Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgeri

    senior tag

    válasz v!ct0y #27329 üzenetére

    Változatosak, de általában kicsik szerintem, sok a beszűkülő rész, amin ha egyszer átveszi az egyik fél a dominálást, akkor már szinte meg is nyerte a játékot.
    Én csak rush módban játszom, volt olyan is, hogy a A-B pont a pálya közepére került a támadók és a védők közé, így a két fél egyből egymásnak rontott. Vagy a védők még oda sem értek a pontokhoz és már csilingelt az élesített bomba.

    Annyiban nagyon különbözik a 2-től, hogy a támadók szinte a védők spawn pontjáig el tudnak jutni és viszont, ez pedig hamar eldöntheti az egész meccset (megszületsz és azonnal meghalsz).

    A pályák tele vannak tereptárgyakkal, úgy elrohan melletted valaki, hogy észre sem veszed. Ezt ugye a kemperek kihasználják, úgy lőnek le közelről, hogy meg sem tudnád tippelni honnan lőttek le (igaz a támadók is, mert el tudnak bújni). Arról nem is beszélve, mikor a hullákba belefekszenek és szinte már állsz az ilyen ellenfélen és csak kapod a találatokat tőle, de egyszerűen nem látod hol van.

    Én azt mondom, hogy nehezebb, de pörgősebb lett a multi. Mivel összetettebb lett a grafika, nagyon sok a fedezék így nehezebb kiszúrni az ellenfelet is, kevés a nyílt pálya, simán megkerüli egy óvatos támadó a védekezőket. A kulcs itt is a pályaismereten és a csapatjátékon lesz, ehhez pedig még sok időt bele kell rakni a játékba :K

    De szerintem szebb, jobb, szagosabb lett a játék annak ellenére, hogy még elég sok hiba van a multiban. Szóval ajánlott.

    Üdv, Edgeri

Új hozzászólás Aktív témák