Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz had423 #10645 üzenetére
Többször is szóltak, hogy fejezd be az érelmetlen hozzászólások gyártását, mert ez nem chat. Nem használt. Linkelték neked a kezdő fórumozók topicját, az sem éredekelt. El kellett volna olvasnod az alapelveket a regisztrációnál, nem csak rákattintani, hogy elfogadod, de ez sem tetted.
Most kiraktalak 1 napra, addig pótold a hiányosságaidat és úgy gyere vissza.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
csaba0223
senior tag
Nah most hogy eltünt had423 Beszélhetünk a H-gombárol
Project Torque nick: csaba0223
-
Target78hu
aktív tag
válasz Isten88 #10636 üzenetére
Az csak poén ,mert már nincs meg sajna ,eladtuk régesrégen.Elötte TVC volt és azon "programoztam" játékokat ,aztán a c64en is(simons basicben,mert helyettem lefordította gépikódra ) .Sorry az offért ,de felejthetetlen feeling volt ,főleg ,ha csak a mai gamepalettára tekintek ,mert most milyen unkreatív tucat izékkel hegyekkel van már tele....
Hogy legyen valami idetéma is: a bélában még érdekes volt a wangan számomra ,mert újdonság volt és sokat adott ,meg persze kilehetett hajtani a csotrogányokat...Sőt voltam is a destivel topván 1x ,igaz nem sokáig .De ,ha lehet inkább england,circuit térképeken bénázok.Csak azok a lufik a pályán valami majálisra emlékeztetnek, mintsem odaillő dekorésöncucc(tom egyéni szocprob ;-) )!
hkv.hu
-
[HUN]Dani
őstag
Ez a mostani frissítés mit tartalmaz?
magyarsrac
-
[HUN]Dani
őstag
Ma valamikor egy kis explorer 8an?
magyarsrac
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz [HUN]Dani #10709 üzenetére
Sziasztok
nem full vette-vel mentem b-road on 1:39:9xx et
[1:39:9xx időm Corvette-vel]58:9xx időm rookie-val ez se rosssz
[0:58:9xx időm rookie-val][ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
[HUN]Dani
őstag
-
sanye89
csendes tag
vettéhez kéne egy jo balanc...
Project Torque: Drift Fanatic Hangar
-
[HUN]Dani
őstag
Szerintetek ezzel megnyerem az [AGE Olympics] Hammer Throw - Throw Me eventet?
Mikor kapom meg vajon a nyereményem a class6 eventért? Mit is?
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
-
SSP33DY
aktív tag
válasz SSP33DY #10717 üzenetére
ALAKUL!!!
És itt egy "rekorder".. csíter..simán http://i528.photobucket.com/albums/dd327/Sa3ana3a/AeriaOlimpics-HammerThrow.png
[ Szerkesztve ]
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
MaciG
addikt
Most akkor a max distance vagy a height distance számít?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
[HUN]Dani
őstag
Szerintetek melyiket vegyem majd?
Corolla vagy 2000GT! A ligát is figyelembe véve, mert mind a kettőre jelentkeztem..[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
[HUN]Dani
őstag
Ezzel most mivan?
Nem is olcsóbb semelyik autó!magyarsrac
-
Razin
csendes tag
latom egyre tobben jelentkeznek az EU-ligara mutassuk meg hogy itt is erunk valamit
Project Torque nick: [HUN]Razin -- AMD RULEZ --
-
had423
aktív tag
hi guys! Nem rég töltöttem le a játékot, mert ajánlották sg-n.Csak az volt a baj hogy nem nagyon értek hozzá.csak annyi hogy, mivel lehet sok pénzt szerezni a 0-ás színtűeknek, milyen pályákon mehetek, mit hányas szinten lehet csináli?
A hsz-eket előre is kössz![ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
nagyon bocs a FlOOD-ért de csak most vettem észre, hogy nem lép be a felhasználómba az egyedül az én hibám mert egyszer a jogsiszerzésnél sikerült belépnem?
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
Remélem ez nem az a had423 akire gondolok...
magyarsrac
-
Ricco_hun
senior tag
válasz [HUN]Dani #10737 üzenetére
De. Szerintem ez ugyanaz az értetlen gyerek, akinek mindent a szájába kell rágni, mert ő maga lusta utánanézni. Ugyanúgy tele fogja szemetelni a topikot, csak esetleg más stílusban.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Karibaba
aktív tag
válasz [HUN]-Kisa #10710 üzenetére
nem rossz nem fullos vettével , mert fullossal lehet ilyet is b road rally
nem colt ACC csajom,azzal jobat mentem.[ Szerkesztve ]
Projekt Torque online MMO
-
Isten88
senior tag
válasz had423 #10735 üzenetére
Sok RP-t (Reward Point-ot) nem tudsz szerezni, ne várd, hogy már az első nap 30-as szintű leszel. Ha letöltötted és feltelepítetted a játékot, annak már nagyon örülünk, hogy sikerült. Belépsz a játékba az AERIA GAMES honlapján regisztrált felhasználóneveddel és a (kis és nagybetűt, valamint legalább egy számot tartalmazó) jelszavaddal.
Ha idáig eljutottál, akkor hollári hollári hó, meg is vagy a "nehéz" részével.
Innentől annyi a tennivalód, hogy játszol. Mivel Én régen kezdtem, ezért már emlékeim hiányosak és már nem is aktuálisak, mivel azóta jöttek új játék módok, nem tudom, hogy hol játszhat egy Beginner(0), F(1-5), E(6-10), D(11-15), C(16-20), B(21-25) vagy éppen A(26-30) osztályú, és ezen felül. Minden infót megtalálsz a játékon belül, csak fejlődnöd kell és a dolgokat magadtól meg fogod érteni.
A fórumot akkor használd, ha valamit KERESÉS UTÁN SEM találsz meg, mert ez nem a kényelmedre van, hanem egyfajta utolsó help. Ha nem találtál semmi hasznosat a keresés folyamán, akkor használd a fórumot, mert amint látod, ez erre van.
Inentől kezdve eredményes és szórakoztató játékot kívánok a továbbiakban, és mielőtt kérdezel, próbálj meg magadnak válaszolni. Ha végképp nem megy, akkor kérd mások segítségét. Remélem tudtam segíteni.Üdv: Isten88
-
had423
aktív tag
én ezt nem értem, még hány had423 van? Mindegy nem tuttok segíteni nem baj hátha sg-n tudnak...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz had423 #10744 üzenetére
Milyen furcsa
Akkor talán olvasd el ezt, amit a moderátor írt a "másik" had423-nak :
(#10701) Racecam válasza had423 (#10645) üzenetére....kicsit feljebb meg is találod.. 1 nap ban úgylátszik megtette a hatását!EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Karibaba
aktív tag
hát én már be irtam mindenhova még se vagyok a listán .
euro tourning car , hol kell nevezni, levelet kell küldeni ? itt?
ha valaki tudna segiteni ,megköszöném![ Szerkesztve ]
Projekt Torque online MMO
-
had423
aktív tag
de most már tényleg legyetek szivesek segíteni mert sehol se mehetek create-t megnem enged. Akkor mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest