Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #2750 üzenetére
A telefont nem, viszont lehet venni olyan töltőkábelt ami jelzi, úgy tudom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #2752 üzenetére
Passz, ebayon láttam ilyen kábeleket, nem tudom milyen színűen világít.
-
-
Gicz
addikt
válasz FIREBLADE78 #2750 üzenetére
Miért kéne leskelődni? Nyugodtan rajta hagyhatod ha feltöltött, nem kell nézni h le legyen húzva, nem tölt túl meg ilyesmi ha attól félsz.
-
esfrost
tag
Én berendelnék szívesen egy ilyen Zeetron kábelt, de Ebay-en sajnos magas a posta költség, a hivatalos oldalon pedig egy olyan oldalra akar tovább vinni a fizetésnél, ami nem biztonságos, én ott nem szívesen fizetnék. Ha valaki talál egyéb forrást ehhez a kábelhez, akkor tegye már közzé a linket.
-
veterán
válasz esfrost #2756 üzenetére
Kár hogy a I6-al nem kompatibilis... Én vettem már olyan lighting kábelt ami 5s-el kompatibilis volt, de az én telefonom kiírta, előfordulhat, hogy nem kompatibilis és nem is csinált semmit, még jó hogy egyből vissza is vittem... Most már csak olyan cuccot veszek ami konkrétan ki volt próbálva és kompatibilis...
Megnéztem én is 1 év gari él az apple oldalon pedig nem Apr-be, vagy szolgáltatótól vettem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz INGJOKE #2760 üzenetére
Ha nem eredeti kábelt veszel később, utólag egy új szoft. frissítéssel kiírhatja hogy nem jó...Szóval ha valamit leteszteltél nem biztos örökre jó lesz, kivéve az eredeti...
A gari meg nem az a alapján van hogy hol veszed, hanem első aktiválástól él, veheted azt pl amcsiba vagy itthon, akkor is ugyan úgy fogod látni, mivel világ garis, és bekerül a rendszerükbe.
[ Szerkesztve ]
-
zsolidodd
senior tag
Esetleg valaki rendelt már ilyen, vagy ezekhez hasonló tokot? Sejtem, hogy nem eredeti Apple, de ha hasonló a minősége, akkor jó lenne ezek közül is valamelyik.
Az első kettő talán hasonlít az eredetire (legalábbis az Apple-től lenyúlt képek alapján ), de a harmadik elég határeset, ugyanakkor 2700 Ft nem is sok érte.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz zsolidodd #2765 üzenetére
Itt csak 2 ezer, én kicsivel több mint 1 hete rendeltem onnan egy barnát, de még nem jött meg. De van aki rendelt már ilyet, és dicsérte.
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
Én egy ilyet rendeltem,ma jött meg:
[link]Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Apooca
tag
Nos, megvolt az első rossz tapasztalat az I6-al. Délután gyanúsan csendben van a telefon, mondom ránézek. SIM zárolva felirat fogad, nem fogadja el sem az ujjamat, sem a biztonsági kódot, sem a SIM kártya PIN kódját, ami mellesleg ki volt kapcsolva. Irány az első Voda márkabolt, szerencsémre a srác szakavatott mozdulatokkal húzta újra a készüléket, állítólag nem az enyém volt első, és nem is az utolsó lesz. Jótanácsként annyit mondott a 3 napot telefonhoz, hogy ha nem akarok visszakerülni hozzá, akkor felejtsem el a biztonsági részt, azaz a z ujjlenyomatolvasót, azaz tuoch ID-t.
Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Grande93
csendes tag
Sziasztok! Egy zavaró hibára lettem ma figyelmes a telefonommal kapcsolatban. Ha a kamera alatt megkocogtatom a házat, valamint, ha megrázom a telefont zörgő lötyögő hangot ad ki. Utánaolvastam, hogy ez valószínű a kamera vagy valamelyik gomb hangja lehet, de én ezt túl rendellenesnek tartom. Találkozott más is ezzel a problémával? Ha ezért beviszem valamelyik APR-be foglalkoznak velem? Előre is köszi a választ.
-
zola-
őstag
Sziasztok! Hsdpa internettel mennyit bír kb a kijelzo?
-
HUTCHDB
nagyúr
Mi lenne pontosan a kérdésed?
3G-n készenlétben, vagy folyamatos netezésre gondolsz?(#2775) Gsx-rr !
Miért?
Nem lehet összehasonlítani?
Nem tudtam....
Te összetudod, vagyis van M7-ed, és i6 -od is?
Ezek a gyári állapotú megnyitós videók semmit nem érnek, (egy normális custom rom + custom kernelek androidon kb. 1,5 x sebességnövekedést eredményeznek) ráadásul én nem mp-re, hanem érzésre írtam, amit írtam...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz HUTCHDB #2778 üzenetére
Csinálj akkor te egy videót ,tényleg nagyon érdekel ,hogy szerinted miben gyorsabb 2x.
Nekem nincs ,de pont most néztem 1-et. És pl a kamera app megnyitása kb 2x lassabb ,mint az I6-nál.
Csináltam volna róla videót ,ha lett volna itt még egy telefon.Össze lehet hasonlítani ,csak sokan biztos nem fogják osztani a véleményed. Mellesleg ha gondod van az I6-oddal én nem csodálkozom a Jailbreak és ki tudja hány tweak miatt.
-
HUTCHDB
nagyúr
használd normálisan mindkét telefont néhány órát, és meg fogod tudni miről beszélek.
más véleménye annyira nem zavar, hogy azt le sem tudom írni, mivel magamnak, és nem másnak veszek telefont.
azt mondod, hogy 5-6 tweak, sebességlassulást okoz? naaaaaa neeeeee...
azt viszont érdemes megfogadnod, hogy feleslegesen akarod másba -jelen esetben belém- beszélni, hogy a világ leggyorsabb telefonja az i6, nem fog menni, mert nem vagyok semmilyen szinten elfogult, hiába használok most iphone-t.
mint ahogy írtam sok jó tulajdonsága van (kamera, gps, akku) de ettől még nem a legjobb a piacon.
ez igaz a hTc-re is. nagyon sok jó tulajdonsága van, de nem a legjobb telefon.(#2779) zola-!
itt egy battery test:[link][ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
joey04
titán
-
HUTCHDB
nagyúr
megtennéd, hogy kigyűjtöd, mikor és hányszor említettem meg MAGAMTÓL ?
most pl. nem én hoztam fel, hanem egy kb. 1 hetes hozzászólásomra rukkolt elő egy fórumtárs...(#2784) B-L-A-C-K!
tőled is szívesen várom a fikázásaim kigyűjtését!lehet szemezgetni, de olyan szempontból, amit én hoztam fel, és nem válasz volt!
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Ki a kukit érdekel,hogy egyik 2 ms-al gyorsabban nyitja meg?! Lényeg a stabilitás. Remélem sgs6 már használatra méltó lesz.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
HUTCHDB
nagyúr
ez egyrészt nem igaz, másrészt, ha hiba van, vagy valami nem úgy működik, ahogy elvárom, azt leírom, mert úgy érzem, hogy ezt is ki kell beszélni.
nem ajnározni kell csak, meg ilyen tok, meg olyan kábel -félre értés ne essen azt is meg kell beszélni, és természetesen engem is érdekel- de ha valami gond van nálam, akkor nem tud meghatni, hogy másnak ez a telefon remek, és etalon fogalmi körbe tartozik.
de ugyanezt leírom, leírtam éppen az aktuális androidos telefonom topikjába is, mert ott is a felmerülő kérdések és megoldások visznek előre a megoldások felé.szerintem mára kb. ennyi attack elég is volt....
-
joey04
titán
válasz HUTCHDB #2789 üzenetére
én csak azt látom, hogy hát minőségi droidot szeretnék, hát bezzeg az m7, hát bezzeg a htc, hát ezek a lassú animációk, hát ez hát az, meg ha valaki rosszat szól a droidra egyből ugrasz, hogy nem úgy van az, stb stb.. hozzávéve amit a topik elején írtál a teszt környékén, ez már szerintem nem elegáns. nem trollkodás, attól messze van, de itt meggyőzni senkit nem fogsz, vitának meg felesleges, de te tudod, max átgörgetem a kommetjeid, de előtte gondoltam rákérdezek lesz-e változás. ezek szerint nem, így csak remélni tudom, hogy mihamarabb visszaváltasz. részemről (is) lezárva.
2791: ne adj olyan mondatot a számba amit nem mondtam!
nem is kértem ilyet, csupán látva, hogy nem fogsz változtatni a hozzáállásodon, a reményemet fejeztem ki.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz HUTCHDB #2782 üzenetére
Nem kell senkibe belebeszélni! Aki használja az tudja.
Amúgy lehet ,hogy 5-6 tweak igen komoly problémát okoz főleg az amiket te régebben emlegettél.
Winterboard-alapokon lévő különböző témákat alkalmazók!Javaslom próbáld ki anélkül lehet nem lehet nem lesz gondod. A másik fórumban jelezték ami neked nem megy az másnak vígan működik. Talán a széthackel-t rendszer az oka???
Még arra kíváncsi lennék akkor ha nem a legjobb a piacon ,miért ezt vetted ,miért nem azt a telefont használod Ami szerinted a legjobb?
Amúgy a feszültséget te generáltad egy Iphone topicban a HTC istenítésével.Sokan azért vagyunk itt ,mert az életben hallani se akarunk róla ,sok embernek egy használhatatlan valami csak!
Ezt meg kell érteni.[ Szerkesztve ]
-
Lehel43
tag
Nem értem ezeket hogy melyik a jobb. Szerintem senkit nem lehet meggyözni itt. Nálunk a családban van mind a kettő ( droid, és
iPhone) . Mindenki használja boldogan amit választott. Ha rajtam
álna törölnem az ilyen hosszas vitákat. Persze ez csak SZEMELYES vélemény.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Amúgy nem értem ezt a dolgot, a iOS8-ban már nem lehet kikapcsolni az animációkat mint a 7-esen (reduce motion vagy mi a frász volt a neve)?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ram celzol gondolom te is...
En azt nem ertem, hogy ha ez masban nem merul fel, akkor miert feljesztettek ki egy tweak-et erre, amit szinte mindenki hasznal aki jailbreak-keli a telefonjat? (No slow animations)
Tudom, itt ezen a forumon ez senkit nem izgat, ugy jo a telefon ahogy van..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Krisztina1
csendes tag
Kezdő tulajdonosként talán megbocsátható a kérdésem. Ha appot vásárolok a telefonra, akkor azt letudom tölteni ipadra is vagy újra fizetnem kell érte
-
catroot
veterán
válasz Krisztina1 #2799 üzenetére
Ha azonos id van ott is, akkor igen. Asszem 5 eszközre lehet.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest