Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrc4y
tag
UX I/O performance nálatok mennyi? nálam az 4000 folyamatosan az antutuban szereplő i7 14'000 pontjához képest. Ezek az UX adatok vesznek le nekem sokat a végső pontszámból meg egy keveset a CPU, mivel a cpu math. meg common use kevesebb sokkal
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Esetleg szerintem lezárható lenne ez az antutu széria.
-
B-L-A-C-K
titán
Jött egy pár dolog a telefonra...
-
sazo
tag
Sziasztok!
Van valakinek itt tapasztalata a mobile outfitters fóliázással? Megéri?
Köszönettel:
Z
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez a tok f@sza, igaz nem eredeti bőr, de nem nagyon vastag, és passzos, leejtés ellen is jó, és a nillkin fólia nem jön fel tőle.
Ez a másik is nagyon passzos, és jó, de ez már felszedi a fóliát...:/
-
Sabre
őstag
Ezek 10.2 bugok vagy csak nálam jött elő?
1. Mióta a 10.2 van fent, nem mindig jelzi a térképeknél a leparkolt autót.
(nem változtattam semmit, bt-vel a kocsi kihangosítón vagyok mint eddig)2. Másik: fut a waze, bejön egy hívás amit fogadok vagy kezdeményezekl és utána visszalövöm a főképernyőre a waze-t értelemszerűen. Vagy én vagyok szerencsétlen és mindig rossz cellában vagyok, de sokszor nincs adatforgalom a hívás létrejöttekor mert épp 2G vagy tudom is én mi van, a waze pedig fent mutatja hogy no network connection és az appok sem kapnak semmit, mintha nem lenne adatkapcsolat. Hívás bontása után persze egyből 4G és szalad újra mindent. 10.1.1-el nem emlékszem, hogy ilyen gyakran csinálta volna..
-
kchris78
veterán
Azért van, mert: 4G-n nem tudsz hanghívást bonyolítani. Még nincs VoLTE. (Voice over LTE)
Eddig legtöbbször 4G-ről 3G-re esett vissza mikor bejött egy hívás. Ott még van adat hívás mellett. Viszont ha nincs elég térerő / 3G akkor 2G-re esik vissza a hanghíváshoz, ott viszont nincs adat hívás mellett... -
fain89
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
Anno 5S-emmel regisztráltam Ios Béta tesztelőnek. Nagyon szép nagyon jó. Megvettem I7-em ugyanúgy megmaradt a béta profil Viszont most akartam törölni profilt múlt hét folyamán és nem találom sehol a profilok lehetőséget sőt tegnap óta a telefonom minden egyes képernyőfeloldás után a következő üzenetet küldi
Elérhető egy új IOS-frissítés. Kérjük, frissítsen az IOS10 Bétaverzióról. Nagyon jó de nincs új szoftverfrissítési lehetőségem. Miként tudnám régi profilom visszaállítani? Valaki van e hasonló helyzetben?
Segítséget előre is köszönöm! -
törölt tag
sziasztok. sajnos úgy jártam, hogy az üvegfólia alá bement a kosz és nem kicsit, pedig csak zsebben hordom a telefont és kénytelen voltam leszedni, mert nagyon csúnya volt.
kérdésem: Mi van akkor ha soha nem rakok rá üvegfóliát? Lesz-e esetleg karc rajta , ha csúszkál a zsebemben a telefon? Persze kulcsot nem rakok hozzá ! Mivel törölgessem ha nagyon maszatos lesz?[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
-
dezs520
senior tag
Azért annyira ne garantáld,i6 ot használtam,most adttam el,soha nem használok fóliákat.....és még mikrokarc sem volt rajta,pedig építőiparozok...
Jó,igaz a munkahelyen betekerem egy zacskóba,az meg "hermetikusan" zárja,de amúgy semmit nem használok.
Persze akinek nem természetes az,hogy odafigyeljen kicsit,akkor annak bukó... -
-Ben-
veterán
válasz -secret- #5295 üzenetére
Megoldják „okosba” némi pénzér'
dezs520: Pedig garantálom, mivel nekem eddig egy telefonom kijelzője se maradt teljesen makulátlan. Pedig nem zsebben hordom és némileg védett helyen is van. Ha valaki nem tesz rá fóliát és zsebben hordja, annak számolnia kell vele, hogy minimum 3-4 hajszálkarc lesz rajta, rosszabb esetben tele lesz vele.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz dezs520 #5291 üzenetére
Mondjuk így szerencsétlennek esélye sincs karcolodni, szóval így kár a munkádat is felhozni.
Nekem viszont esélye sincs karcolódni, és dobàlhatom is. Hátlapfólia, a tegnap mutatott teljes keretes műbőr tok, plusz teljes keretes Nillkin üvegfólia, és ez így a telefont se csúfítja el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest