Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz james001 #56041 üzenetére

    A molotow egyértelműen a micro-lag műve, a füst bomba azt nem tudom, de van olyan perk, amivel a saját bombáid füstjére immúnis vagy, nem tudom, hogy van-e olyan is, amivel az ellenfél bombája sem hat rád. Ha van, akkor az, ha nincs, akkor meg az is a micro-lag. A lövésekről annyit, hogy ha nem fejlövések voltak, akkor teljesen normális, hogy még kibírta (valószínűleg csak éppen hogy), a közelharci fegyvereknek meg nyilván sokkal hatékonyabbnak kell lennie, különben nem lenne értelme használni őket, ha 5-6 ütés kell velük. Akkor inkább a lőfegyver.

    Azért az érdekes, hogy valaki hogyan hoz össze 777 meg 512 tagú klánt, mert hogy ekkora klánhoz egyrészt baromi sokat, másrészt baromi jól kell játszani. Én (mint közepesen rossz játékos) egy meccsen átlagosan 60-65 izét szedek össze, ez kb. 2-3000 pontnak felel meg. (Pontosan nem tudom, hogy hogyan váltják). Amit eddig láttam lehető legnagyobb pontszám az a 6000 volt, tehát azzal durván 200 fős klánt tudna „jóllakatni”.

    Más: Érdekes játék ez a FEZ, már 117%-nál tartok, de még mindig ? van mindenhol, ahol akkor az volt, mikor megtaláltam. Van benne már vagy 9-10 órám, kíváncsi vagyok, mikor maxolom ki, ha sikerül egyáltalán. Ugye mivel a helyeknek nincsen nevük, ezért a walktrought-oknak nincs sok értelmük, mert baromi hosszúak, és nehéz megtalálni azt a bizonyos termet, amit keresel.

Új hozzászólás Aktív témák