Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
-
yozsee11
aktív tag
Ahogy látom kezd egyre jobban elterjedni egy bot amivel farmolják a BP-t: kép
Itt már nem csak simán AFK van, hanem ugrálnak, kúsznak és autó futást is használják: videó
Itt egy delikvens, akinek pl. már több mint 1600 meccse van ebbe a szezonban: adatlapMás:
"Nemrég került elő a PUBG Ransomware nevű vírus, aminek ha sikerül megfertőznie gépünket, akkor zárolja fájljainkat. Azonban pánikra semmi ok, ugyanis egy vasat sem kell fizetnünk azért, hogy visszaszerezzük adatainkat, mert a program készítője mindössze annyit kér tőlünk, hogy játsszunk egy órácskát a PUBG-vel."Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
niof
addikt
válasz yozsee11 #17503 üzenetére
Hát, ha tényleg ransomware, akkor biztos, hogy nem ilyen egyszerű a helyzet. Ki tudja, hogy közben mit csinál a gépeden, mit telepít egy óra alatt, vagy milyen adatokat tovabbít és kinek?! Szóval, védelem kell, mindig!
De ez itt off, a vírusirtós topikban lenne érdemes megkérdezni, hátha tudnak róla valamit.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Segal
veterán
Sokkal kevesebb a bp squadba mint soloba.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz DiszNóÓl #17509 üzenetére
Gyilkossagert is fele pont jar mint soloba a gyozelemert meg kb harmada.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
NyxNyxNyx
addikt
Mostantól én eldobom az M4-et a Scar-ért cserébe. Lassabban lő, ezért sokkal jobban lehet kontrollálni a recoil-t. 2 gyereket úgy lőttem ki az előbb autofire-rel középtávol, mintha recoil makróznék.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
Segal
veterán
válasz Grave_444 #17523 üzenetére
Nekem soloba konnyebb ervenyesulnom. Ott mostmar tobbnyire megvan a koronkenti 2-3 kill de duoba meg squadba vagy hamarabb eszlelik a csapattarsak es mire cselekedhetnek mar halott az ellenfel vagy ha az elsot knockolom is egybol jon a sertetlen tarsa es en meg sebesulten elverzek a csataba es a killt sem kapom meg mert felszedi a tarsat
Ettol fuggetlenul szeretek csapatban jatszani de akkor az en szerepkorom inkabb a medic"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
saen
Topikgazda
-
PeL
addikt
A kék körök változása kifejezetten tetszik Gyorsabban indul a kör, lassabban ér be (az első két kört leszámítva, ami pont gyorsabb lesz mint eddig), a végén meg többet is fog sebezni még az eddigieknél is.
*Végre kiveszik a ruha spawnokat Mióta sírtunk már miatta, sokszor nem lehetett látni az itemet tőle ha volt ugyanott pl. egy suppressor
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
On Miramar specifically, players can now see the first safe zone while flying in the airplane. (We may or may not carry this over to the next live update. We want your feedback about this change.)
Erre nagyon kivancsi leszek, hogy mennyire lesz kihatassal a jatekra
Mas:
Eroteljes CPU limitem van a jatekban, ti milyen grafikai beallitasokat tornaznatok felfele, ami hasznalhatobba teszi a gameplay-t? (1070TI, i5 4590, 1080P, jelenleg texture med, view distance high, minden mas very low)[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
-
VGNGR
senior tag
válasz pckownz #17530 üzenetére
A CPU limitben az a rossz, hogy ott akármit tornázol a grafikán, nem sokat fog segíteni rajta. Esetleg ha emelsz mindent high-ultrára, vagy monitort cserélsz magasabb felbontásúra, akkor a 1070Ti jobban fog izzadni, és a CPU nem fog 100%-on pörögni, de több fps-ed nyilván akkor sem lesz.
ui: egy jóárasított i7 4770/4790 tudna segíteni a helyzeten, pubg szereti a több szálat és használja is.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
4790-et keresem mar, addig viszont nem szeretnem, ha unatkozna a kartya
Nem fps nyereseg a cel, mert 120-140kozott hoz igy, csak ha mar van, akkor legyen szebb.
Arra voltam kivancsi, hogy mehet fel overall high-ra, vagy vannak beallitasok amik prioritast elveznek a jatekmenet szempontjabol? -
VGNGR
senior tag
válasz pckownz #17535 üzenetére
Szerintem biztos viszi high-on, én egyszer kíváncsiságból felraktam ultrára és a 3 gigás 1060 is kipréselte magából a 60-70 fps-t. Sokkal szebb nem lett a játék, cserébe buktam a 100-120 fps-t. Illetve szerintem elsőrendű egy ilyen játékban a minél jobb észrevehetőség, ezért maradt minden very low-n, kivéve AA és PP.
-
Winne
nagyúr
Valóban nem, de gyorsan pörögnek az események, nem lehet szarozni, ha nem indulsz el időben, megmurdelsz gyalog, ha leállsz harcolni, megmurdelsz gyalog, érdekesebb lett, haladni kell.
A szerencsémet meg is hozta, nem szoktam csirkés képet betenni, de most sikerült behúzni reggel egyet és ez volt a 100. a PUBG Tracker szerint, így megörökítem.
Nem sokk kill, nem a legjobb stat, de én öreg vagyok már ehhez, megkoptak a reflexeim.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
törölt tag
Tegnap este miután elmondtam a csapattársaimnak kire szavaztam néma csend lett ts-en.
A repülőből kiugorva lettem figyelmes, hogy mind mellettem zuhannak és mormogjak magukban, hogy "csak talaljak egy kibaszott fegyvert" -
regener
veterán
Ha valaki otthon van megnézné hogy megölte-e a demókat megint a frissítés?
Van jópár vicces részlet amit még nem mentettem ki.. -
BaLee
addikt
Jó ötletnek tartom, hogy a kék jobban sebez, az emberek (főleg az elején) nem túlzottan foglalkoznak vele, sőt sokan még a vége felé sem. Tegnap is volt egy olyan szitu, hogy a 2. szűkülésnél lövöldöztek rám a fehér körön kívülről, de még a kéken belül, én fogtam egy tök jó pozíciót, onnan harcoltunk, tűz alatt tartottam, kék már régen elhaladt mellette, utána még vagy 2 percig lövöldöztünk ill. a szikla mögött tartottam, majd engem elkezdtek máshonnan lőni, a srác ezt kihasználva elszaladt és simán beért...
Amúgy grat a 100.-hoz! Én továbbra is az elsőt várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D810 és természetfotós objektívek!
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest