Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    Wolfenstein: The New Order

    Háát... Hol is kezdjem? Mondjuk az elején.

    Történet: Be kell vallanom, ennek nem szenteltem túl nagy figyelmet, de amennyire odafigyeltem, az sem fogott meg nagyon. Nagy vonalakban az a sztori lényege, hogy a nácik valamilyen rejtélyes technológia segítségével megnyerik a háborút, majd 20 év múlva ezt a technológiát felhasználva megpróbáljuk legyőzni őket. Remélem nem kell mondanom, hogy a cselekmény itt-ott eléggé elrugaszkodik még a saját realitásától is (megjárjuk a Holdat, ahonnan sikerül visszatérni a Földre, és túlélni egy zuhanást, majd... ááá hagyjuk.). Ettől függetlenül persze lehetne jó a történet, kb. mint egy továbbgondolt Indiana Jones, de nekem így sem jött be igazán, mivel túl komolyan vette magát. Voltak poénok, nem azt mondom, de összességében mégis túlságosan komoly és irreális volt az egész egyszerre, és ez a kettő együtt nem működik szvsz.

    Játékmenet: Én nem kifejezetten szeretem az FPS-eket, ez volt az első, amire több időt szántam (a CoD-ozás a haverokkal nem számít), hááát, ettől sem szerettem bele az FPS-ekbe (elvégre ez egy PS3, nem PC), de nem volt nagy baj az irányítással. Én értem, hogy interaktívnak kell lenni, de tényleg furcsa volt, hogy az egyik pillanatban nekem kell megkeresni minden sz@rt, a másikban meg fellőnek a Holdra, hogy jól van haver, csináld csak, nem zavarunk felesleges segítséggel, oldd meg magad a problémáidat.

    Grafika: Én YT-n láttam egy kevés gameplay-t (PS4-eset), és az se nézett ki jól, de nem tudtam, hogy az PS4-es. Mondom, az se nézett ki jól, de a PS3-as verzión ha bármihez közel megyek, az borzalmasan néz ki. Pl. az újságok címlapjainak elvileg látszódnia kéne, de csak fekete és fehér maszat látszik a helyén. Amúgy a fegyverek, az emberek/robotok egész jól néznek ki.

    Nem tudom végül, hogy megérte-e, jobb volt-e, mint az inFamous 2, de egyszer majd beszerzem azt is.

    Game of Thrones: A Telltale Games Series
    Episode One – Iron from Ice

    Egyelőre csak az első epizóddal játszottam, arról szeretnék írni egy kicsit. Előre annyit kell mondanom, hogy imádom a Trónok Harcát (a könyveket, tudom-tudom, Tűz és jég dala), még kb. 300 oldal van hátra az 5. részből. A sorozatból csak az első évad első hat részét láttam. De ez alapvetően nem baj, hiszen ha jól tudom, az eltérések csak a 4. évadtól kezdve lesznek jelentősek.

    Aki szereti a GoT-ot, az szvsz ezt is imádni fogja. Karakterek, akiket mi irányítunk interakcióba lépnek az eredeti GoT-karakterekkel? Imádom!

Új hozzászólás Aktív témák