Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszi1991
tag
Sziasztok, a 11pro esélyes mint következő telefon, elsősorban az érdekelne hogy az akksi mennyit bír nálatok? Nem a kamu bullshit Dunára vagyok kíváncsi h ennyivel tobbett mint az előző generáció stb.😁 Szóval akinek ez van és nem a max, leirna?. Köszi
-
veterán
Fogalmam sincsen, hogy nálad mégis mitől merül annyira a telefon vagy inkább, hogy a többi hogyan bírta addig ennyi nyúzástól...
Én Xs Max-al annó nem mertem elindulni töltő nélkül sehová, de a Pro Max óta nincsen rá szükségem.
Bárhová el tudok menni úgy, hogy tudom bármilyen nyomokodás után sem fog a szufla kimenni belőle amíg haza nem érek..
Xs Max-ot általában 3-4 órával munkába érkezés után töltöttem, a Pro Max-al, ha haza érek is több % marad általában....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #1711 üzenetére
Nekem jobb lett, de nem annyival hogy 2 napot elmenjen, este úgyis rádugom tölteni, de egy napot simán kibír.
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz TheBikerider #1713 üzenetére
Akkor én is.
Vasárnap 11 kor töltöttem fel, most van 19 óra, 24% és 9 óra kijelzo idő van benne.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Dzsuri89
őstag
Jöttem haza este, hallgatom a zenét aztán egyszer csak megszűnik a hang, a kijelzőn semmi nem jelenik meg. Nyomom a bekapcsoló gombot és fél perc múlva bekapcsolt a telefon. Valaki járt 11 Pro Max-szal?
-
concrete86
aktív tag
Bocs az offért, de hátha tudtok segíteni a spórolásban. Páromnak akarok venni egy watch4-et, most 120-130 körül van újonnan. Szerintetek lesz valami fekete pénteken, vagy csak a régebbieket akciózzák le?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #1717 üzenetére
Jósok nincsenek még itt, így nem tudhatjuk, viszont ha spórolni akarsz vegyél használtan, már 90 alatt is láttam patikát.
-
Tibee86
nagyúr
Tényleg semmi kötekedés, de erre a kérdésre szerinted itt ki tudna bármilyen érdemi választ adni?
Kb mintha a lottószámokat kérdeznéd.[ Szerkesztve ]
-
concrete86
aktív tag
válasz Tibee86 #1720 üzenetére
Igazad van. A bolond fejemmel valami olyasmire gondoltam a nálam tapasztaltabb emberektől, hogy “mivel kifutó modell, nagy eséllyel akciózzák le a maradék készletet”, vagy “ahhoz még túlságosan új széria, hogy leakciózzák”, ilyesmi.
Ha tudom, hogy ekkora felháborító baromságot kérdezek, akkor természetesen nem követtem volna el ezt a hibát. Most meg teleszemeteltem itt a topikot. Sajnálom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz concrete86 #1721 üzenetére
De boltosok vagyunk? Vagy honnan tudnánk előre mit fognak leakciózni?
-
Gsx-rr
veterán
válasz concrete86 #1723 üzenetére
Szerintem holnap utan delben akcios lesz! Ja meg fekete pentek akkor felaron
-
veterán
válasz concrete86 #1719 üzenetére
Hülye kérdésre, hülye válasz születik
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
concrete86
aktív tag
válasz TheBikerider #1726 üzenetére
Szerintem ez itt nem a hülye kérdésektől függ.
-
csab2
veterán
Szerintem mivel kifutó modell, nagy eséllyel akciózzák le a maradék készletet.
Másrészt viszont az is lehet, hogy ahhoz még túlságosan új széria, hogy leakciózzák.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
veterán
Azt nem mondtátok, hogy ha a 2* zoom-ra átteszem videózás közben, akkor a felvett hang más lesz...olyan, mint ha mono lenne olyankor, ha átváltok.
Most próbáltam így először.
Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #1730 üzenetére
Most kipróbáltam, de nekem a hang nem változik semmit.
-
gyuromoj
veterán
Nem olyan feature, hogy ahova zoom-olsz, onnan lesz erősebb a hang?
szerk.:
Note10-nél van ilyen, akkor itt lehet csak valami bug.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz gyuromoj #1732 üzenetére
De szerintem az lesz, iPhonedo csinált is róla videót.
-
Tiger.
nagyúr
Van benne audio zoom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Fryskitt
addikt
Mivel itt ez nem igazi fekete péntek, hanem eladhatatlan készlet kiszórás és/vagy előtte jól felemelik az árat, nagy engedményre nem számítanék. De mivel 3 nap van addig, semmit sem vesztesz vele ha kivárod.
Más: sokadszorra fordul elő, hogy nem írja ki a számom annak, akit hívok. Pedig be van állítva. De hol kiírja, hol nem. Valakinek ötlete? Beállítás? Hálózat hiba? Telefon hiba?
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #1739 üzenetére
Na jó bevallom, telefont is kukáztam, kurv@ Pitaka tokot kellett megvennem...
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
Tudom uncsi és egyéni szoc probléma, de vigyem szervizbe a számkijelzés hiba miatt?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Gsx-rr
veterán
Nekem videozas kozben sokszor 2x zoomnal nem talal fokuszt
-
veterán
-
Ck.
addikt
válasz Fryskitt #1742 üzenetére
Próbáld meg ki és vissza kapcsolni a szám kijelzést, illetve csinálj egy hálózati beállítások visszaállítását is.
Ha így sincs javulás, akkor érdemes egy teljes gyári beállítások visszaállítását is megejteni, majd új telefonként beállítani. Ha így sem jó, akkor szerviz. -
Amiens
tag
Megjelenés óta megvan a készülék. Akku állapota 98%...
Másfél naponta szoktam tölteni, szóval nagyon nincs nyüstölve.
Meg kellene keresnem egy Apple szervizet? Vagy ez így reális...iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
adise
őstag
Nem láttam igazából leírva, attól még lehet volt , de vodanál független a készülék? Bár igazából dual simmel nem is lenne értelme másnak nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs