Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    válasz Sirandrish #65522 üzenetére

    Sajnos PS4-en nincsen kolbászból a kerítés, ami a megosztást illeti, jól megbonyolították, sajnos azt a szomorú helyzet hogy neten is össze vissza beszélnek, maguk a PS4 tulajok sem értik, én megpróbálom neked elmagyarázni, ha nem érted kérdezz, vagy privátban, vagy PS4 topicban.

    Egy profil kettő státuszban lehet PS4-en.

    Primary (elsődleges) ez az alapértelmezett itt minden ugyan úgy működik mint ahogy megszokhattuk PS3 esetében. Az accountra megvásárolt játékok minden más profilon játszhatóak.

    Csavar ott van hogy egy időben csak egy elsődleges lehet.

    Secondary (másodlagos) megvásárollt játékok, és a plusz szolgáltatás csak ezen a profilon működik.

    Egy időben lehet több elsődleges és másodlagos profil is a gépeden, a szabály megvásárolt tartalmakat érinti az adott profilon(Árpi):

    Valóságban ez megvalósítva fentebbiek tükrében úgy lehetséges:

    Én beállítom magam másodlagosnak Árpi profilban. (Hátránya hogy csak az Árpi profilon tudok játszani a játékaimmal, Béla profilon egészen egyszerűen nem mennek Árpi profilon megvásárolt játékok, és a plusz szolgáltatás.)

    Te beállítod magad az Árpi profilomban elsődlegesnek, így tudsz játszani a plusszos játékaimmal Andris, és, minden más profiloddal, ahogy megszokhattuk PS3-mon a megosztást. Értelem szerűen az nem befolyásolja helyzetet hogy amin játszol, profil,(Andris) az elsődleges vagy másodlagos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák