Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CJ4567
nagyúr
TTS-ben tesztelik a dropshot elleni mechanizmust, egyelőre ha célozva hasalsz, akkor kidob célzásból.
És új visszarúgást tesztelnek, ezzel Ela majdnem visszakapta a régi recoilt.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Rony949
őstag
Beszarok ezen a cégen. Sírnak az emberek hogy Ela túl OP, nerf. Még mindig sírnak, megint nerf. Most harmadjára is sírnak hogy túl lett nerfölve, buff. Kurvára nem tudják hogy mi a szart csinálnak. Teljesen el vannak veszve. Oda-vissza nerfölnek, buffolnak operátorokat.
BB-hez fogadjunk hogy nem nyúlnak hozzá. Biztos azért mert alább maradt a sírás. Pedig rá most egy buff jól jönne. De ott van Castle is, az egyik leghaszontalanabb operátor. Legalább azt megcsinálhatnák hogy a rohadt gránát ne szedje szét az barikádait. Meg esetleg Ash lövedékéből is kettő kéne hogy szétszedje.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rony949 #6913 üzenetére
Ela tulnerfelve? En meg nerfelnek rajta, hogy az eletben ne lassam tobbet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
atainprison
senior tag
válasz Rony949 #6913 üzenetére
Ez sajnos majdnem minden játéknál így van. Ki akarják elégíteni a többséget. És a fórumokra legtöbbször csak a sírók mennek, azok nem akik azt írhatnák, hogy minden fasza jelenleg . Ela eredeti állapotában mondjuk tényleg túl erős volt, nem véletlenül volt ott minden védekező csapatban, szerintem még a jelenlegi állapotában is teljesen használható. BB-t pedig remélem nem buffolják, mert jó kezekben az még mindig nagyon jó operátor. Azt olvastam, hogy a "pro"-knál van egy íratlan szabály rá, hogy nem használják egymás ellen .
-
Zedz
addikt
válasz atainprison #6916 üzenetére
-
travix
aktív tag
válasz atainprison #6916 üzenetére
BB-vel nincs semmi baj ablakokhoz nagyon jó
Engem csak 1 dolog idegesít, hogy a shotik spreadje nevetségesen nagy. Nem realisztikus, főleg, hogy a lasertől csökken a spread. Alapból kisebbnek kéne lennie , néhány shotira meg hoszabb csövet kéne tenni laser baromság helyett, hogy távolabbra is jó legyen.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
-
Lifer092
senior tag
Ash-el mikor akarnak foglalkozni egy kicsit? - Mert elég LoL hogy egyre többször fordul elő az hogy telibe lövöm, 0 damage, ő rám néz és meghalok. Tegnap előtti meccsen volt ez konkrétan, kb. 3 méterre állhatott előttem, így hát elég esélytelen hogy kb. fél tár mellé ment volna. Miután kilőtt, killcamból látszott hogy semmit sem sebeztem rajta.
... és ez mostanában sokszor előjön, és nem lag, mert 98%-ban csak Ash-nél fordul ez elő és baromi idegesítő....
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
Igen, de úgy van, hogy mindenkinek van ACOG. Még Caveira is megkapta a pisztolyára. Elsőre fura használni, de meglehet szokni.... 5 armoros és 5 speedes operátorok nincsenek sajnos, de most már lehet légi támogatást kérni. Ashtól elvették a fegyverét, vele már csak ütni lehet, de jó amúgy, nekem elsőre sikerült K.O-val kiütnöm Blitzet, pajzson keresztül.
-
AAtt1la
aktív tag
Az ilyen dolgokat olyan helyre ne írjátok ahol egy fejlesztő is láthatja,mert ezek nem szégyellik belerakni a játékba.
-
Kaslerka
tag
És mit fog majd tudni a 2 új magyar operátor
"Attila a HUN" és "TEK-NŐ-c"
Attila nyilván jobb lesz nyílban, mint a kapitány, TEK-NŐ-c, meg gondolom valami pajzsos csaj lesz.
...pedig nem is ittam semmit...* Tévedni emberi dolog, de másra kenni még emberibb! *
-
Beni97
őstag
Szerintem egy 500 hp-s operátor is jöhetne még ki.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Ma találkoztam egy Montagne-val, akinek pajzs mellett shotgunja volt, és flashelt mintha blitz lenne. De szerencsémre épphogy eltalált és csak megsebesített, így reménykedhettem, hogy egy csapattárs felszed. Erre 3-as speeddel rámrohant, és kihallgatott, és leszedte a csapattársaim.
Valahogy így kell ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
a zenedobox meg ahangszóró coastlineon csak nekem nem szól update óta?
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Ha valaki csak a standard verziót veszi meg, akkor ki tudja unlockolni a Year 2-3 operátorokat, vagy az csak a dlc - k megvételével lehet ?
-
sith7
nagyúr
köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest