Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
"Unfortunately, due to a technical limitation..."
Látom beindult a bullshit gépezet. Nem akarom elhinni, hogy az adatbázisban nem tudják megnézni szépen mindenkinek, mi mikor lett megvásárolva, aztán az xy dátum előttieket szépen összeszedik, összeadják a renown árakat, aztán refundolnak. Ezt egy gyakornok is meg tudja csinálni.
Másik amihez még programozni sem kell, hogy saccperkábé összeadják az elkölthetett renowokat, és refundolnak.
Engem speciel nem zavar, hogy nem adnak érte semmit, az annál inkább, hogy hülyének néznek. WoW Classicot megértem, hogy technikai problémák miatt nem egyszerű feléleszteni, de ezt nettó faszság amit a Ubisoft mond.
-
DiamondBack
senior tag
Ezt kommentáljátok kérlek: ban system for toxicity
-
Bjørgersson
félisten
válasz mcwolf79 #6556 üzenetére
Régebbi = 20 alap operátor. Szép is lenne, ha az összes eddig megjelent operátort ingyen megkapná mindenki.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz DiamondBack #6555 üzenetére
A sok szenvedés helyett egyszerűbb lenne cenzúrázni a chatet, mint ahogy volt a Bad Company 2 ben is pl.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zedz
addikt
válasz Bjørgersson #6558 üzenetére
Nem tudom ott hogy volt, de a cenzúra lazán megkerülhető. Inkább az a kérdés, hogy mennyire lesz effektív ez a rendszer.
-
k-adi
nagyúr
válasz DiamondBack #6555 üzenetére
Ahogy olvasom a kommenteket és az ubi reagálását arra, nem igazán lesz erős a szűrő és ide is sok player-report kell ami sok idő fog telni.
"Username has been banned for toxicity."
"toxicity" miatt kb a fél community-t ki lehetne bannolni.. de a jelenlegi felállás alapján nem toxicity miatt lesz bannolva a játékos szóval ez elírás -
stargatea
csendes tag
Sziasztok az lenne a kerdesem,hogy régiókorlátos a játék?
-
BigBlue69
őstag
-
Coccolino_O
őstag
válasz mcwolf79 #6542 üzenetére
Ha nem akarsz kifarmolni 6x25 ezer renown-t az operátorokra, és játszani szeretnél már az első naptól az új operátorokkal, akkor érdemes megvenni. De ha türelmes vagy, akkor nem feltétlen. Akkor is érdemes megvenni, ha volt year 2 pass-od, mert kapsz 1200 szürke pénzt (r6 credit).
DiamondBack: De jó lesz, ha majd a sok nyomorék feljelent (), mert nem tudtál lelőni valakit. Ahogy valaki korábban mondta, ha jót akar az ember magának, akkor kikapcsolja a chatet egyből, ha meg az sem elég, ott van a mute is. Amúgy durva, hogy egy szutyok casual-hoz is premade kell, ha nyerni szeretnél.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Coccolino_O #6565 üzenetére
Oh, ez automatán fog menni, és nem pedig a játékosok által, mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Elvileg szigorúbb lesz a ban rendszer, kíváncsi leszek erre. Egyetlen stúdió sem mer igazán agresszívan fellépni a hülyék ellen mert akkor a játékuk legnagyobb játékos bázisába rúgnak bele.. OW is ezért egy fos.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
L_YKing
addikt
-
.LnB
titán
válasz L_YKing #6568 üzenetére
Hát figyelj, az élet nagy dolgait nem Siege chaten kell megbeszélni.
De nem permaban-ról van szó. 2-7-15 naposakról olvastam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért kíváncsi lennék mi lenne ha kivennék teljesen a játékból a chatet mondjuk egy pár hónapra. Csapatok szerintem úgyis discordon vagy TS-en dumálnak egymással.
Live-Die-Respawn
-
L_YKing
addikt
Persze nem.. De lehetnek kivetelesek esetek is. Volt mar velem olyan, hogy nem tudott beszelni csak hallgatozni meg teamchatbe irni es pont olyan temarol volt szo... A rendszer meg csak a szavakat szuri, mindenesetre varom mi lesz ebbol. Egyebkent jatekbeli bann vagy kommunikacios bannt kapnak?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MODERÁTOR
válasz Coccolino_O #6566 üzenetére
Ha beirom, hogy fuck you retard akkor bannol, de ha fuk u rtrd-ot irok akkor nem tudja kiszurni a rendszer, de az idiotaja igy is megerti.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Dazsar
aktív tag
Nálatok pc-eknél is ilyenek szar a játék hogy még mindig olyanokat nem add be amiket bekellene illetve úgy lőnek el hogy nem is kellene? Fall mögött már? Nem látszik ki semmid még is ellőnnek.? Vagy csak ps4 en szarnak ránk ennyire?
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Coccolino_O #6576 üzenetére
Mondjuk ez is jogos.
Mai leállások magyar idő szerint és patch méretek:
PC - 15:00-16:00 (Patch mérete: 14,1 GB + 3,6 GB az opcionális High Res textúrák)
PlayStation 4 - 16:00-17:00 (Patch mérete: 9,5 GB)
Xbox One - 17:00-18:00 (Patch mérete: 10,7 GB)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Hunner
senior tag
Szerintem teljesen vállalható leállási ablakok, látnád a bungie mit csinál a Destiny2-vel Európában...17:00-22:00-ig van átlagban karbantartás és patch push...
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Bjørgersson
félisten
Valoszinuleg azert, mert itt kedd hajnalban Amerikaban meg hetfo keso este/ejszaka van, amikor a legtobben jatszanak.
-
Hunner
senior tag
Én el voltam/vagyok kényeztetve a WoW-val és a Blizzard játékaival, de rájöttem, hogy sajnos nem az az iparági standard amit ők csinálnak, hogy régiónként van karbantartás, akkor amikor ott valószínűleg a legkevesebben játszanak. Gondolom az UBI, a Bungie és a többiek tesznek erre magasról, valószínűleg nincsen dedikált csapatuk az USA-n kívüli régiókra, ezért akkor kell mindent megcsinálni, amikor ők alapból is dolgoznának egyrészről, másrészről, mikor a US-nek a legkevésbé fájdalmas.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Zedz
addikt
válasz Karesz0995 #6586 üzenetére
Ha azt mondanák, hogy "srácok, holnap élesítés, délelőtt és kora délután otthon maradhattok, de este munka", akkor simán bejönnék.
Én pl. - és sok szakmában lévő ismerősöm is - jobban szeretünk este dolgozni.
De elég az OFF-ból. -
Bjørgersson
félisten
Ketten is leirtuk, miert nem az.
-
Zedz
addikt
válasz Bjørgersson #6588 üzenetére
Elsőre is felfogtam, de mások meg tudják oldani. De mint írtam, elég az offból.
-
Dazsar
aktív tag
Nem tudjátok mivan az Ash elittel?
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
oriic
HÁZIGAZDA
És az Xbox szerverek még mindig nem mennek.
szerk: Na elvileg ok, csak most befagyott Outbreak pack nyitáskor.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Rony949
őstag
Még mindig nem fogom fel hogy az új játékosok 14 Outbreak packot kapnak, míg a veteránok csak 4-et. Mi a szar alapján? Ez fasság! Kösz Ubisoft!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt még kreditem, vettem Outbreak pack-ot. Nyitnám, de nem nem történik semmi. Kilépek a játékból, indítom újra, kreditem eltűnt, packom nincs meg, collectionöm 0.
Live-Die-Respawn
-
Benito94
tag
Úgy látom akkor még vannak gondok, bátyámnak alig akar bejelentkezni, az outbreak pakkoknál a collectionra kattintva kifagy a játék. Azért vicc, hogy egy ekkora cégnek incsenek értelmes szerverei... a játék fél nap mire elindul. Azért ez vicc szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest