Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Amit meg csabesz nyer, azt szétosztja a szavazói közt Na én is megtettem a szavazatom a változatosság kedvéért csabára
Mi sem tudjuk mi ez a szavazás dolog, tippek vannak, de majd meglátjuk a végén mi lesz. Az biztos hogy most kampány van hogy szavazz csabára!
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Ricco_hun
senior tag
Na gyerünk mindenki, nehogy már az a "burky12" nyerjen. Szavazni ITT lehet.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Creative997
őstag
nyami[ Szerkesztve ]
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Hát akkor Csabára szavaztam én is...Szabad országban, szabad emberként... azt teszed, amit szabad! ---- Minden játékban egyszerűen csak: tomkatomi
-
Razin
csendes tag
HAJRA CSABA!!! adtam 2 szavazatot en is
[ Szerkesztve ]
Project Torque nick: [HUN]Razin -- AMD RULEZ --
-
Razin
csendes tag
mar csak egyel vezet burky!!! ki nem szavazott meg ?!
nehogymar a nyul vigye.. az AP-t![ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
Vagyunk itt a fórumban vagy 50-en. Nem igaz, hogy csak 18 szavazatra futja. Gyerünk aktivizáljátok magatokat. Ilyenkor bezzeg nincsenek itt az értetlenkedő újoncok (amikor vmi hasznuk is lenne).
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
[pH]Lacika
tag
Csabesz, ment a szavazat mind két acc-ról!
Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Razin
csendes tag
bazz... mar 8-al vezet az ellenfel...
-
[HUN]Dani
őstag
Twixet is rávedtem és ő is csabára szavazott mind a 2 acc-al!
magyarsrac
-
Ricco_hun
senior tag
Az a burky12 gyerek vezet 28-21-re. Mi van a fórumtársakkal, mindenki a péntek esti buliba készülődik (vagy már ott is van). Keressetek egy számítógépnek látszó tárgyat és szavazzatok csaba0223-ra. Szavazni még mindig ITT lehet.
[ Szerkesztve ]
-
csaba0223
senior tag
Köszönöm mindenkinek a szavazatokat!!!
Ha esetleg nyerek valamit azt természetesen bedobom a közösbe! Csinálunk egy versenyt és aki nyer azé az ajándék!Nekem is van még accom meg ofiéval is tudok szavazni csak nem tudom hogy szabályos e ha egy IP-ről szavazok!
[ Szerkesztve ]
Project Torque nick: csaba0223
-
[pH]Lacika
tag
Persze, hogy nem növekszik rendesen a szavazatok aránya, hiszen 7-en szavaztak Karibabára, 2-en G@bi90MR-ra, 1.ofi-ra, 2-en MaciG-ra így sajnos nem növekszik túlzottan.
12 szavazat elveszett a semmibe!Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Creative997
őstag
válasz csaba0223 #11263 üzenetére
Csak hülyültem amikor azt írtam h oszd szét. Ez már presztízs kérdés, hogy a magyarok közül nyerjen valaki, ill a PT-ből Meg hogy megtudjuk mi a nyeremény
Úgyhogy mindenki kattintson csabeszra! 8 a hátrány[ Szerkesztve ]
-
Ricco_hun
senior tag
válasz had423 #11264 üzenetére
Látod had ez a baj! Most se olvasol vissza. Az utóbbi kb 20 hsz. arról szól, hogy szavazz csaba0223-ra. Én is belinkeltem már vagy 2-szer, de csak neked, csak most (csak az RTL Klub-on ) itt van mégegyszer: SZAVAZNI AKAROK
Csaba: engem sem érdekelt, hogy közös a kimenő IP (nagyon sokaknak van így, köcsögség ha ezt is figyelik)
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Creative997 #11266 üzenetére
Sziasztok bejelentkeztem van barátom 4 és mind a 4 nek tudom a jelszavát de nem nyomják agammét szivesen szavazok mind a 4 account al csaba-ra de nem tudom,hogy kell pedig be vagyok jelentkezve.
Had Te csak azért csinálod azért szavazol ,hogy hasznod legyen??Ha igen akkor inkább legyen 1-2 szavazattal kevesebb bammeg ha csak azért.
CSABA: az ugy nem jó te kuvva jol vezetsz te .............
[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
csaba0223
senior tag
válasz Creative997 #11266 üzenetére
Szerintem ez így fair! És izgalmas is! Tehát ha nyerek vmit amit tovább tudok ajándékozni, vagy Ap-t akkor csinálunk egy versenyt egyenlő esélyekkel és aki nyer azé az ajándék! Persze én is harcba szállok érte
-
Creative997
őstag
válasz [HUN]-Kisa #11268 üzenetére
Spec én nekem úgy jött be hogy miután bejelentkeztem és ez a link megvan, utána a lap alján erre a gombra kattintva bejött a szavazás és ott bejelölöd csabeszt.
Ha mondjuk giftes cuccot kapsz azt hogy ajándékozod tovább? Azt vagy felhasználod vagy eldobod, én még soha nem tudtam átküldeni, mert nincs olyan gomb. És az ap-t? Mondjuk a nyertes választ magának annak értékében valamit és te átküldöd az még okés
[ Szerkesztve ]
-
csaba0223
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #11268 üzenetére
Ez nem igaz! Én nem vezetek jól de mondtam,hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul pl.:stock class 1 -es autóval (csak Kawana vagy Wizz és mondjuk Drag -ban,ott egyenlőek az esélyek)
-
Isten88
senior tag
válasz Target78hu #11247 üzenetére
Köszi, de igazán nyomhattad vna Csabára...de így van egy szavazatom... XD
-
Ricco_hun
senior tag
Na ne már! Már 30-22-re vezet a belga srác. Bejelentkezés után engem visszarakott a főoldalra. Ugye onnan megint Forums, majd a Giving a Helper Hand - Entries (vagy mi a csuda a topik neve). És nekem egyből azt a listát hozta be, akikre szavazni lehet. Mindenki neve előtt egy bepöttyözhető "rádiógomb" van. Azt bepöttyözöd csaba0223 neve előtt majd a lap alján a Submit gomb.
-
MaciG
addikt
válasz csaba0223 #11263 üzenetére
Abba nem igazán köthetnek bele ha én mondjuk 2 szavazatot adok le egy IP-ről, mert nállunk pl öcsém is PT-zik és ő is szavaz,stb. Bár ha valaki már a 20.-at adja le egy IP-ről az már elégy gyanús, bár az is lehet hogy népes a család vagy a körzetbe csak neki van nete, vagy netkávézóban dolgozik és mindenki PT-zik.
Ricco_hun: Lehet a belga fórum is aktív
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
VladimirR
nagyúr
válasz Creative997 #11276 üzenetére
szavazat leadva, 24-34 az allas
-
[pH]Lacika
tag
Ha az a 13db szavazat, csabira ment volna, akkor most 3 szavazattal vezetne.
Tudom ha-val nem kezdünk mondatot.Farkancs! =Werewolf= OBB és PT weboldal: www.obb.zoldneon.hu
-
Isten88
senior tag
válasz [pH]Lacika #11278 üzenetére
És-sel nem kezdesz mondatot...
Szerintem Csaba ne ossza szét az ajándékot, mert nem kérte, hogy szavazzunk rá. Én biztos, hogy nem veszek részt a szétosztásban.[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
Liga gyakorlás folyamatban
Mondatkezdés bármivel lehetséges[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
[HUN]Dani
őstag
Aki elég jól tud angolul az bemehetne a gammába és írhatna pár embernek privibe hogy szavazzon csabára
37 26 az állás..magyarsrac
-
Ricco_hun
senior tag
Az első hozzászólásban ugye össze vannak gyűjtve a PH-s PT-sek. Nem számoltam meg de van vagy 100 név felsorolva. Ilyenkor, amikor kellenének, hol vannak ezek az emberkék? Vegye már mindenki a fáradságot, hogy szavazzon (akinek van, az a 2. acc-jával is) meg, hogy szóljon a haverjának, aki ugyan nem aktív a fórumban de gammázik. Nehogy már a belgák nyerjenek! Hajrá Magyarok!
-
Csabiiika
csendes tag
en is csabara szavaztam .Hatha megnyeri.hajra!!!
Project Torque nick:Csabiiika
-
Ricco_hun
senior tag
Szeptember 4-ig lehet szavazni. Remélem addig még több emberke is megjelenik a fórumban és látni fogja, hogy szavazni kell Csabira. Mert én nem bírom elhinni, hogy csak 25 (mert eddig ennyi szavazat jött csaba0223-ra) magyar Project Torque játékos van. Aki tud szóljon már magyar PT-seknek, hogy szavazzanak! Én sajna nem ismerek senkit (de én már szavaztam 2 acc-al is meg szóltam az öcsémnek). Kisa pl. te is írtad, hogy 4 acc-al is tudnál szavazni, hát hajrá. Szavazni ITT lehet csaba0223-ra.
-
Creative997
őstag
válasz Ricco_hun #11282 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a neveknek kb olyan 2/5öde szokott itt lenni, a többiek rég jártak erre!
Csabesz, qrva jó volt ez a kis gyakorlás, ligán ha ilyen szitu adódik, ez a legjobb módszer, lezárod az utat, de nem teljesen, csalogatod a kanyarba külső íven, meg hasonlók Nem kioktatás jelleggel írom, csak úgy De azért örülök hogy nem veled vagyok most 1 csoportban, mert kemény dió vagy Mondjuk utolsó helyről indultam Ja hát Paját már ki ne hagyjam! Akinek egyetlen ellenfele van: a domb!
Maci: szemtanúja voltam a kilökéseidnek, pont mögötted voltam, a kis hulye kocsog a faradra ment rá, azt meg nem tudod megfogni, főleg nem egy rollával.
Reméljük mindannyiunknak szerencsés versenye lesz
Ámenna én is kaptam egy szavazatot! Biztos egy kívülálló, mert aki innen volt azt....nem minősítem.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Creative997 #11285 üzenetére
Télleg jó volt!
Csak egy másik kis **** kawás mindíg kilökött hogy rohadjon meg...
Acc csaj lehet majd? Mert ha igen akkor befizetek valahogy egyre..magyarsrac
-
Karibaba
aktív tag
-
csaba0223
senior tag
válasz Creative997 #11285 üzenetére
Ez volt a hét legjobb versenye!
Nem szoktam lezárni az utat! Ha hibázok és utolér vki és meg van a lendülete az előzéshez akkor lehúzódom, ha gyorsabb hát menjen!
Azért az szerencse, hogy Paja helyezése nem számit a ligánProject Torque nick: csaba0223
-
Creative997
őstag
válasz Karibaba #11289 üzenetére
csak ligára gyakoroltunk, class1es járgánnyal, pontosabban csaba, Paja, Maci meg én rollával, (+egy flex nevű skac) a többiek a többivel. Ha macit nem lökték volna ki akkor 4es rolla győzelem lett volna, sőt 5ös tehát b-road = rolla. De kawaval is láttam már 2:15 alatti időt, tehát jó lesz vasárnap Az első kanyarban dől el minden! 1.nek és 3.nak kezdeni a legjobb!
-
Creative997
őstag
válasz csaba0223 #11290 üzenetére
Hát én nem vagyok ilyen, keményen megtartom a pozíciót, de a szabályosságon belül, de ha gyorsabb az egyenesben akkor istenem így jártam, menjen, de a kanyar az egészen más, főleg ha én vagyok elöl. Szerintem ez egy egészséges csata és versenyszellem!
Habár ezzel vigyázni kell mert vannak olyanok akik ezt nem tolerálják és neked annyi, sajnos ez nem f1, hogy áthajtásos bünti vagy következő versenyen 3 rajthelyes büntiEz az, gyerünk még! 4re megközelítettük a belgákat! Kezd szorossá válni
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz csaba0223 #11290 üzenetére
Eszméletlen verseny volt! Fantastic3
Csak azt a qvra huplit kellene eltüntetni, bár ha az nincs akkor nem ragadok le nálatok
az utolsó futamon legenretro mindenkit letolt aki elment volna mellette. Az elején még úgy kezdte h class1es szobába panamával akart bejönni a végén meg neki állt feljebb hogy mi a baj?... mondom TE! aztán kiléptem[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
csaba0223
senior tag
Most néztem hogy rossz balancom volt! Acc-A volt bent Acc-A+ helyett Na majd legközelebb gyakszizunk!
Paja: engem meg Oldandi szoritott le direkt!!![ Szerkesztve ]
-
UnConnecteD
senior tag
en is segitettem ;) nem is kicsit ...
-
csaba0223
senior tag
válasz UnConnecteD #11296 üzenetére
Köszönöm! Feléledt a remény!
Én is tudok még 2-öt szavazni de más IP-ről akarom! Holnap megoldom!Project Torque nick: csaba0223
-
Creative997
őstag
válasz UnConnecteD #11296 üzenetére
Akkor már értem miért fosszlott szét a belgák hatalmas előnye ilyen kicsire ......
-
mackosajt
addikt
-
PaJa1
őstag
Rákérdeztem h most akkor mi a fakk van ezzel a szavazás témával QUIZHELPERnél.
Ez kész.... csak ködösít.
Mondtam h eredetileg úgy volt h a beérkezett jelölésekből majd a GMek GSes választanak és majd közli az eredményt. Én nyilván nem szólhattam volan bele mert jelöltek.
De erre meg most a közönség szavaz amit qrva könnyű szabotálni, lásd sok fake acc.
Kérdem tőle mért így van ez, nem így kellett volna lennie és hogy akkor most hogy lesz ez az event elbírálva? Erre a válasz, össz vissz: Volt 1 kis problémánk... (síri csend és hullaszag...)A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest