Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #2398 üzenetére
Egy low beallitas es stability control az nem fog vissza az segit plane aki amugy is gyors. Kiprolbatam. A medium es high csak az lassit be.
Ment neked mail!
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Bazsa74 #2400 üzenetére
Szia
Az összefoglaló topikot nézd meg ott vannak a linkek, facebook, steam, stb. Oda csatlakozz elsőnek más dolgod jelenleg nincs. Oldal admin jelenleg beteg kicsit (jobbulást Chris) majd ő csinálja meg nekünk a taglistát kvázi, ahol majd az adataid felveszem.
Keress meg privátban! (Többiektől is majd ugyan ez)
PH neveddel kell jönni futamra, válassz magadnak autót és pilótát aztán azt visszük majd fel az oldalra.
Race 07 + WTCC'10 + STCC2 van jelenleg (később lesz WTCC'08 is Ladák miatt)BMW CHEVY SEAT HONDA ezekből tudsz választani a fent említett szériákból (WTCC'08 RaceOn) még nem!
Szerk: Igen az jogos, én a HIGH-ra gondoltam, elnézést. Igen kb értem mire gondolsz a LOW alatt. Az pont az az állás amivel nagyon lehet menni, de még segít. OFF az nagyon kemény, de ott azt csinálok az autóval amit akarok, viszont egy hiba és végem van.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
negro
őstag
Hartge nem jo a mail, irtam privatban.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Ok legyen igazad , nem fogok ezen vitázni.
Slovakian menj segítségekkel , én meg anélkül kíváncsi leszek meg tudlak kergetni vagy sem..... Ha nem akkor elhiszem ezeket addig nem!
Amúgy törést én is támogattam veled együtt (emlékezz), persze meg kell húzni az ésszerű határt ..de itt nem a terv a pro liga amiket leírsz az meg már kb az , szóval valahogy meg kell őrízni a fun jelleget is ...akkor erre adj 1-2 ötletet. Mert csak puffogsz itt ill siránkozol mindig valamin, hogy ez nem jó az nem jó , de épitő ötletet nem sokat láttam ne haragudj , fikázni én is állatul tudok.....
Amúgy meg arra írtam , hogy nem fedi a valóságot ..ez a TDi-s témád , ill múltkor 87-es autós témád , letesztelt dolgok, ez van az , hogy épp az adott közösség abból mit autóz ki nem biztos , hogy az valós kép....
@Hartge
Amúgy van ilyen hogy valami gyorsabb, azért próbált a SIMBIN egyenlő autókat csinálni de néha félre nyúl ...pl a VW valóban majd fél mp-vel gyorsabb nincs mese , komoly bajnokságba nem is megy , ill volt anno Volvo C30 08 (olyan tapadása volt , hogy beszarás) az is cheater volt de annak javították időközbe a fizikáját , akkor még foglakozott a Simbin a játékkal.
De van hogy elbasznak valamit[ Szerkesztve ]
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #2404 üzenetére
Elfelejted, hogy en az 5 gangos bmw hez viszonyitom lehet a 6-os seq. bomoshoz kepest nem akkora a kulombseg. A 87-es auto temanal meg irtam, hogy a volvo a nagyon gyors utana az e30 majd az alfa a leggyengebb es ezert is mentem azzol ha kevert mezony volt es mivel sajat setupokat csinalok(hogy tanuljak belole nem vki maset toltom le online) nem volt sok kulombseg a 2007-es autokhoz kepest.
Ja es szlovakon es maradok a 5-os valtosnal es nem akarok helpel menni de probald ki magad, hogy low -ra allitva jobb idot fogsz menni ez nem kerdes.
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
5-ös és 6-os BMW között súly nélkül 2 max. 3 tized van, tapasztalat Ne ássuk már el azt a kocsit.
Én is saját setuppal megyek De az összes 87-es gyorsabb a WTCC kocsiknál , Volvo meg extra ....
Akkor majd megkérek valaki mást , hogy menjen helppel kíváncsi lettem.....lehet akkor Slovakia tudnék helppel 2.07-et is? Motion már amúgy is szerintem 2.08 közepe körül jár ..na akkor lenyomom így
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #2406 üzenetére
En nem asom mert szeretem de van az szerintem fel mp is. Szlovakot meg amugy is egy hete tetem fel mindossze 15-15 perce mentem rajta nem is vagom meg a palyat.
-
HartgeH3-2.8
addikt
"Két baleset, a második hatalmas, és egy semmire sem jó warm up. Még szerencse, hogy Boardman jól van, már kiengedték a kórházból." Túraautó Hírblog
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát mi végigtoltunk egy bajnokságba csapattársammal úgy egy szezont , hogy egyforma STCC BMW csak egyikünk 5 a másikunk 6 gangos BMW és hát súly nélkül , amíg körre mentünk 2-3 tized volt köztünk általában vagy kevesebb ..tény nehéz ügy belőni a 5-ös váltóját, azon nagyon sok múlik.
Volt , hogy én toltam egy szezont 5-össel , hát azért tudtam vele néha TDi-t fogni szóval nem olyan rossz , de azért sokszor hiányzott az az egy sebesség főleg az ilyen alacsony fokozatú kigyorsításoknál...Slovakia jó pálya , szerintem eléggé BMW-s! Hajrá!
@Motion:
Jól tolod te srác! Amúgy setup segített vagy magadtól gyorsultál még fél mp-t ? Ezt mondtam, hogy 2.08 közepére oda lehet érni.....2.07-re lehet már csak űrhajóval (de neked van olyan nem? )
[ Szerkesztve ]
-
GyávaNyúl
csendes tag
Hello
Én is jelentkeztem a futamra sajnos nem tudtam indulni./rokonok/
De ahogy olvasom a beszámolokat már annyira nem is bánom.Sok volt a sportszerűtlen idegen versenyző.
Legközelebb már indulok ha lesz rá lehetőségem végre egy igazi versenypálya következik. -
Debilon
addikt
válasz SamuraiKenji #2410 üzenetére
rosszul emlékszem, hogy TA módban nincs gumikopás és üzemanyag fogyás?
azaz nem ad reális képet?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Debilon #2412 üzenetére
Jól emlékszel.
Kb 3-5 tizeddel mp-vel vagy ott gyorsabb átlagba, ezek egy normál qualyiba 2.08 eleje körök, ideális feltételekkel 2.07 vége csípve szerintem.
De viszont a legjobb mód megtanulni egy pályát, az íveket , fékpontokat , megnézni hol buksz stb....már aki nem bolondul meg a szellemautótól , mint én
-
negro
őstag
válasz SamuraiKenji #2413 üzenetére
ghost cart ki lehet kapcsolni vhol.
-
Motion_Blur
félisten
Miért nem kapcsolod ki? Én se használom, csak felb*sz.
Amúgy visszanéztem replay-t, nincs benne sok, max. 1-1,5 tized, szóval TA-ben azt gondolom hogy lehetetlen 07-es időt futni, de még 08.3 alatt is. Számomra legalábbis.
Azért feltöltöm majd a legjobb köröm, hátha valahol bent hagyok fél mp-et, csak nem tudok róla
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Debilon
addikt
én mindig élesben tanulom a pályát
égjen az üzemanyag/kopjon a gumi, legalább tudom élesben mire számítsak majd
meg amúgy sem szeretek hotlapozni, mindig inkább a versenyre próbálom "összerakni" az autót, arra koncentrálokSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Motion_Blur #2415 üzenetére
Ne izguljatok ki kapcsolom Nem kínzom magam vele....csak arra írtam, hogy akit nem zavar úgy az egyik legjobb opció megtanulni a pályát.
Nem nagyon használom a TA-t akkor már inkább szabadedzés ha offline , az hitelesebb képet ad.
TA-ba itt veled szoktam "mókázni" meg néha ha valakinek csinálok egy kört arra szoktam még....Hehe nem hiszem, hogy van benne fél mp, valóban van benne pár trükkös ív ami tud hozni több tizedet....de én is kb ilyen 2.08 közepét láttam a körömbe , ha még tudok talán 2-3 tizedet faragni....akkor kb az a környék.
@Debilon
Jaja én is leginkább szerveren tanulom meg a pályát , TA inkább csak móka ..mondjuk én néha szeretek hotlapolni De ez másról szól , meg persze a verseny is.....
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Mai "eles" kezdes az 1830 lesz kb?
-
Zahi
aktív tag
válasz SamuraiKenji #2417 üzenetére
Még egy megjegyzés TA-ra: Nem csak a gumi kopás, és üzemanyag fogyás gond ott, hanem más is..Pl:
-Guminyomás: Szabad edzésen Max 190, itt rögtön 200!
-Gumi hőfok: szabad edzésen boxból kifele 80 C, itt rögtön "előmelegítve" 90 C fok...Amit még verseny körülmények közt sem tudtam produkálni, mindegy, mit művelek, mekkora nyomáson, 85 C felé még nem ment Szellem autó, meg jó is nem is..Mikor-hogy?
Én is inkább a szabad edzést részesítem előnyben..[ Szerkesztve ]
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
hermanyi
addikt
Megnéztem slovakia ringet . Mentem rajta 10 kört de szerintem még kell 100 ,hogy megtanuljam a pálya vonalvezetését rendesen . elváltás besokallás driftelés van minden . De alapjába véve szerintem egy nagyon technikás pálya ,és boldog leszek ha a 2.12 meglesz nekem .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Zahi
aktív tag
A Szlovákia Ring-en melyik változat lesz? a Nationel(1), vagy a Grand Prix(4)?
-
Zahi
aktív tag
válasz Motion_Blur #2428 üzenetére
ok, köszi Akkor elővesszük egy picit...
-
fess
őstag
szlovák pálya teszt szerveren megy a wtcc-ig
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Motion_Blur #2428 üzenetére
Jó kör nem találtam benne fél mp-t sehol ..fenébe
Amúgy kb ugyanazokat az íveket használjuk 1-2 apró részlet van ahol picit máshol megyünk, egyedül az utolsó kanyar kigyorsítás amit te sokkal jobban csinálsz és így nagyobb végsebességet is érsz el a célegyenes végére , majdnem tilt a 6., saját körömhöz képest ott van benne pár tized....de szép kör nem sokat lehet ebből már valóban csípni
[ Szerkesztve ]
-
bimbilla09
tag
ezt vettem meg
remélem nem nyúltam mellé ... -
T-CAT
tag
válasz bimbilla09 #2432 üzenetére
Ahogy fentebb olvasom, ez lett volna az igazi.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mondtam, hogy minimális hiba elég! Akkor most Tarq, Mont, Mac és a többiek is menjen panaszkodni a FIA-hoz, hogy azonnal vegyék ki a törést?? :v :v Nem.. ők autóversenyzők és elfogadják ha hibáznak és nem sírnak. - Hartge Out
-
Kommy
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #2435 üzenetére
Mondjuk Tarquini baleseténél, ha nincs ott keresztbe az az akadály akkor simán továbbmegy minden gond nélkül szerintem.
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #2435 üzenetére
Azért Thompson nem volt túl nyugodt ..Ami érthető.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz bimbilla09 #2432 üzenetére
Az mellé még a Race Injection és tökéletes lesz, berakom a Ladát és megyünk ketten a pályán. Warezosok meg csinálnak egy egyedi bajnokságot maguknak.
Have Fun
-
bimbilla09
tag
akkor felejtős az egész race 07-es pályafutásom?
-
Zahi
aktív tag
válasz bimbilla09 #2439 üzenetére
A Race On-ban van olyan, ami másban nincs(WTCC2008, pl..) és nincs benne olyan, ami másban van! (STCC2 pl) Ezért lett volna szerencsésebb az Injection, annak elég nagy a palettája..Abban Csak a 08-as series nincs benne..Ami ide kell az minden benne van abban..Kivéve a 08-at, de az még nincs bevezetve, egyelőre jegelve van a téma
[ Szerkesztve ]
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #2438 üzenetére
Like
Amúgy ez a pálya nem autóversenyre alkalmas, hanem kibetonozott útnak a tescoba
Ahogy a játékba a valóságba is egy kalap szar.....verseny nem nagyon, csak vonatozás, ha valami van akkor meg baleset aminek mi a következménye , hogy safety car mögött zajlik a vonatozás fele tempóba körökön kerül , és miért , mert nevetségesen van a pálya kiszolgálása megoldva , mi a faszért kell egy tréleres autónak körbe menni , miért nem lehet a sikánoknál megnyitni ,hogy át lehessen jönni , aztán 2 kör míg kiszednek egy autót Az meg már csak hab a tortán, hogy engedtek mindent , így értelme se volt vetőknek fasznak teszik be csak dísz vagy hívjuk ugratónak , nem rally verseny ez....így Tarquini meg is érdemelte azt az esetet , de bármelyik megérdemelte volna, komolyan egy vicc az egész! A díjátadó meg már csak bónusz volt mikor nem voltak meg a kupák ....lol Az a baj , hogy itt még azt se értem, hogy a piac miatt viszik oda...remél jövőre visszaraknak ehelyett valami klasszikus európai pályát ..de nem fognakhttp://oakleyparadise.tumblr.com/
-
Bazsa74
tag
válasz bimbilla09 #2441 üzenetére
Vagy te is megveszed mellé az stcc2-t és a wtcc 2010-et 5-5 euroért, ahogy én is tettem, bár a letöltés megállt és várakozik, de majd lejön.
Off
-
Motion_Blur
félisten
válasz SamuraiKenji #2442 üzenetére
Imola nagyon jó lenne helyette.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Bazsa74 #2443 üzenetére
Már ajánlottam neki egy másik opciót privátba olcsóbban
De majd kitalálja mit akar@Motion
Hát már olasz pálya van , úgyhogy szerintem az semmiképp nem lesz ...de egy Brands Hatch , vagy Donington, vagy Hockeinheimring vagy egyéb klasszikus jó lenne!
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Norbi Hondajaval finoman szolva is elegem van. Latni ahogy szepen megy el a kedve az egesztol Norbinak is meg a csapatnak is. Egy olyan autoval amit meg nem szeretnek, meg aminel attol kell rettegni mikor mi romlik el, torik el, nem lehet majd jol menni. Masodik futamon meg az a egy pont se lett meg mert megint muszaki gond adodott.
-
Zahi
aktív tag
válasz SamuraiKenji #2442 üzenetére
Ahogy nálunk tegnap, a valóságban is egy katasztrófa volt ez a verseny... Norbiékat is húzza az ág rendesen! Már az első futam után el akartam kapcsolni, mondom ez nem igaz!! De kivártam, ismerve Zengőéket, nem szokták feladni, ha nem muszály.. Ossze is dobták, de ezek szerint a vonatozás nem tett jót, valószínű nem kapott hűtést..:S 10. helyről, a b.zi szervezés miatt, mert képtelenek eltüntetni 1 autót 2 kör alatt!!!! Nálunk a Ringen, a mezőny fél pályánál se járna, már nem lenne autó az útban!! Még kosz se az úton!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Milyen érdekes hogy a PH oldalon kellő rugalmassággal tudják felfogni a hozzászólásom. Facebook oldalon meg egyből kiveri a biztosítékot, meg a hisztit valakinél, miközben csak pár hangulatjelen csúszott el a dolog amit nem jelenít meg posztolásnál a facebook rendszere.
Igaz hermanyi?
Te sem jól lakott napközis hülye gyerekekkel beszélsz akit rendre lehet utasítani
[ Szerkesztve ]
-
Bazsa74
tag
válasz SamuraiKenji #2445 üzenetére
Nekem ajánlhatsz ha nem pofátlanság, mert lenne rá jelentkező, aki indulna és használná is.
Off
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest