Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
Áhhh, szép eredmények! Grat.
Mennék már én is üldözni a legjobb időket, hátha felkerülnék az 1. oldalra, csak nincs 3 szabad napom hogy kihasználjam az acc csajt, meg elpazaroljam a táskámat.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Játszottam egy explorer-t elég jól adott azé.
Nem vagyok nagy Spíler a képfeltöltésbe ha nemsikerül nézzétek el légyszi.
kössz[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
ABnormal
őstag
Olyan lettem,mint a talajvíz...jövök felfelé!,de nem jön senki velem megdönteni a rekordot,egyedül meg nem indul a game!!!
-
MaciG
addikt
Kitőrt a WR láz vaga mifene? Inkább gyertek füstölni az új drift verdákkal.
BANZAII
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz [HUN]-Kisa #12503 üzenetére
Én szombaton rp bulával és popperral mentem explorert és 41k rp-t kaptam..
Persze a fánk nem jött össze vasárnap reggel, ahogy már korábban írtam.[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
SSP33DY
aktív tag
válasz [pH]Lacika #12497 üzenetére
Laca vazzee!! Megmondalak anyukámnak!
A circuit mapokon számíthatsz rám! A többiről "azt sem tudom hol vannak"
Háde' most tényleg na.. elég..EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Isten88
senior tag
Valaki tudna Buggy-ra mondani egy használható balanszot? Fullos Buggyra...Köszöntem!
-
Creative997
őstag
na én elkezdtem és szándékozom folytatni a wr gyártást mudon
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
dokar
addikt
-
dokar
addikt
válasz [pH]Lacika #12513 üzenetére
De én a Bugyit nem szeretem használni, állandóan felborul.
extra - SEXRay
-
Creative997
őstag
Én pannyt jobban szeretem mudra, mert gyorsabban megyek vele a kanyarban bp-vel, jobban ismerem így nem csúszkálok vele, viszont instabil, ha kanyarban rámész egy puklira felborul, vigyázni kell vele, viszont jobb a gyorsulása mint a vettének, ami a teknikás mudon előny. A vette meg stabil és szintén jól kanyarodik, csak még nem tudom annyira megfogni a seggét mint a pannynak.
Alsóbb kategóriában az evo és wrx az nagyon állat, iszonyat jól lehet menni velük és jó beállításokkal a forte is hasonló. Meg a bugyi is jó, habár nem próbáltam még, de sokan elképesztő időket tudnak vele. RX-7et se próbáltam.Tegnap este a végére elfáradtam, de azért mindegyik pályán ott vagyok a top3-ban mudon. Ma megpróbálok javítani még rajta.
-
dokar
addikt
válasz Creative997 #12516 üzenetére
én szinte sosem nyomok sim vs-t, most azon gondolkozok, hogy panama gt-re vagy intimre gyűjtsek.
extra - SEXRay
-
addikt
-
MaciG
addikt
Ha még nem sokat mentél sim_vs-be, akkor szerintem NE pananmával kezdj. Nem azért ,mert nem jó, mert tényleg jó, vagyis mégse ,mert vette jobb, és mivel 2db class6-os verda van ezé panama a legxarabb ott, de most ne ezen filozófáljunk. . A panama és a vette drága, ha megveszed (nem tuningolod fel) és mész class6-ba versenyezni, akkor nagyon el fognak verni ami hosszútávon unalmas is lehet. Inkább vegyél egy class4-es stalliont ami nagyon jó, vagy egy destroyert (az is aláz ám class4-be és még off-rodra is jó ) és menj olyan szobákba ahol tudsz a saját kategóriádban nyomulni. És késöbb, ha megtetszik sim- vs akkor majd beruházol valami vadállat verdára is. Intimnek nem sok értelme van, mivel kevesen mennek vele így nem nagyon látni intimes szobákat. (én is megvettem ,de össz-vissz 1 versenyt mentem eddig vele. )
(#12521) SP!T : Én régen sokat TA-ztam ,de aztán meguntam, hogy a sok köcsög mindig kilök és mikor nem is vagyok hibás akkor is én kapok büntit, nah meg a speedbug...
Szóval elegem lett és ráhagytam azt a modot.[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
[pH]Lacika
tag
Mentem 1 újabb lazásat!
[ Szerkesztve ]
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Dr. Romano #1 üzenetére
Ez megfogott, le is töltöm!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz [pH]Lacika #12523 üzenetére
Grat!
(#12522) MaciG: Szerintem még most is rengeteg pályán jobb a panny a vettenél pedig a vettere van már lvl5 is és még így sem olyan jó.. EZ ITT NAGYON OFF: Én személy szerint rengeteg lvl5 vettet megvertem már bp nélkül, de bp-vel nem sok esélyem van..[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
dokar
addikt
-
[pH]Lacika
tag
Ámokfutás 1000-el! Toltam 1 dundit!
-
MaciG
addikt
válasz [HUN]Dani #12525 üzenetére
lvl5 egy batyu xart nem ért 300K-ért... Nem azért jobb a vette ,mert gyorsabb, hanem azért ,mert teknikásabb és aki megtanulja kezelni,kordában tartani nah az már tudhat valamit.
(#12527) dokar: De ha nem tetszik és már van oda 3 verdád akkor minek még1?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
[pH]Lacika
tag
Bocsi Karesz!
Spaghetti 1SSP33DY mostmár biztos meg fog mondani az anyukájának.
[ Szerkesztve ]
-
-
Creative997
őstag
wanganra sztem grip f+ acc t+ meg talán még aero is jól jön (gondolom mivel elsőkerekes ezért elölre kell rakni a tapadást, de wanganra mindegy mert szinte csak egyenesen kell menni), a többire grip f+, aero f+ acc a+ vagy a
[ Szerkesztve ]
-
pH érték
aktív tag
Én a 4x4 es terepjárkálót szeretetem. Balanszolni még nem volt időm rá, de majd biztos megéri finomhangolni.
-
dokar
addikt
válasz Creative997 #12535 üzenetére
ja bocs, a grip az nálam nem A+, hanem F+
aero legyen F+?
ez csak a tapadásra vonatkozik, vagy a leszorító erőt is növeli? lehet csökkenteni az össz leszorító erőt?
az acc T+ azért nem jó, mert túl gyenge hozzá az autóextra - SEXRay
-
Creative997
őstag
sztem f+ az jó, mivel wanganra kell meg class1 ez megfelelő. Ettől ugye a leszorítóerő az elejére megy és jobban csúszik a fara a kocsinak. Össz leszorítás nincsen, de hátsókerekesnél talán úgy lehet stabillá tenni, de azért tudj kanyarodni is h grip r+ és aero f+. Egyébként a lionom az csak stock, de touring ligában mentem vele, tehát valamennyire ismerem. Ergó wanganon se mentem, tehát elhiszem ha t kell acc-ra
-
Karibaba
aktív tag
válasz [pH]Lacika #12530 üzenetére
Projekt Torque online MMO
-
Creative997
őstag
Kidney
Amoeba
Long and twisty 1
Short and simple
Long but simple
Semi-pro cross stage
Medusa
Long and twisty 3
még van javítanivalómProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
addikt
Egyre több olyan játékossal találkozom, akik szándékosan jönnek nekem. Tököm kivan ezzel! Hülyeségnek tartom a ghost-ot, de sajnos egyre gyakrabban kell...
Persze ha felstuffolom magam és lelököm az útról cserébe, akkor meg bekattan és csak engem basztat az illető az egész kör alatt!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
[pH]Lacika
tag
így aztán meg végképp!
-
csaba0223
senior tag
Ma volt szerencsém játszani a motoros csávóval! Hát persze hogy vert mint a szart!
Na de úgy lagolt a csávó mint állat! De ez még nem semmi! Úgy ment át az oszlopon mint ha ott sem lenne, sérülés nélkül !!! mint kés a vajon De vajon hogy csinálta? Ez is egy bug? Vagy mi! Itt van pár kép az incidensről! oszlop 1
oszlop 2Project Torque nick: csaba0223
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest