Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
nalam üzemidőben az eddigi legjobb iphone, 2 nap lazan, ha nem nyulok hozza estere max 88%-ig merül (mobilnet, wifi, bluetooth, gps folyamatosan bekapcsolva)...
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Thewent12
aktív tag
Nekem is messze ez a telefon bírja a legjobban. Hozzáteszem, nem ezen élem az életem és számomra teljesen egy használati eszköz. Mindig évente váltottam a telefonom, de lehet lekéne szokni róla. Sok újdonságot azért annyira nem tudnak hozni már. Kamera képességeket meg hagyjuk, mert egy normál fényképező mellett (nem 30 ezres kategória) még mindig kanyarban sincs egyik telefon sem.
-
Navaren
aktív tag
Megjelenés óta megvan nekem is (igaz, nem Pro Max, csak sima Pro), 97%-on áll, átlag 2 naponta töltve.
De szerintem sem kell sokat belelátni/beleolvasni ebbe az akku-állapot kijelzésbe, pláne, hogy nem ismeretlen jelenség, hogy egy patch/update után (vagy vmi miatt hard reset után) más értéket mutat.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Viper26
nagyúr
Ha törölve lett az app amihez a videók fel voltak másolva, akkora fájlokat is törölte vele?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Pitaka MagCase Pro tokot használ valaki nillkin cp-s sláger üveggel? Kíváncsi vagyok, hogy a tok nem e nyomja fel az üveget.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
-
Viper26
nagyúr
4K30FPS mellett másnál sem lehet ultrawide-ra váltani?
-
veterán
-
Viper26
nagyúr
válasz TheBikerider #3269 üzenetére
Nem biztos, megint nem lehetett rá váltani, csak zoom van olyankor.
-
Viper26
nagyúr
Azért az akku nem semmi, 67% mostanra 4h20m SOT mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ez a WiFi hivas is jó nagy baromság.
Ugyan is, nem úgy működik ahogy kelenne.
Hívok valakit, akkor már használja, pedig aktív a kártya, a másik fél meg panaszkodik, hogy akadozva hall, mivel messze vagyok a modemtol. Ennek nem akkor kéne működnie, ha szinte nincs térerőm?Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Viper26
nagyúr
válasz spawn21 #3274 üzenetére
Szerintem kicsit nézz utána, nem állítottam ilyet.
[iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs Pro Max vs XR vs XS Max vs X vs 8 Plus Battery Life DRAIN TEST]
A telefon / akku méretét figyelembe véve azt hiszem ez azért jó teljesítmény.
-
Tiger.
nagyúr
Nálam mindig wifin van, hiába erős a jel, lehúztam az ablakot és írta, Wcaling, wifit használta.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Szeretem ezt fordítot, mert sokat segít, na de sötét módban nem képes arra, hogy a betűk fehérek legyenek?
[link]Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
RAYBOMB
tag
Nyilvan hasznalatfuggo az akksi ido
Nalam ugy nez ki
reggel 7kor lehuzom toltorol, a nap folyaman 4-5 ora telefonhivas, egesz nap bluetooth(airpods) vezetes miatt. 50% vagy 80% a fenyero. Waze kb napi 2ora
este 6kor toltenem kell. -
RAYBOMB
tag
Nekem nem hozta azt a uber brutal akksi idot. Bar lehet hogy ez az atlagfelhasznaloknal erzodik akik napi 20-30szor raneznek az orara, idonkent par viber uzi meg egy kis zene
-
csibabu
tag
Üdv! Mostanában eléggé foglalkoztat a téma hogy egy iPhone 8 készülékről váltsák iPhone 11 pro -ra. Érdekelne szerintetek mennyire érdemes váltani? Valamint várják szeptemberig? De ettől többet egyáltalán nem szeretnek kiadni telefonért így nem tudom hogy a következő iPhone drágább lesz e mint a mostani 11 pro.
Érdekelne a véleményetek ezzel a témával kapcsolatban.iPhone 14 Pro
-
Tiger.
nagyúr
Tud valaki olyan linket adni, ahol meg lehet venni és nem kamu ezt a nillkin xd cp+ max üveget, amin a hangszóró rács is van 11 pro maxra, és elfogadja a Mastercardot, és tudok úgy vásárolni, mint a alliexpreszen.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz csibabu #3295 üzenetére
Csak este és a nagylátószög, semmilyen más szempontból nem jobb, mint egy XS, talán az XS max-om pár órával előbb lemerülhet, de mivel szinte mindig QI-n van (otthon, iroda, autó), ezért ez sem számít. Iphone 8-ról viszont biztos váltanék, az oled miatt is.
Nappal megkülönböztetni nem lehet ugyanannál a témánál és fényviszonyok közt készült képet.[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
válasz csibabu #3295 üzenetére
Hát.....Hogy vajon egy 8+ és a 11 Pro Max által készített képek között lenne bármiféle különbség? Szerintem egy egyszerű használó mint amilyen én is vagyok, nem vesz észre nagy különbséget. Nem szoktam annyira tüzetesen átnézni a képeket. Elkészít, feltölt a google fotókba, megoszt ennyi. Semmi retusa, semmi szerkesztés.
Amik pluszok a 11 Proban: nagy látószögű fényképezési lehetőség;
fotózás közben is lehet videót készíteni, nem kell külön átváltani a videozásra; sötétben is lehet vele "normálisabb" képeket készíteni.
4K Videózásnál tud 24/30/60 fps. Én 60 fps használom, de valakinek fontos a 24 fps!
Ami még plussz dolog lehet a 8-hoz képest az az akkumulátor.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest