Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
holodp
aktív tag
Megint egy műszaki hiba.
-
choler.
tag
Úgy látom megjavult a multi.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Úgy hallottam működik már a MULTI!
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #2955 üzenetére
Megerositve.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Bazsa74
tag
Működik, igen. Szerver oldal Bazsa74 és kliens oldal is.
Off
-
HartgeH3-2.8
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy megloptak minket: [link]
Köszönöm annak aki szólt.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #2959 üzenetére
Látom vannak azért pofátlan emberek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha te vagy bárki tud segíteni abban hogyan tudjuk érvényesíteni ezzel kapcsolatban a jogainkat akkor szóljon. Természetesen Zoli bármikor felismeri és igazolja a munkáját. Egyértelmű.
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #2961 üzenetére
Elméletileg leszedték.
-
holodp
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #2961 üzenetére
Már levették, ha jól látom. Egy rövid ideig az volt kiírva, hogy saját készítésű, azóta már ezt is leszedték, most már semmi nincs kint.
Jogokat szerintem nem nagyon lehet itt érvényesíteni, még akkor sem, ha igazolni tudják, hogy az övék. Gondolom levédve nem nagyon volt sehogy, sehol. Szerintem ez tipikusan a többi ember jószándékán múlik, hogy "ellopják"-e, használják-e. -
Kommy
veterán
Még ha nem is volt levédve de azt megmondom neked most, hogy az a mi packunk megnéztem pár fájlt MD5 hash-el ami átverhetetlen és 100%-ig ugyan az, vagyis a mienk volt másik mappába berakva és az olvass el fájl kivéve a többi ugyan az.
Magyarul ha ők csinálták volna akkor az MD5 Hash semmilyen esetben nem egyezhet meg mivel ez teljesen egyedi.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Közben egyeztetek, az illetékesekkel.
Hartge
-
zolibphc
csendes tag
Üdv.!
Annyit tennék csak hozzá, mint egyik készítő, hogy a legférgebb az egészben, hogy az arc belehazudik a szemembe, hogy nem az enyémet lopták el, hanem ők készítették! Megjegyzem ezer közül megismerem a festésem, a zászlókat egyedileg csináltam, neveztem el, dettó egyeznek az "ő" packjukban, az ini fileok szintén, nem bezsélve a festésekről. Ez, és az ilyen dolgok miatt döntöttem el bő egy éve, hogy soha többé nem osztok meg sem modot, sem festést sehol, mert hemzseg a szimes közösség faszfejekkel, akik kérdezés nélkül elvesznek mindent, és utána még hazudnak is, vagy válaszra se méltatnak. Szóval leszarom ki, mit mond, ez 1000%-ban az én, és roland által készített festések. Használják egészséggel, levehet szájjal az összes, és remélem a Ringen lesz szerencsénk összefutni! -
SamuraiKenji
aktív tag
válasz zolibphc #2967 üzenetére
Pont akartam írni, hogy checkoltad és a te munkád, de látom megelőztél, de így jó hogy te írod le ezeket.
Hát igen az is pofátlan dolog, hogy lenyúlták (de ez még kevésbé meglepő ebbe a világba), de azért az már elég durva, hogy még a szemedbe is hazudik, hogy sajátja....http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
Z0C!
őstag
válasz zolibphc #2967 üzenetére
sajnos ugyan így jártunk a pályákkal...amiket konvertáltunk, más kiadta, hogy Ő csinálta, de amikor maga a készítő rákérdezett, rögtön törölve lett...
érdekes, hogy míg a modderek a valós embereket felkeresik, megkérik, hogy heló, szeretném használni, és a nevedet is megemlítik, hogy igen Ő csinálta, de engedélyezte a használatát, akkor kicsit más a szitu...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
HartgeH3-2.8
addikt
Felmentem ennek a csoportnak a TS szerverére, és megbeszéltük (tisztáztuk a kérdést).
Részletek mindjárt.
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #2971 üzenetére
Erre a lopásra se kellett sokat "várni"..
-
zolibphc
csendes tag
Ennyi lett volna az arcba kamuzás helyett, legalább írja ki, honnan van! Kicsinyesnek tűnik az ilyen, de ha az ember szop vele 1 hetet, míg saját részről 100%-osan igényesre meg nem csinálja a tucatnyi autót, az azért a minimum, hogy a nevét odategyék. Dehát így egyszerű, más elvégzi a szaros munkát, a másik learatja!
Az, hogy Te, Hartge lekontaktoltad velük, nekem igazából édes mindegy, hiszen ahogy ők, úgy te sem áldoztál erre 1 percet sem, és most ne érts félre, nem b.szogatni akarlak, csak érted na!
Részemről OFF, ideális megoldást találva, még mielőtt (hamár az én szemembe is belehazudott) bárki felteszi őket bárhova, megosztottam az összes skint (kivéve Accordok) a saját nevembe 1-2 közösségi oldalon. Így legalább nem lesz több trollkodás, és kamuzás, hogy ki készített, mit! Szedhetik onnanők is, már nem para így! -
negro
őstag
Azt akartam irni meg kell nezni par dds filet de ahogy terkertem lejebb mar tul volt rajta par ember ahogy zoli is szoval latom nem volt kerdes a "mienk" loptak el. Az meg milyen tre, hogy vki azt mondja en csinaltam konyorgom?! Anno en is skineltem RBR-hoz sokat es ha vki body munkalyat esetleg kiindulasi alapnak hasznaltam akkor a commentnel es leirasnal megint csak alap volt, hogy oda irom kitol szarmazik egy resze a dolognak.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok! Beszélgettem a Racing Club vezetőivel és sikerült megbeszélnünk minden problémás helyzetet. Én részemről szeretnék mindenkitől elnézést kérni aki érintett.Sajnálom ha bárkit is megbántottam. Mostantól kezdve közösen fogunk együtt működni és ha minden jól megy tovább fejleményekre is számíthattok.
Hartge
Külön Zolitól is elnézést kérek! Igazából ha 7 pecsétes lakat alatt őriztük volna volna a festéseket, akkor is előbb utóbb át szivárgott volna másnak. Nincs vagy nehezen kutatható ki ennek a csomagnak a jogi levédése, nem beszélve arról, hogy ezeknek a márkáknak a felhasználása is van bizonyos jogi háttere ergo , az hogy mi csináltunk egy komplett skin csomagot az is egy adott jogi környezetbe esik bele.
Én még egyszer köszönöm Zoli és Roland munkáját, nem tudom mit csinálhattam volna jobban vagy másképp , de ez a jelenlegi helyzet el kell fogadni. Talán már több 10 liga használja a megkérdezésünk nélkül ezeket az autókat. Talán a komplett közösségünket is másolja valakit lásd REAL WTCC.
Nehéz ügy. Minden esetre a másik táborral TS szerveren békét kötöttünk, ezt láttam a legjobb megoldásnak. Felesleges ezért harcolni. Még ha kő gazdag milliomos gyerek lennénk ügyvédekkel a hátam mögött "se" biztos, hogy volna értelme ilyenért harcolni. Ezzel együtt jegyzem meg a srácok ezekbe az autókba fektetett munkája felbecsülhetetlen!!!!!
Ez van srácok.
Hartge OUTAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Motion_Blur
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #2975 üzenetére
Nem akartam az elején írni, de jól tetted hogy így döntöttél.
Nagyon messze vezetne ha jogi útra terelnéd az esetet és Te (Ti) is rosszul járhattok, mivel Ti is védett brand-eket használtok fel skineknél, és tesztek közzé (akár videó formájában is) ami támadható, ha nem is Mo-n... Nem érdemes pedzegetni ezt a témát, jól jártál elStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
werszomjas
addikt
Üdv.
VÉGRE visszakaptam a kormányom.
Van/lesz most este valami szerver?
üdv
-
Steady74
addikt
válasz werszomjas #2979 üzenetére
nem, es mar soha nem is lesz
holnap a penteki futamokhoz hasonlora lehet keszulni, gyertek majd.
-
negro
őstag
válasz Motion_Blur #2981 üzenetére
Ezt nem ertem En most csak modositottam a Hondak felnijet hasonlora mint ami a valosagban van a civikeken.
[ Szerkesztve ]
-
kovi831
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #2975 üzenetére
REAL WTCC
Én csak rá kerestem, de sehol nem láttam ilyet.Biztos nem a "régiek" adták ki, de mindegy...stb.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ringet csúsztatjuk egy héttel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ákos Grecmájer: Boardman (Futamon nem jelent meg) eltiltást kap. Az autója kiadva egy futamig "Safranek 25"-nek! - Hartge
-
Kommy
veterán
Megkérném a WTCC-ben menő versenytársaimat, hogy regisztráljanak be a következő oldalon, így lehetőség lesz egy kicsit összeszedettebben látni a versenyen történt helyváltoztatásokat. Egyenlőre csak teszt ként fog működni, hogy megismerjem a pontos működést.
A lényeg a regisztrálásnál a csillaggal jelölt részek és az ország kitöltése.A többi fontos dolgot kitöltöm a verseny logja alapján. Mindenki megkapja majd a saját festését is így egyszerűen lesz az azonosítás.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Christopulos #2991 üzenetére
Nem értem ez a kép mit bizonyít.
Persze menjen csak mindenki GTA nézetben, úgy az igazi tényleg.
Az ilyen embereket rá ültetném a motorháztetőre és mennék egy néhány gyors kört a ringen.
-
holodp
aktív tag
válasz Christopulos #2991 üzenetére
Nem különösen zavar, hogy ki milyen nézetben versenyez, de ezekben az autókból alapvetően ugyanazt látod, mint amit a sima utcai autóból látnál. Tehát a motorháztetős nézet marhára nem realisztikus, mert a való életben látszódik a kormány, a műszerfal, a tükör, az szélvédő, annak alja, teteje. Motorháztetős nézet abszolút nem realisztikus, de nekem aztán mindegy, ki mivel megy. Csak ne az legyen, hogy nem tudjátok használni a tükröt, ezért veszélyesen/szabálytalanul védekeztek. Pl pont a szombati a második verseny első körében úgy jöttél vissza a pályára, hogy keresztbe mentél előttem, teljesen kiszámíthatatlan volt. Nem tudom, hogy mennyit segített volna, ha látsz a tükörben, lehet, hogy semmit.
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #2992 üzenetére
Hiába látod az említett dolgokat, mégsem látod. LE KELL NÉZNI a műszerfalra, igaz?
Igen, mert kívülre koncentrálsz.Motorháztető nézetben is van tükör, amúgy is csak a virtuális használható rendesen.
Ez az egész a LÁTÁSról szól, az az belső nézetben(hiába az modellezné az "igazit") NEM azt látod amit autóban ülve. Kezdhetjük a látószögnél, folytathatjuk a szélvédő távolságával, a tekintet irányításával, stb..
Valódi autóban ülve nem látod még a kormányt sem(hiába esik bele a látómeződbe), főleg nem a lábadat.
A perifériális látásról most ne is beszéljünk. Tehát a valósághűséghez kellene min 3 monitor egymás mellett, és az üléspozíciót sokkal előrébb kellene tenni(akkor is ha jó helyen van a karokat, lábakat tekintve).
Persze a motorháztető nézet sem jó -eleve középen van-, viszont jól látsz belőle.
Ami valósághű, az a formula kocsikban a sisaknézet. Tény hogy nem látsz magad elé fél méterre
Megszoktam a belső nézetet, de a hood hangulatosabb.[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #2992 üzenetére
Mi az a GTA nézet?
NA mindegy...Üdv mindenkinek! Megérkeztem végre-valahára, most próbálgatom a MOMO-t Az asszony "nem a fődre köpött" mikor első dolgom ez volt "BETEG EMBER".....Hehehe
Kéne egy kis segítség Skacok..Jó lenne vásárolni Steam-en, de r..dt béna vok ezen a téren sajna. Soha nem vásároltam neten, tehát lövésem nincs, hogy kéne!?? Holnap mennék valahova a pénzt befizetni, de hova-hogy-miként?? Szeretném még ezen a héten lerendezni, mert vasárnap este meek vissza, akkor megint nem lesz időm egy darabig ilyenekre...Idő hiány van némileg, jó lenne,ha a Ringen már meg lenne mindenem, tehát gondolhatjátok, mennyire sürgős? ! Hogy lehetne megoldani? Valakinek odaadom a pénzt és elküldi, vagy elmagyarázza a vásárlás menetét, nekem mindegy...Előre is köszi, aki rám áldozza drága idejét!!Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
Steady74
addikt
teljesen hidegen hagy, hogy mi realisztikus mert akkora hulyesegrol vitatkoztok mint ide nagykovacsi. ez az intelligenciarol szol, arrol hogyan eled meg a palyan a versenyt, hogyan viselkedsz masok ellen. belso nezetben is vannak holt terek, ott sem latod tokeletesen, ha melletted-mogotted van valaki, tovabba ha csak a palyara koncentralsz es nem a tukrokre, akkor egy kalap rozmaringot er a belso nezet. legalabb ugyanannyi hasznos dolog van benne mint hatrany. engem nem erdekel a fordulatszam, a sebesseg, a kormany mozgasa a monitoron. ugy is erzesre vezet az ember. gondolom senki nem azt nezi pl monza paraboloca elott, h 145-nel megy -e mert az a jo tempo elkezdeni a kanyarodast..
belso nezethez rutin kell, tudas es intelligencia. sokaknal itt legalabb az egyik hianyzik, hanem mindharom.
lehet savazni, de nem erdemes. motorhazteto nezetet lehet fikazni de nem erdemes. en pl abbol jatszom, es megsem kaszalok a palyan senkit, nem zarom ki, nem szoritom le... van egy kulonbseget mutato ora amibol tudom hol a masik illetve korbe is lehet nezni.sot, kell!!!
-
holodp
aktív tag
válasz Allbundy #2994 üzenetére
Nem kell itt sem koncentrálni a kormányra, lábakra, hanem csak a pályára és a többiekre.
Nekem is le kell pillantanom, ha épp meg akarom nézni a műszerfalat, vagy a kormányt. A fejmozgatásos részt itt felesleges taglalni, mert azt a motorháztető nézetnél sem tudod irányítani. A virtuális tükör dolgot meg kikérem magamnak, igenis lehet használni a játékban levőt.
Még mindig közelebb van a valósághoz a belső nézet, mint a motorháztetős.Steady74
Persze, de az már egy másik része a dolognak, hogy ki mennyire ügyes, az valóban nem a nézeten múlik.
De mondom, felőlem vezethet madártávlatból is valaki, ha az tetszik neki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest