Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz kisÁdi #54816 üzenetére

    Hát ha már bekérdeztél akkor ám legyen.

    Elsősorban döntsd el, hogy elég ha van hdmi a monitoron vagy tv tunereset akarsz...nekem nem jött le az írásodból, hogy a tv tunert tv nézésre akarod vagy a ps3 kötést vonod párhuzamba vele. Ha rendes tv nézést akarsz, akkor egyértelmű, hogy a 2 együtt adott időben...lásd pip-ben nem fog menni, nyilván rákötni rátudod ergó a tv egy egyszerű koax-on jön vagy ha box van előtte akkor meg scart stb... vagy hát most ha T stb ott már hdmi is játszik....szóval te tudod milyen csatlakozókra lesz szükséged.

    TV-hez: ha sima tv koax ez minden tv tuneresen van, ha box és hdmi akkor nyilván hdmi

    PS3 rákötése a monitorra megint csak hdmi-n keresztül szokás, de figyelni kell tudjon a monitor tv hdcp támogatást különben nem lesz képed. Hangot pedig legkönnyebben egy sztereó rca-n keresztül küldöd ki a monitornak mivel ugye tv és multimédiás...vagy ha rátudod kötni akkor hdmi átviszi azt is nyilván.

    Neked kell megnézni miből mennyi csati kell... ha a tv-hez is hdmi-n akarsz kötni, mert boxról jön a kép akkor annyiban kell kicsit utánajárnod, hogy neked min 2 hdmi kell...1 a tv-nek 1 a ps3-nak.... pc meg jön dvi-on vagy ha az is hdmi akkor + 1 csati. vagy ps3-at kötöd compoziton.

    Ezer féle variáns van...egyszerűbb ha belinkeled milyen tv-t néztél ki és megmondjuk arról...így ez túl sok.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák