Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz kzsolti83 #35852 üzenetére
Elképzelhető.Én az Éjjel -nappal Budapestet,vagy Celeb vagyok-ot simán tükröztem,ment is.
A tv-re nem telepíthető a Voda app ,nincs az áruházban és aszem apk sem lehet,viszont talán böngészőböl menne,de erre nem vennék mérget."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
anrab
addikt
válasz kzsolti83 #35852 üzenetére
Na utána néztem.
Vodafone box kell hozzá és a box menüjében párosítani kell a telefont a box-al. Utána lehet tükrözni.
A tv-re letöltöttem az apk-t de csak egy vékony rész jelent meg amivel nem lehet mit kezdeni. Régebben a diginél volt hasonló de ott legalább fektetve jelent meg a kezdő képernyő, majd ha elindítottál valamit az már helyesen jelent meg.
Ezek szerint nincs előfizetésed. Gondolom kaptál valakitől belépést.
Youtube a barátod. -
kzsolti83
csendes tag
Igen, közben kiderítettem, meg beszéltem a szolgáltatóval is. Van mediabox, csak a másik tv-hez. Szóval vagy kérek másik mediaboxot, vagy kártyát. A nagyobb gond, hogy a koax kábelt akkor is el kell vinnem a tv-hez. Alapvetően ezeket akartam elkerülni, de sajnos amíg nincs tv appja a vodának, márpedig nem lesz, hiszen akkor nem kérhetne 50ftot havonta a plusz boxért, addig nem lehet másként megoldani. De köszi az infókat
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy philips 8505 tvm, valaki tudna segiteni a kepbeallitasban? Meccset nezek m4 es kritikan aluli. Hd meg 4k meg apamf*sza es gaz. Valakinek otlet? Tapasztalat? Elore is koszonom.
-
Bogyi007
veterán
válasz Pandimakaay #35860 üzenetére
Digi kábel? Mert ha igen akkor a hiba nem a készülékedben van...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
anrab
addikt
válasz Pandimakaay #35862 üzenetére
Véletlenül nem sd adás?
-
Gabor970
addikt
válasz Pandimakaay #35862 üzenetére
de lehet, rádugsz a tv-re egy földi digitális vételre alkalmas antennát, kirakod az adó felőli faladra és nézed az ingyenesen foghatók közt levő M4-et DVB-T módon. Jó lesz a kép.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
anrab
addikt
-
DarkChild
senior tag
"A digi helyében nem engedném használni a nevüket ..."
Nem kell már arra sem sokáig várni: https://media1.hu/2022/05/20/ket-even-belul-eltunik-a-digi-markanev-a-magyar-piacrol/
[ Szerkesztve ]
-
Sántha Lajos
tag
válasz Bogyi007 #35756 üzenetére
Szia .Egy olyan kérdésem lenne , hogy mi alapján állítottad be az aláírásodban linkelt beállításokat ? Szemre vagy valami műszeres kalibrálás is volt ? Erre gondolok : TV adás, (Nem HDR forrás) . Csak azért kérdezem , mert én nemrég vettem egy 43pus8506/12 tv-t , és elkezdtem állítgatni a kép beállításokat (Voda . mediabox , meg a laptopom volt a forrás) , és az az érdekes hogy majdnem pont ugyanaz lett a végeredmény . A te beállításod csak egy kicsivel sötétebb , de tényleg majdnem ugyanolyan mint az a beállítás amit én szemre lőttem be . Amit eddig írtam az nem vonatkozik a HDR anyagokra , ott a HDR természetes nekem tetszett (itt nem állítottam semmin ), de majd kipróbálom a te verziódat is , hátha jobb .
-
Bogyi007
veterán
válasz Sántha Lajos #35867 üzenetére
Igazából nekem küldték ezen beállításokat - a linken
kisbalazs83 írt nekem.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Alien!
senior tag
Amikor elkezdték gáncsolni a frekvenciatenderekkel a Digi mobilt már vágó volt, hogy felvásárlás lesz belőle, amikor meg megvették akkor egyértelmű volt, hogy nem fogják olcsóbban adni a netet/tévét se mint a konkurencia. Engem csak az lepett meg,hogy ilyen gyorsan és agresszívan emelgetik az árakat. Ráadásul engem jobban büntetnek, mert nem vagyok hajlandó degenerált celebeket bambulni tévéelőfizetéssel. Ezért fizessek többet a netért.... Úgyhogy a digi mobilkártyáink egyből mentek a levesbe, evvel kompenzáltam az emelést.
-
Trava
tag
Üdv, Lenne egy kérdésem .Hogyan lehet az androidos tévén a csatonákat átrendezni, vagy kedvenc listát létrehozni.
-
starchild
tag
válasz starchild #35627 üzenetére
Rábeszéltem magam a 65oled807-re, nem bántam meg. Ég és föld még a sony 65xh95-höz képest is. Beégésestül, telekom iptv-stül, sport nézésestől.
Sonyál elborzadtam az első bekapcs.kor és hetekig kerestem a megfelelő nézhető beállítást, Philpsnél leesett az állam. Aztán persze 2 hétig babráltam a beállításokat, hogy sz*rabb képet kapjak, mint elsőre:)
Már csak azt nem tudom, hogy tartom a napi 1-2 óra bekapcsolt tv állapotot...nézném én 7/24ben, ha időm és az oled panel engedné.
Kérdés: Philips androidnál nincs lehetőség a források közé felvenni a kodit (sonynál simán müxött)? -
Gabor970
addikt
válasz starchild #35876 üzenetére
gratula a tv-hez! Jól gondolom, hogy a sony az LCD és nem oled? Mer akkor nem csoda, hogy annyival jobb a philips (nekem 806-os van 65"-ben, érdekes ötlet a kodi mint forrás...)
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
koppasz1986
tag
Napi 1-2 óra? :D Van egy fifabuzi haverom kb 2,5 éves oled tévével, valamelyik sony nem tudom pontosan, az a lényeg 4 napból 1nap melózik nappal utána 3 nap otthon, azt azalatt a 3 nap alatt minden nap 6-8 órát nyomja rajta a fifát... Reggel bekapcsolja azt megy egész nap a tv este éjfélig néha tovább... néha ott iszogatunk nála a konyhába, a tv meg megy a szobába a film+on vagy mikor melyik fos csatornán hagyva, akkor is ha nincs ott senki, senki nem nézi le se szarja... mint ha valami fos monitor lenne :D Nyoma sincs semmiféle beégésnek rajta... kicsit túlvan lihegve ez a beégés dolog szerintem
-
rainman72
nagyúr
Nincs nyugi
Sokan tartanak még mindig a beégéstől.
Nálam is úgy megy mintha mezei lcd lenne.
Azon alszok el meg sokszor csak az ambi miatt van bekapcs.este
Este képes vagyok sör mellett 6-8 órát járatni zenével sounbaron keresztül.
Ez van az is tv azért vettem hogy üzemeljen.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Hmmm1
aktív tag
Sziasztok, OLED806 érdeklődés téma.
Erősen gondolkodom oled beszerzésén, azon belül is Philipsnél maradnék lehet. Néhány kérdésem, észrevétel, érdekelne. : )
Ha jól rémlik ez van otthon: philips 55pus6503/12 - sima 4k, uhd tv.
Aminek azt gondolom, hogy meglepően jó képe van, természetes színekkel, remek ár érték arányú tv, jó médilejátszóval, frankó Netflix működéssel.
Az OLED hájp, és a méret esetlegesen 65-re váltás kezd beszippantani.
AMit kinéztem 65OLED806-os. Látom van itt pár arc a teszt cikk kommentjei közül, azt jó látni.
Kérdés. Ki mennyire ismeri a jelenlegi modellű tv-m itt. Mekkora és miben lehet különbség leszámítva a panel miatti felteszem óriási különbséget, de mint mondom ezt a 4 éves tv-t se tartom olyannak amin nem szép a kép : )
Android kérdés: ami nem annyira tetszik elnézve képeket, hogy android menüben, ott vannak sávok, bannerek, netflix film borítók etc. majd bal oldalt OSZLOPszerűen Alkalmazások, beállítások meg még valami, és csomó helyet kifoglalva a képből... mennyire kapcsolható ki vagy szabható tetre az a rész? Bekapcsolásnál mindig azt tolja a képedbe, vagy pl TV-adás jön, be ha azon volt a forrás?
LG - hasonló OLED-jei és eközt van némi dilemma -á ott azért szebben néz ki az a menü rendszer, nagyon kis deisgnos, de talán itt meg a talpak tetszenek jobban, mint ott, illetve a videó lejátszás sem utolsó szempont.
Szóval, mekkora jeleht a különbség a jelenlegi és eközötti tv-m közt? Ha nincs ami sürgesse feltétlen a vételt - előbbit is élvezem azért. : d Nyilván jónak jó lehet, plusz PS5 nél talán lenne lenne nagyobb különbség
OLED: Itt kcisit tartok még a túlzottan erős feketétől, vagy emiatt a túlságosan túlszaturált színektől?! - Félreviheti a embert a OLED? Szokott ilyen lenni? - Aki esetleg csalódik benne
Médiában LG OLED-eket néztem, Youtubeozgattam rajta kicsit. Azért nem volt rossz: dNyilván Philipset lenne jó megnézni, de azok ott nem nagyon vannak.
Hangban a mostani tv-vel is eléggé meg vagyok elégedve. A médiában levő LG közepén van ugye a mélynomó és itt a Philipsen is. Ott talán elsőre kicsit furcsa volt és más tapasztalt e olyat, hogy mintha csak MONO lett volna a hang, pont emiatt hogy középről nyomja a mélyet a tv? - Ha otthon is zavaró lenne, inkább kikapcsolnám a mélyet - Ilyen apróságok fontosak : ) Ha már ilyen sok pénzt kifizet érte a ember. Szóval minimális félsz van azért, de ugyanakkor a hype vonatra fel tud ülni a ember.
Van e akkora küllönbség, vagy csak belemagyarázza a ember. A otthoni tv, új korába is s*aors 200 körül volt, de ahhoz képest baromi jó most is. Elég jól néz ki rajta a full hd is. 4-k-t nem igazán szedek le rá.
LG-nél, amit élőbe láttam, mintha a 1080p YT, nem lett volna annyira jó, mint egyébként a 1080p még szokott : ) Blama mód megfogalmazva, hogy mintha már csak a 4k-t szeretné ez a tv és akkor néz ki jól igazán. De a Philips képfedolgozója, stb megint más nyilván.Szóval szívesen fogadnék véleményt, kinek mi a tapasztalata stb. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Hmmm1
aktív tag
"*4-k-t nem igazán szedek le rá." - még, szóval nem kizáró ok feltétlen : d
Update: közben most jeleztek vissza, hogy aki aprón hirdette, nem is tud 65-st rendelni ahjj, mert még sincs :S Egyébként az azért felbsz és gáz, hogy egy egy évvel ezelőtt megjelent tv ilyen hamar kifutott lesz. Lehet mindig igy van, minden márkánál, de valahogy erős túlzásnak gondolom, Főleg ilyen népszerű termék esetében....(nem is gyárottak szerintem keveset belőle) Ahh nem igaz, hogy nem lehet kapni egy nyomorult helyen se az országban : d A másik mondjuk most meg az ára:
Végigovlasva a összes kommentet a teszt alatt... hát rohadjon meg ez a nyomorult összes kereskedő vagy akinek meg kell, hogy fél évvel ezelőtt 500-ért vették többen a 65" -s változatot... és nem hogy kicsivel olcsóbb, még drágább lett bzdmeg. Akkora álszent kamu, nyomorékság ez egy kbasz*tt tv esetében, már bocsánat. Húúú. Köszi forint, meg minden:d[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
Kérdés: Philips androidnál nincs lehetőség a források közé felvenni a kodit (sonynál simán müxött)?
mindegy honnan éred el így is úgy is 2 gomb nyomás, de fogalmam nincs sose fordult még meg a fejemben az viszont igen, hogy a sorrendet jó lenne variálni
#35878Hmmm1
10-12óra után kér egy pixelfrissítési kikapcsolást, ha egybe megy ennyit. 5-10 perc pause[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
starchild
tag
válasz Gabor970 #35877 üzenetére
A sonynál a yt-t, a kodit, szóval az appokat be lehetett tenni a források közé. Valahol logikus, mert a tvnézés is egy app az androidon. Illetve a nem aktív forrásokat el lehetett rejteni, pl. azokat a hdmi bemeneteket, amikre nem volt rádugva eszköz, vagy a nem bekonfigurált antennabemeneteket.
-
-
starchild
tag
válasz koppasz1986 #35879 üzenetére
Nem veszem annyira komolyan ezt a beégés dolgot, mint amennyire látszik:)
Amikor elgondolkodtam a 807en, itt a fórumban a válaszokból az jött le elsőre, hogy napi 1-2 óra tv használat (ami nálam 90%-ban sportcsatorna) miatt nem édemes oledet venni, mert drága, ha többet nézem, akkor meg azért nem, mert beégés veszély van. Akkor is írtam, hogy elég sok pana plazmám volt, több éves használattal, beégés nélkül. Kicsit viccesnek éreztem, hogy megint a beégés a fő téma, mint a plazma korszakban:)
-
Gabor970
addikt
igen, gyakorlatilag kifutott a 65oled806. Ha vársz tavaszig, szerintem a 807-es ára lemehet 650e körülire.
Nekem nagyon bejött a 65oled806, LCD nem volt opció, miután egy plazma tv-t váltott.jahh, de, szedjél le rá 4K-t, abból is jobbféle verziókat! Azér ilyen jó tv, hogy kihasználja az ember a magas minőséget. Ha nem jó a forrás, az olyann mint milliós hangtechnikán mp3-at hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
PUS8007-ről mi a véleményetek PUS7906-hoz viszonyítva?
Csak hiányos specifikációkkal találkozom, és nem nagyon tudom összehasonlítani őket az amatőr fejemmel, hogy megéri-e a plusz 40k-t anyukámnak.
Arra gondolok itt, hogy nagy különbséget érzékelhet-e majd a felhasználás során?
Azt látom hogy ennek már android rendszere van, meg van gamebar, meg earc, hdmi2.1, Freesync, de utóbbiakkal nem tud a felhasználó majd mit kezdeni.
Láttam már egy török videót, aki a 8807 lassúságára panaszkodik, pedig elvileg a CPUja 0,3GHz-el többet tud, és 6,5GB-vel több a RAM-ja, mint a 7906 - amire sokan panaszkodtak, hogy lassú.
Ezen kívül sokkal több helyen megjelenik a 8507, 8807. Ennek mi lehet az oka?
Vagy csak túltolom?
Köszi előre is! -
félisten
válasz #50001664 #35888 üzenetére
Szvsz túltolod. (Toengels-en minden infó megvan az egyes évek Philips TV-iről.)
Nem tudom, édesanyád mennyi idős, és mennyire aktív, de átlag felhasználásra teljesen jó a PUS7906: edge LED, normális panel, Android rendszer, Ambilight, 4db HDMI, stb.
43, 50, 70 méretben VA panel, minden másban IPS - én az előbbit venném, de az utóbbiról is sok pozitív vélemény a topikban, keress rá!
Meglepődtem, hogy a 70PUS7906/12 most csak 250k HUF.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz rainman72 #35830 üzenetére
Köszi! Éltem az akcióval. Ennyiért teljesen megérte.
55PUS6704-et váltott a nappaliba. Kicsit gyorsabb az újabb SAPHI. 5GHz wifi viszont nincs benne, csak 2,4GHz. Ezen meglepődtem. Ambilight nem hiányzik, mert nincs hely mellette a szekrényben. Kontrasztot kicsit feljebb kellett húzni, egészen 80ig, mert erőtlennek tűnt a panel. Nekem tetszik az új távirányító. Minőségibb érzetet kelt a fogása és a kinézete.65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Spynoza
csendes tag
Kedves Fórumtagok! Hasonlóan többekhez, addig kuporgattam (és vártam) a 65OLED806-ra, hogy teljesen kifutott. A vásárlás igazából most lenne aktuális és az új szériából a 65OLED707 és 65OLED807 típusokat nézegettem. Jelenleg olyan 150ezer forint különbség van a kettő között (ami azért nem elhanyagolható a számomra) és abban szeretnék tanácsot kérni, hogy érdemesebb-e várni és még hozzá tenni egy 807-hez vagy tudásban és minőségben a 707 is megéri, illetve mi az érdemi különbség (a három és négy oldalas ambilight mellett) a lettő között. Válaszotokat és segítségetek előzetesen is köszönöm.
-
venom8888
őstag
hello. Philips 58PUS7505 tv hez HBO GO alkalmazast le lehet tolteni a tv re? Netflixrol akarok valtani HBO ra.
-
blakey
titán
válasz venom8888 #35892 üzenetére
HBO GO megszűnt, HBO Max van helyette, Androidra az áruházból Saphira sehonnan. Netflixről "váltani" HBO-ra vagy bármilyen másikra nem teljesen életszerű hiszen eltérő tartalommal bírnak. Kipróbálni lehet, lemondani az egyiket és a másikat megtartani szintén lehet, de egyik a másikat nem helyettesíti.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest