Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz Routeres94 #27550 üzenetére
Nos én billentyűzettel játszom, ha játszom. Viszont nekem is van egy ugyanilyen kormányom, ami itt porosodik a szgépasztal sarkán. Elmondanád milyen beállításokat használsz rajta a játékon belül? Köszönöm előre is.
Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Routeres94
csendes tag
válasz tomkatomi #27551 üzenetére
Szíves örömest elmondom. Egyszerű kis sztori.
Ez nem az én kormányom, csak kölcsön kaptam, de akié volt annak már nem kell, és olvastam róla, hogy rezgős, de nekem nem rezgett. Nem volt hozzá driverem, aztán én hülye rájöttem, hogy semmit sem veszíthetek azzal, ha a Logitech honlapján kotorászok egy csöppet. Lekaptam a Logitech Gaming Software-t, ez szolgál driverként a legtöbb Logitech játékvezérlőnél. Letöltöttem, feltelepítettem, akkor kéri hogy kalibráljam. Ott be lehet állítani a kormányt, pl. hogy hol ne húzzon meg hasonlók. Ez egy kis program, Logitech játékvezérlők helyes használatához feltétlenül szükséges.
A játékban pedig a Steering Ranget 200 fokra állítottam, mivel ennyit fordul a kormány, a Steering Helpet pedig 50 %-ra raktam.[ Szerkesztve ]
Steam nick: Routeres
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Már megint egy nagyot tévedtem Heat- el kapcsolatban. Ugyanis van Thunder Alley mód, csak nehéz előcsalogatni.
Csak akkor tudsz létrehozni egy thunder alley(TA) -s room-ot, ha olyan autót választasz ki, amit TA - ra szántak, és úgy viszed rá a Create room - ra. -
Gaz 78
aktív tag
HELP!
LevelR-ben a login után Updating shop database...!!!
1 percig ugrál felfelé a folyamatjelző azt visszadob a loginra.
Megint beloginolok és ugyanaz a szitu újra meg újra!Ergo nem tudok belépni.
Más is tapasztalja ugyanezt? -
Gaz 78
aktív tag
válasz Routeres94 #27555 üzenetére
Megjavult.Megy nálam is...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Routeres94 #27557 üzenetére
-
UnConnecteD
senior tag
a Heat Online kezd hasonlitani a regi PT-ra. tudok driftelni, van CTF. csak az idoeltolodas miatt kesobb jonnek a jatekosok. remelem visszajonnek a regebbi palyak is. de a kocsi arak nagyon viccesek. pl. Ranger, Cobra tobb mint 100.000 RP, a Morello 2.4M
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Heat játékban az irányítás majdnem tökéletes, viszont ma, 16 -án egész délelőtt vagy 6 - szor kidobott a szerver játékmódtól függetlenül, de tegnap pl. kétszer annyian voltak, és egyszer sem dobott ki. Remélem ezen majd idővel javítanak.
-
UnConnecteD
senior tag
hmm, milyen versenyzok lehetnek ott, ahol egy ilyen ismeretlen, vadiuj palyan ilyen amatorok benaznak ? Heat Online ma
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz UnConnecteD #27565 üzenetére
Ennyire változott volna a pálya vagy az autók lassultak be esetleg minden nap resetelik az eredményeket?
PTben ezt a cl5ös kocsik tudták itemek nélkül.[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
JackShephard
tag
Nagyon úgy tűnik, hogy egy nagyszerű csapat befuccsolt! Itt kezdték a PT-ben a pályafutásukat, majd próbálkoztak az rFactorban is, ahol még egy saját mod-ot is sikerült összehozni nekik, amit volt szerencsém tesztelgetni is.
Mit mondjak, kár hogy így alakult, az okokat megtalálhatjátok itt: OBHUNÜdv. mindenkinek: BoobsHunter
-
SylarHUN
senior tag
válasz JackShephard #27568 üzenetére
Ez nem a vége a csapatnak! Ez inkább a kezdet!
Vagy tévedek?PSN: Xbox:
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Én billentyűzeten játszok a játékkal.
Megint visszatérek a vesszőparipámra, az irányításra. Ma vagy 1000 beállítást próbáltam a Heat játékban VS módban, de nincs megoldás. Van egy Hexan HPE-m,ami hátsókerék meghajtású. Mint korábban említettem a hátsókerék meghajtású autók összehasonlítva az elsőkerék meghajtásúakkal VS módban jobban irányíthatóak lennének, de ezek irányításán is van mit javítani. Próbáltam a steering help - et bekapcsolni, akkor az automatika(esp ) miatt ment neki a falnak kanyarban. Próbáltam a steering help-et kikapcsolni, akkor meg nem bír egyenesen menni az autó és azért megy neki a falnak ( Ez igaz pl. Level-R - en simulation módban is), ezenkívül nagy sebességnél szintén nem lehet egyenesbe tartani. Ez igaz szinte az összes autóra.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz UnConnecteD #27571 üzenetére
Sziasztok!
Az igaz, hogy drift autó, viszont annak olyan az irányítása, amin egy "kis" módosítással nagyon jó autó lenne VS módban. A többi autónál csak nagyon "nagy" módosítással lehetne normálisan vezethető autót csinálni. Ugyanis bizonyára észrevetted, hogy játékmódonként más az irányítás. Ettől még ugyanennek az autónak az irányítása ugyanolyan maradna drift módban.
-
nkarcsik
csendes tag
válasz SylarHUN #27569 üzenetére
Szia!
Jól látod, valóban felfelé ível a csapat 17-18 tagot számlálunk immár. Mostanában az rfactor-ral játszunk. Saját mod, BMW E92, saját bajnokság: BMW (most vasárnap volt a 4. forduló), illetve Opel GT kupa (szombaton volt az 1. verseny).
Info a csapatról és a jelentkezési lehetőségekről: http://www.obhunracing.com/ .
Saját szerver, weboldal, FTP elérhetőség.
Izgalmas, néha pedig már nagyon is komoly versenyek, állandó 12-13 fővel. -
Routeres94
csendes tag
válasz UnConnecteD #27574 üzenetére
Erről az jut eszembe, hogy néhány hete (vagy talán volt az már egy hónapja is) a Level-R-ben jött egy új eventszervező manus és olyan taskot csinált, amivel hétköznap lehetett driftautót nyerni (mindkét Stalliont megnyertem, az egyiket 7 napra, a másikat 30-ra) és hétvégére meg betett olyan taskot, mint például csinálj 300 perfect driftet és nyersz vele 10000XP/RP-t. Mostanában is vannak ugyanilyen Weekend-Taskok, de szinte lehetetlen megcsinálni a driftes részét. A többit meg TA-ban simán, meg Arcade-ban. Jól meg tudja szedni magát az ember, de azthiszem valami olyasmit olvastam, hogy azért díjaz kicsit kedvezőbben (úgy értem, hogy a hétvégi eventekkel) a Level-R, hogy "a játékosok fel tudjanak készülni a Kitti-ben érkező nagy szintű tartalomra". Mindenestre, nekem bejövős. Gondoltam megosztom veletek.
-
Attka85
tag
válasz Routeres94 #27575 üzenetére
Nos látom tényleg eljön végre a Kitty ideje, szóval érdemes betárazni RP-ből...most mindenféle akciók vannak, szóval biztosan jön is...én ha nagyon kell az RP akkor azt csinálom, hogy a mission-ben tutoriál driftes feladatait(kawana) csinálogatom, csak az a baj vele, hogy nem lehet folyamatosan és aranyra csinálni, csak ezüstre, bronzra és 1 loginnel csak 1-szer engedi, de már annyira belejöttem, hogy 1 óráig, ha bírom nyomatni erősen, megállás nélkülé, akkor kb 5-ször annyit keresek, mint wanganon szorzóval, szóval ha érdekel, kérdezz...a Stalliont(Mustang Shelby GT) 1 óra alatt kaparásztam össze két hete...
Nino ThomaSSon / Ati V - El N1no - (pCars/Assetto) PT/Level-R nick: ::El_N1No:: , THOR csapat, régen Hungarian Online Team, !HOT! - http://www.attka.eoldal.hu-------
-
Routeres94
csendes tag
válasz Attka85 #27577 üzenetére
Szóval azt mondod, hogy a missionöket akárhányszor meg lehet csinálni, csak ki kell loggolni és vissza? (Leginkább XP-t kéne gyűjtenem, mert itt dekkolok lassan 3 hete 50 és feles szinten, a pénz a Morellora már megvan, csak elhatároztam magamban, hogy még a Kitti beállta előtt szert teszek egy Morellora és valahogy űgy tűnik nekem, hogy RP-t könnyebb szerezni mint XP-t. ) Amúgy ha nagyon muszály és rászánom magam, akkor tolok egy 80 (ideálisabb esetben 60, mert az csak fél óra az Intimidatorral és kb. ugyanannyit fizet mint a 80) körös TA-t a Sunbayen. Nagyjából 15000 RP-t és 10000 XP-t hoz a konyhára. Most szorzóval tolom, van még néhány, csak unalmas egy idő után a TA...
Remélem követhető voltam, kicsit kába vagyok így 8 tanítási óra után.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Routeres94 #27578 üzenetére
Szia!
Ez csak találgatás, amit mondok.
Azt szeretném mondani a Morellóval kapcsolatban, hogy pl. Heat -ben az autókat kétszer kell megvenni. Egyszer kifizeted az első részleted, majd később lehet bérelni 7 napra, vagy 30 napra , vagy örökre. Lehet, hogy az összes eddig megvett autót az új release-ben újra kell bérelni, ahol a bérleti díj a vételár többszöröse.
De azzal egyetértek, hogy minél előbb vedd meg. -
Routeres94
csendes tag
válasz laszlohu #27579 üzenetére
(Ez most jutott eszembe a Morelloval kapcsolatban)
Engedjétek meg, hogy röviden leírjam a Project Torque és LevelR játékokkal kapcsolatos pályafutásom történeteét.
Tényleg pöpec kis magyar fejlesztés mindkét program. Személy szerint, én 2009 októberében kezdtem játszani a PT-vel (sőt, még a fateromat öcsémet és öcsém 3 osztálytársát is beszerveztem játszani), ez idő alatt (a megszüntetéséig) elmentem 66-os szintig, benne voltam a második legjobb klánban (azt hiszem Burnout Paradise volt a neve) megvolt majdnem az összes autó az AP-sokat kivéve, a Morellot már nem sikerült megszereznem (bár akkor nem is lehetett mindig kapni). Az Isabelle verzió volt aktív akkor. Sokat játszottunk vele, erre nyáron beütött a krakk. A LevelR egyfajta mentőövként szolgált. Nyáron kezdtem a LevelR-ben Routeres néven accountot, az elődömet, a PT-ben élt Racedriver94-et, pedig faterom viszi tovább, szintén a LevelR-ben.Röviden ennyi lenne, gondoltam ezt is megosztom veletek.
Apropopó Heat Online: túlzottam sokat nem tudok róla mondani, mert olyan keveset játszottam vele (kipróbáltam, mikor megjelent és a Leila patchet), már nem akarok abba is annyi időt fektetni, mint a LevelR-be, vagy anno a PT-be.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz Routeres94 #27580 üzenetére
Szia!
Nem azért beszéltem a Heat - ről, hogy reklámozzam, hanem azért, mivel ugyanaz a fejlesztője a Level-R-nek is, és ebből adódóan szerintem az autóvásárlásnál is ugyanaz lesz a koncepció.
-
Creative997
őstag
A PT-ben az IP block elle milyen VPN progik használtak eleinte ami amcsi IP-t generált? Már elfelejtettem a nevét
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Blade.T
tag
válasz Creative997 #27582 üzenetére
úgy emlékszek Hotspot ...de nem vagyok biztos benne
http://wolfteam.aeriagames.com/wtgame/rankings || TPengeT || TheFinisher ||
-
laszlohu
addikt
válasz Creative997 #27582 üzenetére
Sziasztok!
Egyenlőre nincs IP ban a Heat játékban, nem tudom, hogy a jövőben lesz-e?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Routeres94 #27587 üzenetére
Valaki tudna adni egy linket ahol le tudom tölteni a HEAT-et?
Ahol nem kel regisztrálni!
Üdv: TökiBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
rsx
aktív tag
válasz [HUN]-Kisa #27588 üzenetére
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Creative997
őstag
Hotspot Shield ja, köszi.
Más miatt kell, nem a HO, vagy nem tom mi van ott, nem próbáltam ki.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Amugy sokan heat online oznak?
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
UnConnecteD
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #27591 üzenetére
nem
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
Szerintem sokkal többen Heat - eznének, ha lenne Battle mód, Explorer mód, és SIM VS mód, meg pár olyan autó, amit készpénzért lehetne megvenni, bár a Heat még csak Béta állapotban van. Én is csak az új release miatt próbáltam ki ( ui. valószínú, hogy ugyanez a release lesz Level-R-ben is, ami most van Heat-ben ) , és itt ragadtam.
Heat-ben van az új CTF mód, ami nem BUG-os . Level-R - ben van a BUG - os RTF mód.
Teamctf mód mindkettőben van. Bár Heat - en BUG - os a Teamctf mód, Level-R - en nem.
A VS mód értékelhetetlen mindkét játékban, de a Level-R- es Sim VS mód áll legközelebb a szívemhez.
Mindkét játékban van Thunder Alley mód.
Ezenkívül a Heat játékban van Sumo mód, és Drift mód, ami jelenleg nincs Level-R-en.Már nagyon várom az új Level-R-es patch-et ( Kitti patch ). Már október óta igérik, de ki tudja mikor lesz belőle valami.
Köszönet.
-
Gaz 78
aktív tag
Áll a LevelR szerver pedíg csak kedd van...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest