós, érdekelnek a tapasztalatok az appokkal kapcsolatban, hogy melyik mennyire alkalmazkodik és/vagy használja ki az új képarányt/szigetet/oled kijelzőt, stb-t. de már hosszú ideje állandóan ide jutunk, hogy mennyiért éri meg. Nem a teszt utáni első 2-3 hétben vagyunk amikor a droidos trollok telehányják a topikot és nincs érdemi tartalom miattuk, így fokozottan zavaró ez a helyzet, hogy ezzel az értelmetlen vitával van tele a topik. :F

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák