Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz Synthwave #4088 üzenetére

    Sejtettem, hogy vaéami ilyesmivel indoklod. Tegyük fel mindenki ezt csinálná. Lecövekelne mind a 8 player a pálya egy részén, ahol tud és/vagy szimpatikus és ott várná az ügyfeleket. Néhány pályát leszámítva ott ácsorogna mindenki pár méteren és nézné a falat, meg számolgatná az itemeket. Te "positioning"-nek hívod, meg kényelemnek, én campelésnek (amit JELENT ez a tevékenység, hiába szépíted)
    Ennyi. Elég fura pszichológiai jellemzőkre utal, az, ha egy 45%os körüli player belépeget noob meccsekre 10-20%-osok közé, majd abban leli élvezetét, hogy felugrál a legmagasabb pontra, mondjuk egy tetőre és ott leparkolva céllövészkedik (egy aréna jétékban) Nem tudom ebben mi a kihívás és mekkora élmény lehet, sosem csináltam, nem is fogom soha. De neked nyilván bejön, szemmel láthatólag, még eszmét is kanyarítottál köré. Nekem is vannak ilyen "eszméim", vagy inkább elveim: 1. nem megyek be egy csapat ovodás közé és rúgom őket szájba, csak mert megtehetem és "kényelmesebb" mint mondjuk nekimenni egy 120 kilós pumpagyulának, még ha logikusnak tűnne is, 2. SOSEM campelek, még akkor sem, ha tudom, hogy így pontot vesztek. Inkább legyek a -8adik, de korrekt, becsületes játékkal, ami kihívást és örömet ad, mint hogy ásítozva és unottan gyepáljak hozzám képest tizedgyenge noobokat egy tetőről 200méterről, míg ők egymással hadakoznak és esélyük sincs egyáltalán kiszúrni. Egy CTF-ben/duelben megértem és kell is. De nem egy FFA-ban. Az én szememben nem sokban tér el attól a "hatalmas" eredménytől, mint mikor valaki teleszórja felülről a pályát gránátokkal és kb. ennyiben kimerül a játéka, tönkretéve közben másokét. Elvi kérdések.

    Ezt a pickup dolgot egyáltalán nem ismerem, azt sem tudom mit jelent, prémiumra meg nem tudok belépni. A rakétás trükköt nem ismertem, de majd kipróbálom, hátha nem lövöm magam seggbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák