Hirdetés
- Klasszikus Doom
- Escape from Tarkov
- Elite: Dangerous
- EAFC 25
- Cyberpunk 2077
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Befutottak a Slitterhead című horrorjáték első értékelései
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Delta Force: Hawk Ops
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
john_trapéz
tag
válasz JJános #19427 üzenetére
na most végre kiderült! nagy szemétség ez....
(az igazság az hogy én leszarom ha kilöknek, csak egy bocseszt írjon oszt kész. ennyit én is megszoktam tenni. aki pedig nem a verseny miatt nyomja a GRID-et... úristen, annak inkább a supermarioval kellene nyomulni.)
a két legkorrektebb versenyző szerintem MMotors és dzsavermadar őket kettejüket valamiért sosem hallottam még vitába bonyolódni, pedig asszem én is összecsapódtam már mindkettővel tökmindegy ki hibájából.
én ha irkálok is sok elmebeteg baromságot (pölö megkereslek, tudom hol lax, örökharag, te fizeted a karosszériást) akkor sem gondolom komolyan.
vannak itt azért olyanok is akik azt hirdetik hogy első a fairplay és mégsem a mezőny végén kullognak ütközés nélkül. ha első a fairplay akkor minek kell ríni minden szarért? nem értem...
olyan dolgokról irkálunk itt oldalakat aminek se füle, se farka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
- 89 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (DOBOZOS, 2DB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest