Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz Stig20 #12892 üzenetére
Test Drive módban nem csak driften lehet velük menni, ez összezavart, azért érdeklődtem. Szóval azzal a 4 drift kocsival csak driften lehet menni. Köszi a segítséget, akkor nem veszek ilyen dudut.
(#12893) [pH]Lacika: Nagyobb patch óta ilyen, nincs mit tenni, BP-t kell használni, ha leugatnak, akkor is... =)
(#12898) Creative997: A legtöbb combo-t összegyűjthetnénk, ezzel is megkönnyítve PT-s társaink életét, és a sajátunkat is, hátha találunk újat...eddig általam ismert a "red-red-blue-blue-green-green" kombináció, "nos-nos-tire-tire" és az alap 3-at egymás után mix. Valaki esetleg tudna még párral gazdagabbá tenni? Köszönöm előre!
-
Creative997
őstag
Kiver a víz és feláll a szőr ha meglátom őket:
Hamann Stallion
Hamann Stallion2
Nissan Skyline GT-R R35
Nissan Skyline GT-R R35 2
Nissan Skyline GT-R R35 3
Skyline 2009(?)
bárhacsak...Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
csaba0223
senior tag
válasz Isten88 #12901 üzenetére
Szart sem ér a többi combo! 3 egyformát kell szedni! Megmondom miért, a 3 szokásost hamar összeszeded 1 kombo 90 RP vagy 120 attol függ milyet. A többi combo sokkal több időt vesz igénybe és nem kapsz sokkal többet érte kvázi nem éri meg! Sztem a 3 egyforma a nyerő!
[ Szerkesztve ]
Project Torque nick: csaba0223
-
Creative997
őstag
válasz csaba0223 #12903 üzenetére
Igen az elején az éri meg, mert sok egyforma van közel egymáshoz, de a végefelé amikor alig vagy nincs is 3 egyforma vagy sokat kell másznod h találj ugyanolyat de mondjuk ott van egymás mellett egy piros-kék-zöld item akkor jól jön ha tudod a többi kombót is! És van olyan kombó ami pl 400at ér, de az sok idő mert sok itemből áll, de csak nem színes cuccokból, azokat a végére szokták hagyni és pl serpentine taván meg lehet csinálni akár és sokat kaszálhatsz.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
UnConnecteD
senior tag
melyik ad 400-at? es mi van meg, ami ilyen jo ?
-
Mosquitoo
senior tag
Szerintem is jó ötlet összegyűjteni ezeket, aztán be lehetne rakni pl az 1. hsz-be.
-
Creative997
őstag
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
zöld - zöld - zöld (vagy sárga, kinek hogy)
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
zöld - kék - zöld-> piros - piros - kék - kék - zöld - zöld
kék - kék - zöld - zöld-> ? - ? - ?
-> mágnes - mágnes - mágnes
gumi - gumi - gumi
iránytű - iránytű - iránytű
nitró - nitró - nitró-> piros - kék - piros - kék - piros
zöld - piros - kék - piros - zöld
kék - zöld - piros - zöld - kék-> nitró - gumi - nitró - gumi
nitró - nitró - gumi - gumi-> mágnes - iránytű - nitró - gumi
iránytű - ? - iránytű - ?
nitró - gumi - iránytű - mágnes-> ? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros
Érték szerinti beosztás, nő felülről lefelé, egy bekezdésbe tartozók ugyanannyit érnek
[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz UnConnecteD #12906 üzenetére
az utolsó kombináció ad 400at bp-vel, alapjáraton 200
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Creative997 #12908 üzenetére
sziasztok!
? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros ezért a combo-ért 500 rp-t ad
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Creative997
őstag
válasz [HUN]-Kisa #12910 üzenetére
amikor most kigyűjtöttem, megnéztem, expl hack pack II és IV-el a bp-ben 400rp-t adott, nem tudom neked mivel, hogyan adott 500at
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Creative997 #12908 üzenetére
Köszi!
És ezeket ilyen sorrendben kell fölvenni, vagy a sorrend mindegy?
-
Mosquitoo
senior tag
-
[pH]Lacika
tag
Na most meg olyan pozitív speed bug-om van mint az állat.
De ennek most örülök.[ Szerkesztve ]
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Razin
csendes tag
Nissan GT-R vs. Gallardo Superleggera << erdemes megnezni lehet talalgatni ki nyer
[link]Project Torque nick: [HUN]Razin -- AMD RULEZ --
-
PaJa1
őstag
Vettére a grip R balanszot próbáltad? Én azzal mentem, éppen elég volt hogy ne keresztben haladjak mindig. Most is ugyan ez van fent és nagyon alulkormányozott lett a verda, azon gondolkodok, hogy leveszem mert nem kanyarodik ez a talicska. Bár így jobb, mert szebb íveket lehet vele autózni, de már nem a régi vettés érzés amikor hopp 1 kanyar 1 mozdulat.
a-nak lehet úgy jött ki az 500, hogy 400 a kombó plusz még mellé a tárgyak értéke ~100.
Ha megnézed akkor ezt 8 cuccért kapod. 3x3 as kombóért többet keresel mint a nyolcas kombó (9\8a)
Az nem 2009 es R35ös, az az aktuális, csak van rajta bodykit. R35 nagyon jeer verda. Norschlife-n leverte a Porsche-t. Szerintem a legjobb utcai verseny autó amit ma lehet kapni. Magyarországon 22 milla a végösszege a vadi új autónak. Ezt figyelembe véve igencsak "jó" vétel annak aki qrvajó menettulajdonságokkal bíró autót akar venni. Ennyi pénzért kapsz 1 fél Ferrarit, esetleg egy M BMW-t.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
SSP33DY
aktív tag
válasz Mariann294 #12904 üzenetére
Mert "külföldiül" akartam vagánykodniEX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Creative997
őstag
Csak ilyen formában lehet h 2009-ben lesz pár darab kapható, legalábbis ezt olvastam, de nagyon COOL ahogy kinéz. Aki megengedi annak tényleg megéri, az R35öt legalább eu-ban is árusítják Én meg csak csorgatom a nyálam... Egy Gumball-on biztos tönkreverné a mezőnyt (a kategóriájában)
-
Razin
csendes tag
válasz Creative997 #12922 üzenetére
hat a nyalcsorgatas nalam is megy kedvenc autom miota evekkel ezelott meglattam az elsot... ja, a videon a 480 lovas volt, mit tudhat a 600?
Project Torque nick: [HUN]Razin -- AMD RULEZ --
-
Razin
csendes tag
válasz [HUN]Dani #12917 üzenetére
kis vigasz, a Zonda F V12 elverte a Nurburing-en 20.8 km-es versenyen...
[Nissan GT-R vs. Zonda F V12]Project Torque nick: [HUN]Razin -- AMD RULEZ --
-
Creative997
őstag
Na jó megverte a Zonda, de az lett volna a meglepetés ha nem a Zonda F nyer, nem egy kategória a két kocsi, a Zonda magasabb szinten mozog, az Enzo, SLR, Murciélago, Maserati MC12, Veyron, Koenigsegg, Carrera GT, stb. köreiben
Stig: nem csoda h nagy a vita, minden autógyár a Nürburgring Nordschleife szakaszához méri a kocsiját, az az etalon.
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Volt valami gubanc a prohardverrel. KB 3 órán keresztül nem tudtam megnyitni... Valaki tud erről valamit?
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Creative997
őstag
[link]
29 XP kellett még a lvl38-hoz, ha még egy sima kombót összehoztam volna...Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Mariann294
őstag
Saját kép
[link] -
Razin
csendes tag
válasz Mariann294 #12933 üzenetére
gratula Mariann probald ki az explorerben megne tedd
Project Torque nick: [HUN]Razin -- AMD RULEZ --
-
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
Azta qrvaaa szép kombó sorozat!
Kész az event kiírás
Törd össze, küld be.
Névnek és az épség százalékának látszódnia kell, 1 nevezésnek szánt kép maximum.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Karibaba
aktív tag
Még hogy ItSOver befejezte!!!!!!!!!!!! ma 2 órát Englandoztam mire visszanyomtam de sikerült!
Szerintem ezt RSX se fogja ennyibe hagyni B-road.[ Szerkesztve ]
Projekt Torque online MMO
-
csaba0223
senior tag
Thx! Csak kár hogy elfogyott az RP popperem meg az RP bulám is lejárt
Mosquitoo: Van a mission ban egy olyan feladat hogy törd össze a kocsid! Ha azt unlock-olod akkor kiírja hogy hány %-ban van összetörve a kocsid!
[ Szerkesztve ]
Project Torque nick: csaba0223
-
PaJa1
őstag
Dani, a képből látszik...
A szellem meg ézért szellem mert specta, aki majd csatlakozni fog ha végeztetek. De itt ő lehet hogy nem fog csatlakozni, mer kicsi a szintje
[ Szerkesztve ]
-
-
Mariann294
őstag
Még egy kis Bug
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest