Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
azért lassítottam ki, hogy lehessen nézelődni rajta. szerintem az első körben úgy is elviszik a gumikat onnan
szerintem ez nem durva vágás, viszont a bmw-vel tojáshéjon kell menni, mert keresztbe fordul vele az ember, ha nagy gázt ad...
amúgy jó volt megnézni a lassítást, mert látom felesleges 2esbe visszatenni
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #3551 üzenetére
Ha ennyire vágod simán átmegy 3. ban is
Nem tudok 24 be bemenni ha megszakadok sem a célegyenes előtti bal jobb nem fekszik a jobbosból driftelek a célegyenesre rávezető balosig.Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz Steady74 #3551 üzenetére
Tyiii az szép Szabályosan tudok 24 végét ...de ha így átrepülök akkor 23 is simán meglenne
Na ezért se szeretem ezt a pályát, mert ilyen szempontból meg egy szar kivitelezés, aztán az emberek becsületességére van bízva, ki mennyire tiszteli a többieket és hogy megy át de mindegy végül is engem nem érint ...na jó alapvetően a nyomvonal is nekem elég tré
[ Szerkesztve ]
http://oakleyparadise.tumblr.com/
-
negro
őstag
"a szervezők kénytelenek voltak 12 körösre módosítani a futamokat, mert az eredetileg tervezett tíz körrel nem lett volna meg a szabályok által előírt - minimum ötven kilométeres - versenytáv"
Remek remek! Legalabb lesz egy kis eselyunk nekunk BMW -seknek
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
fess
őstag
válasz Steady74 #3549 üzenetére
én így tolom át
Neked mitől pirosak a visszajátszást vezérlő gombok? jobban néznek ki,mint az eredeti -
hermanyi
addikt
válasz Motion_Blur #3558 üzenetére
Azért ez durva ,hogy ennyire stabil nálad a BMW
Gratula a körödhözAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Azt a bizonyos narancsos gumibálát, ők is szépen elkerülik
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
negro
őstag
@Hartge
Neztem a futamot. Nem irrealis egyaltalan ha nincs stab help. Csak sokan most mentek igy eloszor! Nem mind1 milyen palyaszakaszon, kanyarban kapsz lokest illetve fektav vagy kigyorsitas. Van amikor nagyon kicsi is eleg ahoz, hogy kiforogjn az auot ezt meg kell fogni ami mar melo. Illetve ha vki le megy a fure akkor el kell venni nem allni a gazon es akkor nem porog ki az ember es megfoghato. Ezek vezetoi hibak es rutintalansag akik igy elszalnak nem azert mert nem jo a szimulacio.
Illeve igy, hogy rangatjatok a kamerat nem az igazi es nagyon-nagyon sok esemnyerol lemaradtatok. Illetve ha vhol tortenik vmi akkor azon kell maradni nem csak 2mp ig. Meg zavaro hogy bent marad a kozvetitesben a fordulat mero meg a tobbi. Csak a eurosport logo kene ugy az elethu meg max, hogy hanyadik kor. Plussz jo lenne auton levo kamera mod is tobb plane ha vki uldoz vkit vagy hatulrol nezni. En ugy latom nem hasznaljatok ki a camera adta lehotosegeket. Na csupa negativat irok
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen ez Nano baki
Próbálgatta a kamerát ami ott akkor jól nézett ki, de utólagosan meg zavaró lett. Én ugye nem látom, hogyan kameráz csak beszélek és megpróbáljuk a kettőt összehangolni
Bmw lámpákat köszi nagyon jó lett, ki is raktam facebook oldalra.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Zahi
aktív tag
Na jó Reggelt "ámberek"!! 2 hét full sötétség után, újra itthon!! ((Sajna a szálláson kb 18 századi körülmények vannak, mindenről lemaradtam ..Gondoljatok bele: Csak TV, neve: ITT NOKIA..aszem 1989-es, persze antenna nincs..Műsor: hangyák szaladgálnak ))
Most töltöm a pályát, kéne még help,hogy mi kell, meg a nevezés-autó, miegymás...
Kéne Valami, mert elvonási tüneteim vannak!!
KB fél óra, kaja-miegymás és mehet a jöhet!! Ha van szeró, (Fess pl) Akkor toljuk!!Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ma időmérő után gyakorlás plussz teszt futam(ok) várható! Időt pontosan nem tudok , de ki fogom tenni amint lesz rá érdeklődés.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Zahi
aktív tag
válasz werszomjas #3568 üzenetére
Most az egyszer jó döntés,persze, csak nekem
Legalább megnézhetem a pályát, miegymást. Most szerelem a kormányt!! ...
Autó választás-nevezés hol is van? Aszem Kommy csinált oldalt....[ Szerkesztve ]
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
Zahi
aktív tag
Kommy. Amig nem lesz Lada 110, addig magam sm tudom, milyen autó, ha majd lesz, akkor a rajtszám 27/Kirill Ladygin.Mivel változás van skin terén(mivel 2013-as szezon ) Akkor a 8-as szám
De most mindegy, mivel, csak mondjátok, mit válassszak...[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
Azt az agyament trukkozest, hogy akkor ki huzzon kit szelarnyekkal nem hiszem mar el! Kozben meg akadolyazak egymast meg torik na meg beszopja az aki epp gyors koron lenne
-
negro
őstag
Most komolyan? Nem volt egyertelmu, hogy Muller erre jatszik, hogy igy nem tudnak uj kort kezdeni majd es kesz megvan az elso hely? Mar reg elkelett vonla huzniuk mellette. Annyira tudtam, hogy ez lesz majd Nem vagom, hogy nem esett le a tobbinek igy nem ernek fel!?
-
Zahi
aktív tag
válasz Debilon #3573 üzenetére
Igern,tudom, nem forgattam a logo-t hanem tükröztem. A másik oldalon jó!!
A látványból am. nem von le semmit..Sztem Igazából a rajtszám miatt mutattam a képet, a 8-as az Én számom De köszönöm az észre vételt. legalább valakinek feltünt!![ Szerkesztve ]
-
Bazsa74
tag
Mikor lesz ma a teszt? Nehogy lemaradjak.
Off
-
HartgeH3-2.8
addikt
SzerverON , Free Practice + Quick Race //Race 07 Series PH! WTCC// Pass: Game2
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #3578 üzenetére
Hol vehetek fel szabad autót?
-
Zahi
aktív tag
Már megint ledobott a szerver..Mi a baj, nem látja valaki? Autót sem tudom, mivel mehetnék..?
-
Kommy
veterán
Pedig az kell.
Ha gondolod huff-al mehetsz, mert én holnap biztos nem érek rá
fb-ról ennyit tudok:Mátyás: D'Aste !!!! EZ D'aste-n meglepő mi?
Chilton: Allbundy
Muller: Garfield (Újonc) végre a kedvenc rajzfilmhősöm!
Gergő (negro) : Dayraut
Dominik: Macdowall
Nash: Kristóf Raffay
Szabo Roland: Norbi Kocsi San
Hartge: Engstler
(HunfikaMan) : Bennani (újonc)
Kommy: HUFF
Nano: NYKJAER
BenceKart: Barth
Patrik: Coronel
Máté: Charles NG
Safranek 25 Boardman
Kroni1: Basseng
Munnich Varga Balázs!
Choler: Monteiro
Wérszomjasan Vérszomjas: Monje
Bazsa: ORIOLA
Kovi:Valente
Gyuri: Tartquini
O'Young: Gábor Bacsa (egyeztetés alatt) -
Bazsa74
tag
Úgy veszem észre időmérőn és bemelegítésen megy a vágás mentesség.
Erre a futamon füvön előznek meg, és meg sem fordul, hogy visszaengedjen, pedig én is levágtam és elvettem, hogy ne szerezzek előnyt?! Remélem ilyen nem lesz futamon. Ezért nem szeretem az add on pályákat.Off
-
werszomjas
addikt
Holnapi futamon hánykor fog indulni a szerver a futam előtt és mikor kezdődik az időmérő??
Szokásos 18:00 szerver start, 19:00 időmérő start?
üdv
-
Zahi
aktív tag
Srácok nagyon nem találom a szabad autókat...Közben a keresgélés miatt megint lekéstem a szervert
[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
Ezt nem hiszem el, hogy folyamatosan verseny van!! Race/Second Race!!
Belépni meg csak Practice mod-ban lehet ugye-..Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
holodp
aktív tag
Ne haragudj Hartge, de én már most megmondom, hogy nem fogom használni a stability helpet holnap. Egyrész másfél másodperccel lassabb vagyok, ha be van kapcsolva, másrészt annyira kiszámíthatatlanul nyúl bele az irányításba, hogy állandóan kicsúszok, nem uralom a gépet, ezáltal veszélyeztetem a többieket.
Kikapcsoltam, 1. körömben sokkal jobban éreztem a gépet és a pályát, mint a stabilityvel 20 kör után.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest