Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz aerosmith #7244 üzenetére
"Blocking off any entrance to the bomb with castle."
Ebben segítene valaki? Itt arra érti, hogy a két site közé ne rakj falat? Mert az rendben van.
De ha arra utal, hogy bombás pályán ne zárjak le a szobába a több bejárat közül egyet-kettőt, akkor nem tudom mi értelme van Castle-nek...ui.: az elephant skint, meg jó, hogy mondtátok, hogy universal, mert a trophy miatt akkor meg is veszem gyorsan, rápakolom pár fegyverre, majd veszem is le
Do you see the white shadow?
-
CJ4567
nagyúr
Hozok Mirát, reinforceolok egy falat, ráteszem az ablakot, mellette direkt kihagyok egy sima falat. Odajön a csapattársam, elkezdi húzni a falat. Mondom neki hogy no don't reinforce, húzza tovább, kiabálok felé hogy no no no, erre teljesen felhúzza a falat, és csinált így egy értelmetlen Mira ablakot. Vesztettünk utána.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
5150head
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
A Siege-be most fog jönni az a jó kinézet is a parabellummal? ami a teszt szerveren is fent van? azok az animációkra gondolok.
-
CJ4567
nagyúr
Még mindig jobb, mint az ilyen Mira.
(#7257) Géb89 Igen.
No Sana No Life
-
Zerdal
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék.
Ami a hibajelenség. Nem hallok egyetlen csapattársat sem a játékon belül a voice chat-en. Látom, hogy beszél de nem hallani semmit. Zene van, játékhangok vannak. Eddig volt most meg eltűnt. A neten keresgéltem, de nem találtam megoldást. Ami fenn van azokat mind kipróbáltam( port forward, win hangbeállítások ellenőrzése. a játék file-ok validálása. A r6.exe törlése és újra validálás stb. Ami változott a hálózatban, hogy a régi Linksys wrt54gl le lett cserélve egy Synology RT1900ac-ra. De a régi router-en sem volt semmi olyan beállítva ami ezzel összefüggésben lenne. Amit még nem próbáltam az a teljes reinstall. Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm."Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83
-
Bazsi1987
őstag
Olvastam valamit hogy a ps pro is kap valami grafikai tuningot, mit kell róla tudni? Vannak pontos infok?
-
Ga3rieL
senior tag
ebbe a videóba ahol az állást mutassa, az is benne lesz? és ami 3:18nál van, mikor cserél hogy támad vagy véd, az is ott lesz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ga3rieL #7273 üzenetére
Igen, ezek benne lesznek. Mondom, minden ami TTS-en van benne lesz következő nagy patch-ben.
PS4 Pro és Xbox One X támogatáshoz:
"XBOX ONE X AND PLAYSTATION 4 PRO SUPPORT We have increased the resolution to 1728p on the Xbox One X, and 1440p on the PlayStation 4 Pro, while maintaining 50% render scaling (same as before). We are currently working on dynamically increasing the render scaling when performance allows it. This will allow for better render quality in low-complexity scenes, while maintaining 60 fps at all times by adjusting the render scaling dynamically. We do not have an ETA for when this additional dynamic render scaling will be implemented."
Live-Die-Respawn
-
ssgk
aktív tag
-
manoka
csendes tag
válasz Csokishurka #7221 üzenetére
Szia
6evog codoztam, a szerok meg futnak ha gondolod vegyel fel uplayen es tolhatunk egyket kort
Azt hiszem AXManoka -kent megtalalsz -
Ga3rieL
senior tag
Hali.
Kik tolnak innen siege-t kb. majdnem minden nap?
-
Ga3rieL
senior tag
Egyébként mennyire vagytok fiatalok / idősek és hányas szintűek?
-
Csokishurka
őstag
Hát igen én is meglepődtem hogy cod4-ből még rengeteg szeró van még
De most a R6S-re vagyok/vagyunk ráállva
De felveszlek majd ha el nem felejtem a szivacs agyammal. (Nem azért mert mindent felszív )
A kérdésre 32 éves / 34 szintű. (kezdő - még vissza kell szokni a sok mmorpg-moba után)
Megéri custom gémeket csinálni hogy körbejárd és kicsit megismerd a pályákat?Uplay: csokibacsi
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Lifer092
senior tag
Mi is naponta játszunk az asszonnyal, ha van kedve valakinek társulni nyugodtan jöhet. Discord egyelőre sajnos technikai okok miatt nem üzemel, így az kilőve. Ingame voice játszik egyelőre csak.
uPlay nevünk: MR.FR0STY-DUCK (26 év / Level 81) / MRS.DINA (21 év / Level 94)
Nekem a main Frost és Buck. - De persze ha úgy adódik megyek mással is. -
ssgk
aktív tag
Azért ez a lvl. szintes dolog nem igen tükrözi a képességeket.
Sokat számít hogy játszottál e elötte más fps eket, és 60lvl kb hány ó játék ? <100 az biztos vagy kb annyi, az meg nem sok. Persze egyénfüggő is.A rankrendszer megint más téma... Szerintem nagyon gáz.
Ez az 1 kö/rank. De pl tudod mennyi pont van a rankok között ami jobb mint a csgo kreálmánya. Engem gold3 ba dobott 10solo után és most cooperMaster(?csillag?) ba vagyok. Volt útközbe pár hostage fuze meg hasonló szép lost ok amivel nem tudsz mit kezdeni. És hiába van a K/D 2+ ... Persze van amikor a mappokon eltévedek mert ahhoz kevés időm van benne meg ugye a kiválló mapválasztási lehetőség is fasza -
manoka
csendes tag
válasz Csokishurka #7289 üzenetére
Igen meg akad egy par szero, csak ugy miert ne alapon
Miota megvettem rainbowt azota nem is jatszottam coddal. Ez egy kicsit jobban megfogott mar csak egy csapat kene, akikkel rendesen lehet tolni *.* -
CJ4567
nagyúr
Van valamennyi FPS tapasztalatom, ebben a szezonban silver 3-ba dobott a játék, a legnagyobb rang az a silver 1 volt, de buktam már le copper 1-ig is. (Ez mind a Chimera alatt. Előző két szezon sokkal jobb volt.)
Szépen nézett ki a level 155 bronz Néha imádom, amikor a chatben én nem szólhatnék egyes emberek szerint semmihez, mert Silver vagyok jelenleg.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Ga3rieL
senior tag
Nos, oké. Én vagyok meg 1 másik csávó, még ha úgy némikor jön a 3ik tag is, és akkor vagyunk csak hárman, de mikor hogy. Itt a Uplay nevem : Gabor0427 aki gondolja vegyen fel, pl. manóka, BigBlue69, Zerdal, CJ4567, Csokishurka, Lifer092, Z0rr0, meg még aki úgy gondolja. De akik páran leirtátok ide a nevetek azokat feltudom venni.
Ja, meg akinek van discord attól jöhet. Dc -sek előnyben
[ Szerkesztve ]
-
Ga3rieL
senior tag
És Lifer092 esetleg ha van ts-etek ( Team Speak ) akkor ott is tudunk dumálni. A másik két taggal meg in-game, vagy egyikük még lehet ts-en is. De ha jól tudom kettejüknek műkszik a voice chat, csak nálam talán nem XD nemértem mér.
[ Szerkesztve ]
-
Pahli
tag
még jó hogy valaki nézte a kamerán keresztül is [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest