Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Nem hoborges volt!
De itt a lehetoseg! Ez jobb mint az akkuidok megosztasa. Csinaljunk tesztet! Mondjuk 30 rol 70 szazalekra! Mindket toltovel -
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #5527 üzenetére
Mit nem ugy van? Tudunk konkretat mennyivel gyorsabb?
Igazad van a semmitmondo akkueredmenyek kinel mennyit bir ki a telefon az nagyon erdekes!
Foleg ,hogy minden csak nem reprezentativ!Most olvasom ,hogy az I8 ban varhato az arfelusmeres es gesztusvezerles!
De nagy! Kitalaljak az ami mar mashol megbukott![ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
58%
-
umfrider
senior tag
Sajnos nem találtam megoldást a gmail aláírás problémájára, így hozzá adtam az ios mail rendszeréhez a gmailes címemet is, viszont!!!
A gmailes címemhez hozzá van társítva egy céges mail cím. xy@ving.hu
Magában a gmailes postafiókomban ez a céges cím az alapértelmezett küldési, de, ha az ios levelezőjéhez társítom a fiókot, akkor ezt a beállítást nem tartja meg, sőt nem is tudok erről a másodlagos címről küldeni.Esetleges megoldás?!
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
TechN7ne
nagyúr
Nekem még mindig perfect az akksim ,ennyi használat után a többi iphone om már romlott vlmennyit ,sztem jo akksikat kaptak a sima i7 ek is.
[ Szerkesztve ]
-
vfeco
aktív tag
Szerintetek van értelme az ilyen kijelzővédőnek:
[link]
Illetve milyen üvegfólia ajánlott a készülékre, ha ez nem okés?
Ez az első iphone-om, nincs még tapasztalatom.Most gyorba vettem egy Nillkin super frosted tokot fóliával a speedbe, de ennél kicsit komolyabb védelmet szeretnék rá. A hatalmas (pl UAG) tokok számomra kizárva. Valahol a kettő között lenne jó egy minőségi darab.
-
domerator
veterán
Nagyon remélem hogy nem... most még legalább van hol megfogni a telefont.
Nagyon nem lenne (lesz?... inkább ne) ergonomikus a keret nélküli telefon. Szoftveresen megoldani a téves tapicskolást pedig még nem lehetséges (talán soha nem lesz az)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Ha a 7-es kávájára gondolsz, akkor nem látom be... ennyi igenis kell, hogy valahogyan meg lehessen fogni a telefont ha mondjuk elfordítod, ha valaki orra alá tolnád a telót hogy megmutass pl. egy fotót, satöbbi...
Teljesen beteg dolog a keret nélküliség erőltetése, amíg NINCS a véletlen érintésekre stabil kiforrott szoftveres megoldás.
Amúgy annyit elismerek, hogy veszett jól mutat renderelt képeken egy-egy káva nélküli teló, de bazzeg használd egy órán át a mostani szoftveres háttérrel...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest