Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz -secret- #5150 üzenetére
Ez volt az első dolog amit megnéztem , de minden rendben , semmi ami lehúzná az akksit .
Kicsit felcsesztem az agyam hogy egy ilyen drága telefon pár napos , és ilyen gond van vele .
Igaz nem a sima 7-es hanem a 7 plus kiadás de akkor is , ez szerintem mindegyik verziónál elfogadhatatlan -
Boss81
senior tag
Nos megnéztem melyik a megfelelő megfelelő IPSW file , és felraktam azt , mivel a visszaállítás , sem segített .
A telefon 100%-ra fel volt töltve mikor nekiálltam aktiválni a készüléket , letöltöttem minden appot ami rajt volt , kb 20 db , és persze beléptem mindegyikbe pl email , facebook ,valamint beállítottam azokat is , a telefonon a beállításokat személyre szabtam , csináltam egy Antutu tesztet , és mindez 5 %-ot vett le az akksiból . -
Boss81
senior tag
Remélem hogy most már rendben lesz , nincs kedvem szervizbe vinni , de majd használat közben kiderül .
Mindenesetre kíváncsiság képp estére feltöltöm 100%-ra és mielőtt lefekszem , lehúzom töltőről , meglátjuk reggelre mennyit merülHa az lesz az eredmény mint ma reggel , akkor irány a szerviz és beadom
-
myself45850
tag
Van rá valami lehetőség, hogy üzenetekben valahogy le vegyük a hangot? Kicsit idegesít a küldéskor a hang
-
-Ben-
veterán
válasz myself45850 #5166 üzenetére
Beállítások >Hangok és haptikus jelzések >elküldött posta > Semmi
-
-Ben-
veterán
válasz myself45850 #5172 üzenetére
Akkor nézd meg jobban...
-
-Ben-
veterán
válasz myself45850 #5174 üzenetére
-
-Ben-
veterán
10.2?
Akkor passz, nekem ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Hi. Beleptem. I7 arany 32 g. I6s- t valtott. Van valami amire figyelnem kell 6s utan? Elore is kosz.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
Home gomb mennyire serul?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Boss81
senior tag
Sziasztok
Ahogy nézem megoldódott az akkumulátor probléma , tegnap este 20:30 -kor levettem töltőről teljesen feltöltve , reggel mikor megnéztem 1%-ot sem merült
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest