Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Nyilván azt a felhasználó réteget is meg lehet érteni. Viszont folyamatosan ezzel van tele a fórum, persze tudom ez nem a hack topik. Csak érdekelne olyan téma is a telefonnal kapcsolatban ahol valódi tapasztalatokról is lehetne olvasni. Felváltva használom a 11-et és op-t. Hasznos info is szokott lenni itt az aktuális szoftverekről
Na most én hisztiztem
s24U+15p
-
totopad
senior tag
Lol, én november 2-val vettem a 11 Pro-mat, kb 1 hónapja már 99%-on állt az aksi, mivel rakoncátlankodott az ios, meg az akksi idő se volt olyan, mint az elején, ma toltam neki egy restore-t és valami isteni csoda által az akksi vissza állt 100%-ra. Szerintem sem érdemes rugózni ezen, marketing bullshit az egész, azért csinálták, hogy emiatt ne tudjanak több zsét lehúzni róluk.
-
Ármester
Napokban nekem is egyre gyakrabban jön elő a kamera fagyás. Elég bosszantó tud lenni ha épp gyorsba le kell fotózni valamit.
-
silentkiller
senior tag
"sima" i11Pro-nak van topikja?
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
pecccccccca
őstag
válasz silentkiller #2412 üzenetére
Nincs. Minek? Ugyan az a két telefon csak méretben más.
Humorban nincs helye tréfának!
-
totopad
senior tag
válasz pecccccccca #2413 üzenetére
Meg az akksit se hagyd ki, de a többi az tényleg ugyanaz
-
Tiger.
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
Szerintem meg teljesen normális, 3db gyári bőrtokom volt, mindegyiken voltak ilyen-olyan vonalak. Mivel természetes bőrből készül, nincs tökéletes darab, de még 2 egyforma sem.
Példa: a 8 Plus-on használt tokjaim
-
-
-
Tiger.
nagyúr
13.3.1 tölthető.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok, azt hogy tudom kiválasztani hogy a másodlagos simmel küldjek üzenetet?Minden frankó beaktiváltam az e-simet csak ezt nem találomra lehet egyáltalán küldeni sms-t másodlagos kártyával.vagy válasszam ki elsődlegesnek a második kártyám és úgy?
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Annyira szuper lett az uj frissites, hogy hivas kozben megszakadt a vonal, elment a tererom es lefagyott a telefonom. Ki se tudtam kapcsolni vagy 5 percig semmire sem reagalt. Eddig developer betaztam, semmi bajom se volt vele.
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
general
addikt
...hátha itt tud segíteni vki...:
Én rendszeresen diktálok a telónak, utálok pötyögni. A diktálás helyessége olyan, amilyen, az egy dolog, de 2 napja az történik, hogy amikor benyomom a billentyűzeten a diktálás ikonját, egy irtó hangos jelet ad, olyan, mintha a teló max hangerőre lenne állítva.
Tudom ezt szabályozni valahogy? (11 pro max)Meg úgy egyáltalán, miért nem lehet iPhone-on alkalmazásokon belül külön hangerőt állítani, nem is értem...
-
Lazika
senior tag
Ez a k... frissites szetcseszte a telomat... szakadoznak a hivasaim. Most az uj betaig ez lesz? Hihetetlen, hogy mindig van valami bug. Egyszer a kamera app fagy le, most meg a hivasok rosszak...
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
coolrider
tag
Vettem egy ilyet.ez az elso apple telefonom.
Mondja mar meg valaki,h mitol olyan egyszeru ennek a kezelhetosege!
Azaz mivel egyszerubb mint egy android?
Mert en nem latom igy.
Ez a telo egy kalap sz@r.
Az lg g7-em kameraja lazán legyalazza ezt.
Ha realisan nezem,max 250.000ft az az ár,amit ez a telefon er. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na jah, fél millás kütyükre nem ilyen gáz fejlesztéseket várnánk.
Én, már alig használom a pro max-ot, a 100%-ból inkább 80-at az xs max van nálam, ugyanis nem akarok már agyfszt kapni, mikor 10-ből, 7-8-szor szakad a hívásom az autóban és csak a pro max-nál, és a párom (szintén pro max) telefonjával is ugyanez a helyzet, tehát nem hardver probléma.
És még mindig nem lehet megkülönböztetni a kettőt semmiben, csak ha megfordítom. Kamera engem nem érdekel, a sebesség meg egyenlő, sőt néha az xs még gyorsabban is reagál. Agyam eldobom ettől a parasztvakító A13-tól.
Talán még az is lehet, hogy most kijavították a BT bug-ot....Ettől függetlenül, én a helyedben csinálnék egy FR-t.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem egyre jobban az "jön le", hogy a 13-as soha nem lesz jó, mert az alapoktól kellene újra kódolni. Emiatt aztán toldozzák-foltozzák, ami lehet kijavít problémákat, de hozz helyette másik kettőt, vagy többet. Valakinél előjönnek, valakinél nem. Ez a legrosszabb, ami egy rendszerrel történhet.
És emiatt a 14-re gyúrnak, hogy az majd "tökéletes" legyen az új telefonhoz.
Sok helyen olvasni, hogy a 13-as rendszert XS telefonokon tesztelték és CSAK azokon.
Emiatt lehet, hogy azok teljesen frankón működnek.
Persze, az is lehet, hogy amiket itt most leírtam csak agyvelőgyulladásos konteó a részemről, de azért sok usa fórum olvasásokkal és ott a userek hasonló gondolkodásával és a problémák leírásával összelehet rakni a dolgokat.
Én, bár ne legyen igazam, azt mondom, hogy a 13 sose! lesz jó, ez a készülék még mindig csak egy xs pont kettő és az is marad az új készülék kiadásáig.
Cöhh :-/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest