Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz szasanyi #22553 üzenetére

Tudtommal 1 év a hivatalos Sony garancia a PS3-akra, még a Sony-tól veszed közvetlenül, akkor is. Ezen túl ugye még +2 évig (tehát összesen 3 évig) terjed a méltányossági garancia, magyarul a 2. év elejétől 16.500 Ft ellenében javítják, bármi is a baja. Ennek a feltétele, hogy hivatalos Sony garanciával vedd (vagyis legyen meg hozzá a Sony saját jótállási jegye és a számla, ami 1 év Sony garanciát biztosít). Szerintem a 10%-ért +1 év az csak bolti garancia (tévedés joga fenntartva), sok értelmét nem látom, mert ha tényleg baj van 1 év után, akkor ott a méltányossági garancia 16.500 Ft-ért, amit tényleg csak akkor kell kifizetned, ha már megvan a baj. Én legalábbis inkább baj esetén fizetnék 16,5 eFt-ot és azzal a 3. év végéig rendben vagyok, mintsem tutira ki kelljen fizetni már vásárláskor a plusz 7,5 eFt-ot, amivel ráadásul csak 2 évig vagyok rendben és ráadásul a bolt intézi a dolgot. Jellemzően inkább a 3 harmadik évben (vagy az után) szokott meghibásodni a konzol, ahogy most esetedben is történt, így a +10%-os felár szerintem nem jó buli.

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák