Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz #58000384 #67012 üzenetére

    "Persze, de egy játék nem csak a látványból áll, hanem rengeteg egyéb dologból is, ami a háttérben zajlik "

    Ezt úgy mondod, mintha pár poszttal feljebb nem írtam volna le ezt. Teljesen egyértelmű, hogy nem csak poligonokból és motion capture animációból áll egy játék. Ha a poligonokon (szerencsére a voxel-technológia nem volt túl hosszú életű), textúrákon, effekteken és animáción kívül a részecskerendszereket és fizikai szimulációt + GUI-t is a látványhoz vesszük, akkor is ott van még az AI döntéshozása meg az útvonalkeresése, hangok (amiket az utóbbi években már térben is el kell helyezni pontosan), hálózati kód, memóriacímzési rutinok. Meg biztos van még rakat más is.

    "Egyébként a hosszú várakozások rendszerint rosszul sülnek el"

    Ez nem változtat azon, hogy hányan ráugranak.
    Meg azért voltak olyanok is, amik nem sültek el rosszul.

    Duke-ból csak a DN3D. Build Engine & id Tech 1 és 3 forever.
    Blood, Redneck Rampage, Shadow Warrior, Doom, Doom II, The Ultimate Doom, Exhumed (aka PowerSlave), Heretic, Hexen, NAM, Rise of the Triad, QW, Q3 / QL. Meg a Jedi engine-es Dark Forces. De pl. az XnGine-es Future Shock és SkyNET is egyedi élmény a hangulatával és a true 3D plusz a sprite-technológia keverésével.

    Amúgy a mai napig többre értékelek művészi sprite-okat (főleg nagyfelbontásban, lsd. pl. Guilty Gear, BlazBlue, Persona, Arcana Heart-szériák meg egyes jRPG-k) és kézzel festett dolgokat, mint bármilyen csillószámú poligont és bumpmaplensflare-t. Egy lemezesen megjelenő, PS3-as Legend of Mana HD Remaster-ért pl. insta adnám a szomszéd két veséjét. :>

    Amikor Joel és Ellie egybeolvadva <3 vigyázzba állnak a körbe-körbe levitáló lovon ---> :' D

    De a fekete lyukba került Ellie se semmi. Hát még, ahogy a hátast üli.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák