Új hozzászólás Aktív témák

  • Ver1taS

    tag

    válasz Achill3uS #1452 üzenetére

    Ez sokmindentől függ. Nagyon bíztató, hogy azok, akiktől Q3 szervert béreltük azt mondták, Q4 szerver bérleti ára nem, vagy jelentéktelen összeggel kerül többe, mint Q3 szerverünk.

    Pár feltételenek azonban teljesülnie kell ezen kívül, hogy legyen értelme szervert bérelni. A kisebbik gond, hogy jelenleg 5-en vagyunk csak a klánban és egy tagra nagyobb rész hárulna a bérleti díjból. A legfőbb ok, ami miatt még nem sürgetjük a szervert az, hogy a KOTH -os szerver adminok is panaszkodnak, mert bugos a játék és le kellett tiltaniuk a VOTE-t.... Tehát a szerveroldali beállítások még nem kiforrottak igazán... Remélhetőleg az első Patch megoldja ezt.

    A másik az, hogy van kb. 6 - 7 magyar szerver, ami szvsz szép két hét alatt kis hazánkban de az nem egy jó dolog, hogy a Quakerek által megszokott All Seeing Eye csak sok ügyeskedés árán hajlandó mutatni a Q4 szervereket... Pontosan ezért a 6 - 7 szerverből eddig jócskán csak a két KOTH-os szerveren játszottak (majdnem fullon volt állandóan..)a többi folyamatosan üres volt. A jég most kezd megtörni és már néha látok embereket a többi szerveren is. Mindezt azért írtam, mert ha majd ezen a 7 szerveren mindig lesznek emberkék, akkor már talán érdemes lesz nekünk is bérelni egyet, mert jó eséllyel nem lesz üres 24 órából 23 és félben.... Persze vannak még itt olyan dolgok, hogy Q3-ban a sok IQ és önfegyelem hiányos miatt béreltünk főleg szervert, de itt azt veszem észre, hogy az emberkéket leköti a játék nincs idejük/kedvük társaikat cseszegetni tehát, amíg ez nem romlik emiatt sem érdemes elkapkodni privát szerver szerzését.

    Hogy konkrétan válszoljak a kérdésedre is, kb. lehet csak jövő év elején



    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák