Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
válasz TheBikerider #3198 üzenetére
Jason Bourne, nemdebár?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
D4ni
őstag
-
veterán
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Tudok ajánlani, valami jó minőségű carbon fiber tokot? Pl [link] használ valaki? Köszi
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
ak76
senior tag
Ez vótmá'?
Ha ténylegesen így fog kinézni, a P30P repül az asszonyhoz pedig elégedett vagyok vele...
[ Szerkesztve ]
-
-
Lazika
senior tag
Köszi mindenkinek! Ilyen drága tokot nem veszek. Vettem apple tokot is, és már elkopott, kezd szétjönni. Szóval megpróbálkozom valami olcsóbbal.
-secret-
Igen, köszi arra gondoltam. Rendelek is egyet!
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
törölt tag
Hali.
Használ valaki a telefonján Nillkin hangszóró rácsos üvegfoliat? Elegedettek vagytok vele?
Erre gondolok: [kép] [kép]
Illetve a Nillkin Camshield nevű tok mennyire lehet jó?[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz #04441088 #3225 üzenetére
November óta használom és még jó páran rajtam kívül a fórumban.
Szerintem ár/értékben a legjobb minőségű fólia, eddig minden tokkal jól passzolt. Minden telómra csak Nillkin-t teszek, nem válnak fel.
Kíváncsi leszek, ha egyszer kicserélem a fóliát mit találok a hangszórórácsban. -
Dzsuri89
őstag
válasz #04441088 #3227 üzenetére
Ezt a tokot még nem láttam, de biztos jó minőségű, ahogy a Nillkin termékek általában.
Ezt a hangszórórácsos fóliát úgy tudtam pontosan feltenni, hogy a tok rajta volt a telón. Alapból fekete a fólia és a kijelző is, semmi viszonyítási alapod nincs, mint egy valahol kivágott fólia esetében. -
-
RAYBOMB
tag
Smartish Gripzilla tok
csak ajanlani tudom. Tokeletes fogasa van, utesallo garit vallalnak ra. Kicsit borsos de nagyon jo minden teruleten!
-
Fryskitt
addikt
Nem indítja el a telefon a Watch frissítését... eljut addig, hogy ellenőrzés, de onnan nem megy tovább. Töltő és wifi oké... mi lehet a baj?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak gondoltam leírom, hátha valakit érdekel, nekem szeptember óta, mai nappal váltott 99%-ra az akku.
Bár, az is érdekes, hogy az augusztusban újra cserélt xs max, még mindig 100-zat mutat és szerintem jobban is bírja, ráadásul, ha valami van használva, akkor az a telefon aztán van rendesen. Ha az XS MAX-ot veszem 100%-nak kihasználtság szempontjából, akkor a pro max nincs 50 sem. Ez az egész akku kijelzés (is) egy bullshit.
-
spawn21
veterán
dehát ezt eddig is tudtuk. Nem is tudom ki az aki ad arra az infóra. Ez talán annak lesz érdekes aki több évig használja ugyan azt a telefont. Személy szerint ettől az évtől évente fogok váltani. Legyen az droid vagy alma. Az akut infót pedig teljes mértékben le....rom
s24U+15p
-
veterán
-
csabiks
senior tag
nekem 10ik havi, 100%, mióta megvan minden éjjel töltőn alszik
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
totopad
senior tag
Nekem sima 11 Pro-m van és a nemzetközi home office miatt 2 hónapja efektive minimális használat alatt van a teló, de igy is romlott az akksi teljesitménye. November eleji vásárlás és gyakorlatilag az 1 napot épp kihúzza, pedig 99%-on áll és csak a saját kábelével volt töltve. Ha valamin javitani kellene, akkor ezen.
-
Tiger.
nagyúr
válasz TODI1111 #3244 üzenetére
Lol elneztem valamit, azt hittem a 11 pro topicban olvastam.
De ott vagyok lol, te mit keresel itt?
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
veterán
-
Xawazar
újonc
Nekem nagyon változó az akku. 100%-on van, pedig én is előrendelő voltam. Napi 3-4 óra a kijelző idő, insta, viber, Apple music és folyamatos Bluetooth mellett, illetve sokat böngészek rajta mostanában. Nem panaszkodom, mert eddig ennél rosszabb készülékeim voltak csak. Az mondjuk számomra kicsit érdekes, hogy van mikor jobban bírja érezhetően, van mikor nem. Minden alkalommal ugyanazokat a tevékenységeket folytatom rajta, a térerőre gyanakszom a munkahelyemen.
Azt még hozzáteszem, hogy eddig egyszer sem indult újra a készülék, én sem indítottam újra és lemerítve sem volt csak min. 30%-ig.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest