Új hozzászólás Aktív témák

  • Soak

    veterán

    válasz Sk8erPeter #10481 üzenetére

    Akkor sem értem a logikát, hogy miért kell különbontani, és három különálló, de teljes mértékben egyező ciklusban megoldani, amit meg szeretnél, ezzel háromszorosára növelve a ciklus futási idejét...

    Te hogy oldanád meg? Van egy foreach akkor amikor van beállítva $_GET['id'] , van egy arra amikor nincs (akkor az összes üzenetet hozza ki, amikot van beállítva akkor csak egy usertől) , már külön functionba. A harmadik azért van akkor amikor nincs $_GET['id'] , mert végigmegy az arrayon, beírja mindenkihez, hogy hány üzenet van tőle és így ki tudom iratni userenként az üzenetszámot. Ha ezt berakom abba amikor az üzeneteket listázza akkor nem tudtam megoldani az üzenetszám kiratást.

    Még mindig nem érthető, mit is akarsz üres tömbbel... array_key_exists-szel vizsgálgatsz egy nyilvánvalóan nem létező kulcsot, mivel üres a tömb? Mi értelme?

    Az lett volna az értelme, hogy elösször biztosan le kell futnia, mivel az első vizsgálatnál még nem volt üzenet és fogalmam sincs ki a feladója az első üzenetnek. Ezért az elsőt beleírja és ha tőle jött még 3 akkor azokat már ignorálja és csak a következő legfrissebbet rakja ki, másik usertől.

Új hozzászólás Aktív témák