Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    Szóval, hibajavítás...

    Aki felrakta a dec. 24-én feltöltött peccset, annak nem kell újabb peccset letöltenie! Helyette egy apró beavatkozásra van szükség a probléma orvoslása érdekében: Jegyzettömbbel meg kell nyitnia az rFactor\UserData\<név>\<név>.plr fájlt, azaz a saját profilját, és megkeresni ezt a sort:

    Game Description="HON_CivicTypeR_07.rfm"

    Ezt kell módosítania úgy, hogy így nézzen ki:

    Game Description="FSONE2009_MP.rfm"

    Mentés, és indítható a játék, működni fog!

    Aki mérgében letörölte az egész játékot és újra kell telepítenie, annak már nem a dec. 24.-i peccset kell felraknia, hanem azt amit most raktam fel! Mostantól kezdve az a csúnya gonosz decemberi peccs már nem elérhető, mert letöröltem! Helyette az van amit ma töltöttem fel! De még egyszer hangsúlyozom, akinek hibával indul el a játéka jelen pillanatban, annak nem kell leszednie az új peccset, mert nem is fog megjavulni tőle a játék. :D Az csak arra kell hogy ha valaki újratelepíti az egész játékot ... még egyszer: akinek szarul indul a játéka, annak a fentebb leírt Jegyzettömbös procedúrát kell végrehajtania!

    Elnézést a kellemetlenségekért, dehát ez van! :D

    Még valami: aki a dec. 24.-i peccs telepítése után nem tapasztalt hibát, annak nincs tennivalója. Az azért történt, mert már korábban feltelepítette a régen még macy által linkelt Honda Civic modot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák