Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz V-I-D-A #2699 üzenetére
Tudom en azt, hogy nem teljesen ugyanaz, de megis...bennem akkora negativ erzes maradt, hogy azt eleg lesz elfelejteni.
No meg munkatarsamnak nokia -microsoft telefonja van, hat koszi nem..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #2703 üzenetére
Rengeteg ilyen cég van...Sőt ahol a cégeknek ilyen havi több milliós számlájuk van összesen a szolgáltató ingyen dobálja a telefonokat hozzájuk (persze nem minden előfizetéshez)...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FIREBLADE78 #2705 üzenetére
Asszony is olyan cégnél van cserélik bizonyos idő után ezeket, iPhone/iPad-et nem tudom pontosan mikor mert 1 éve kapta, de pl a kocsit 4 évente mindig egy zsír újra.
-
joey04
titán
válasz HUTCHDB #2663 üzenetére
Én most kénytelen voltam átmenetileg androidra váltani ismét, most egy moto x van nálam de ugyan az a tapasztalat mint a one (m7) és note 3 esetében. Gyors, de darabosabb és instabilabb (Nem újraindul, de néhány app pár naponta összefossa magát. Értem, hogy ez nem (feltétlen) a rendszer hibája, de ez engem mint usert nem érdekel.). Pedig a moto még be sincs lakva, de így is. Arról már nem is beszélve, hogy ios-en az appok valahogy szebbek, egy fhd vagy csak hd kijelzőn öklömnyi pixeles appokat látok néhol droidon, ios-en még nem i6, vagy plus, vagy retina optimalizált app sem ilyen csúnya. A frissítések is gyorsabban jönnek. Használható, de menekülnék vissza ios-re. Persze ez csak egy ellen/magánvélemény, nem vitaindító. hozzáteszem szeretném ha úgy alakulna a(z) (magán)életem, hogy nem lenne rá lehetőség, de úgy néz ki nyáron (sajnos) visszatérek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz peter.tamas #2708 üzenetére
Szerintem ha elárulná, akkor meg kéne hogy öljön a barátnője.
-
B-L-A-C-K
titán
Egy gyógyszert gyártó cégnél.
-
reflxx
aktív tag
Ez nem egy új dolog. Amikor megvettem az iPhone-t a munkatársaim felének kékre változott a neve sms írásakor Nekem meg Galaxy Ace-t adtak. Hát köszi
Amerikában hallottam sok olyanról is hogy adnak az embereknek támogatást, hogy olyan telefont vehessenek maguknak amilyet akarnak..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz peter.tamas #2711 üzenetére
De ő olyan részlegen dolgozik hogy kell a munkájához, orvoslátogató....
-
maximilian4
addikt
válasz B-L-A-C-K #2713 üzenetére
Ismerős meló. Gondolom ez az, amikor neki kell bemutatni-vinni a cuccokat és rábeszélni/rásózni a "vevőre".
Csak azért jár az autó, meg a telefon mert mindennapos munkaeszköz. Nem egy álom meló, mert reggel beülsz a kocsiba aztán a fene tudja hova kell menni, meg egész nap a telefonon lóg az ember. Az autót meg nem örökbe adják.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maximilian4 #2714 üzenetére
Nem egészen, terméket itt nem kell vinnie, csak beszélni, 10 helyre kell mennie egy nap a városban, és ha letudta 2 kor haza is mehet...Persze ez cég függő kinél hogy működik. Szóval nem olyan rossz ez ahogy elképzeled, a kocsit meg persze hogy nem örökbe adják, de cserébe nem kell költeni rá egy forintot se (se tankolás, se szerviz, semmit), és használhatod magánhasználatra is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz maximilian4 #2716 üzenetére
Igen, ezek mind szükségesek hozzá...
-
pkocsis
tag
Sziasztok!
Az alábbi készülékre lehet magyar menüt ( nyelvet) varázsolni?
Angollal hirdetik!http://www.gsmvonal.hu/mobiltelefon/42429-apple-iphone-6-16gb-akcios
Válaszokat előre is köszönöm!
Péter
-
pkocsis
tag
Értem!
Köszönöm mindkettőtök válaszát!
A régi N8 NOKIA-t is tőlük vettem.
Tudtok javasolni webshop-ot ahol körülnézhetek?
-
pkocsis
tag
Itt, ezeknél 50.000ft a különbség elvileg ugyanaz a 6-os 16GB-os teló között......
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pkocsis #2736 üzenetére
Igen, itt letudod ellenőrizni, vagy a sorozatszámot írod be vagy az IMEI számot...
Ha megveszed, első aktiváláskor beviszi a rendszerbe a dátumot.
Hunt3r22: Igen, azt nem szükséges leadni, mivel úgyis refurb készüléket kapsz vissza amihez nem jár doboz és tartozékok csak maga a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
peter.tamas
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #2738 üzenetére
Sokszor láttam már, mit jelent ez a refurbished készülék?
Vodánál elvileg a red csomagomban olyan biztosítás van, ha beázik, összetörik, vagy bármit csinálok, 20.000ft-ért adnak egy zsír újat.
Ha garis a téma, és olyan baja van, elvileg akkor is újat kapok, vagy akkor van ez a refurbished?
Ez mit takar? -
GALARDO
addikt
válasz peter.tamas #2739 üzenetére
Javított, újracsomagolt készülék.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legenda
válasz peter.tamas #2739 üzenetére
a refurbished amolyan gyárilag felújított és (elvileg) ellenőrzött készülék, garis csere esetén olyat adnak.
sokszor nem is lehet külsőre megkülönböztetni az újtól, ha csak magát a készüléket nézi külsőre az ember, ezért nem is mindenki tudja, hogy nem teljesen új, hanem refurbished készüléket kapott csere keretében.
ritkább esetben használt annyira a külső, hogy látni rajta a hajszálkarcokat...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
peter.tamas
csendes tag
Ezt nem érzem teljesen jogosnak.
Teszem azt, nekem fél év múlva tönkremegy a telefonom. Ami fóliás, tokban tartott darab volt, egy karc nélkül.
Kapok cserébe egy másik, működő példányt, ami karcos. Ez nem igazán korrekt.
Vagy ha ütött-kopott az enyém, kapok egy másik leharcoltat, ha meg makulátlan, akkor olyat vagy újat? Vagy hogy megy ez? -
Hunt3r22
őstag
válasz peter.tamas #2742 üzenetére
Mielőtt átveszed, megnézed. Ha nem tetszik, mert le van harcolva nem fogadod el.
Xr
-
legenda
nem igazán nézik, hogy milyet adsz le, nem feltétlenül viszonyítási alap a cserés készülék kapcsán, a kapott refurbished esetén pedig nem kell komolyan leharcolt külsőre gondolni, de az iphone témában találsz olyan hozzászólásokat, hogy voltak azért látható karcok a kapott refurbished készüléken, elenyésző hányadban ilyen is van, részint szerencse kérdése is a dolog.
korrekt vagy sem, ez van, a karcok nem befolyásolják a működést vagy használhatóságot.
az sem korrekt, hogy a tulajok ha leejtik a készüléket és mondjuk karc vagy sérülés keletkezik rajta, akkor mondvacsinált okkal gariztatják, hogy jobb állapotút kapjanak - eladáskor pláne jól jöhet -, arról nem is beszélve, hogy közvetlenül a jótállás lejárta előtt cseréltetik, szintén nem feltétlenül valós problémával, hanem csak a jótállási idő megnyújtására játszanak, és bizony nem nagyon fogja az összes leadott készülékeket kidobni a gyártó, ami belefér a minőségi feltételekbe, azokat felújítja és újra kiadja használatra.
nagyon vészes esetben nem veszed át, de akkor megint várni kell x napot az újabb cserés darabra, és így tovább...
a jótállási idő csak akkor indul újra, ha hazai szolgáltatós a készülék, vagy hazai hivatalos minősített viszonteladótól lett vásárolva, a külföldről behozott, vagy itthon gsm boltban...stb. vásárolt, de eredetileg kintről behozott a készülék, akkor az eredeti készülék jótállási ideje fut tovább, vagy ha az kevesebb mint 3 hónap, akkor kap maximum 3 hónapot.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz peter.tamas #2744 üzenetére
Olyan mintha új lenne, semmi különbséget nem veszel észre egy zsír új, és egy felújított között (persze néha akadnak ami nem hibátlanok, de azt nem szabad átvenni. Én többször adtam már le apple telefont, mindig patika volt utána amit kaptam). Szolgáltatós készülékeknél meg újra indul cserénél az 1 év.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Nem fogsz ütött kopottat kapni, a házat is kicserélik, én még nem találkoztam olyannal, hogy karcos refurbished telefont adtak volna ki garanciáztatáskor, pedig párat már én is kaptam.
-
nederlanden
senior tag
válasz peter.tamas #2744 üzenetére
Én és "nagy beépített" apple-s barátom úgy tudjuk minden esetben vadonatúj házat kapnak a refb.készülékek.
(minek is raknák rá a fóliát)
Lényeg h többszázról tud ami mind új hajszálkarcmentes házzal voltak...,de mint tudjuk fórumon mindíg vannak kekecek😔[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
maximilian4
addikt
válasz nederlanden #2748 üzenetére
Ez igaz. De volt már olyan pl. h az expansys hibás refurbished készüléket küldött, ilyen előfordulhat, de szó nélkül cserélték.
Maxi
-
FIREBLADE78
addikt
Belehet állítani valahogy az akku villogàst csinálja a készülék,ha feltöltődött? Mert így elég gáz,hogy leskelődni kell
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest