Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz kelzsoca #28554 üzenetére

    Soha nem vennék semmilyen gépet gyári garancia nélkül, csak bolti garanciával. A szürkeimportos, félig hivatalosan, vagy akár illegálisan árusított készülékekkel kapcsolatban alapvetően nincsenek különleges jogai a vásárlónak.
    Minden készülékemet hivatalos kereskedőn keresztül vásárolom, így a klímámra 10 év, a plazmámra 5 év, a BD-lejátszómra 3 év, az erősítőmre 2 év garanciát kaptam és garantáltan nem hajt el egyik fél sem, nem kell attól rettegnem, hogy a bolt, ahol megvettem a gépet megszűnik (simán megszűnnek tőkeerős, nagy nevű cégek is, lásd épp most az ElectroWord esetét), a gyártó viszont garantáltan nem tűnik el (de ha igen, akkor is törvényi kötelezettség terheli a tartós készülékeivel kapcsolatban vagy 8 éven át), neki pedig mindig lesz szerződéses szakszervize.

    A plazma topicban nem győzzük rábeszélni az embereket, hogy csakis gyári garanciával vásároljanak (adott esetben várják meg a rendszeresnek mondható 5 éves garancia-akciókat), mert rengeteg a panasz és a szívás a boltival kapcsolatban. Soha nem mernék senki sem biztatni, hogy bolti garanciával vásároljon. Minek kísérteni az istent, mikor gyakran ugyanolyan áron lehet hozzájutni a gyári garanciáshoz? Az a 10 eFt egy 100-200 eFt-os készüléknél megéri azt a rizikót? Szerintem nem.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák