Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz blakey #33300 üzenetére
Elvileg a 86pus8807 IPS lesz
Bocsánat,nem Neked címeztem!
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
temppro
tag
philips 65pus9206/12 ez milyen?
elvileg VA panel de nem minin led.
teszteket nem találtam. -
hunaqua
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
Doller
tag
Sziasztok ismét!
65PUS9206
Megvan 12 napja.
Kb most csinálja ötödször, hogy a tv ki van kapcsolva, de gondol egyet és akkor a képernyő "bekapcsol". A legfeketébbnél egy kicsit világosabb a kép, nappal szinte észre sem lehet venni, viszont éjjel k.rva jó volt kétszer is erre kelni, hogy világos van.
Ami legjobb, hogy nem lehet ilyenkor csinálni semmit, mert olyan, mintha le is fagyna. A távirányítót hiába nyomkodom (a jelet megkapja a tv, a piros led felvillan, mint amikor minden ok), nem reagál semmire. Az egyetlen megoldás, hogy konnektorból kihúzom és visszadugom.
Ezt mi a franctól csinálhatja?
Köszönöm! -
bdani94
tag
Sziasztok!
nekem mostanság azt csinálja hogy távirányitóval nem kapcsol be a tv… csak hatul a gombbal… a piros led villog hogy érzékel de kb ennyi.. mitől lehet? Elemet cseréltem, újra párosítottam a távirányítót.. szoftverfrissítettem.. mostmár odáig jutottam hogy kiirja hogy tele a tarhely..ja es a tipus: Philips 49PUs7503
Kütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Netflixre vásárolnék egy 65PUS8506-ot, egy 48"-os 1080p VA paneles 2016-os Sony-t váltana.
Jól gondolom, hogy jó választás egy TCL 65C728-al versenyben? Van megfelelő fényerő a HDR-hez, illetve jó rajta a Dolby Vision? Szinte csak este (vagy sötétített) fényviszonyok mellett lesz használva, 3 méterről.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
félisten
-
-
félisten
válasz F.B.I. #33318 üzenetére
Nem tudok senkiről, aki élőben tudta volna összehasonlítani a kettőt, de a 8505-össel is elégedettek itt az emberek - olvass vissza!
8506-ban a VRR még fontos lenne játékhoz, de ha az nincs...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bnorci71
addikt
logolást pendrivera csinál a tv a támogatás tud hozzá küldeni 2 fájlt amit fel kel tenni a pendrivera
Doller
írj a támogatásnak a Philips oldaláról[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
rainman72
nagyúr
Megjött tegnap a Philips 55PUS7506.
IPS panel.
Itt már van fényérzékelő is a
Saphi-n,hirtelen ez volt ami újnak tünt.
150-ért nagyon jó sokkal többet nem ér sztem.
Eléggé bevilágítós,de nem foglalkozok vele ennyit tudnak a gyártók ezek szerint,nincs értelme ennyiért küldözgetni.
Majd a fénnyel játszok egy kicsit ha lesz kedvem
Viszont amit szeretek benne hogy out of the box tökéletes.
Be dugod lehet nézni nem kell piszkálni semmit,a gyári képmód is megfelelő.
Kábelen megy,a csatorna váltás lassúbb lett kicsit.
Idén már ezek is vékony kávások végre, jól mutat.Táv is megújult az előző évhez,nagyobb lett.
HDR megjelenítés problema nincs.
Nekem még mindig jobban bejön a hibái ellenére is mint egy alap nanocell.
.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz F.B.I. #33318 üzenetére
Nem tudom a külső mennyire számít de a 8506 káva mentes kialakítása sokkal jobban mutat.Volt nálam 70PUS8505. A számozással ellentétben nem sokkal jobb rajta a kép mint a most érkezett
7506-on,mind2 P5 engine-nel van.Ha nincs igény az eArc,meg a VRR-ra ami amugy se teljes mivel nem 120hz-s a panel,akkor jó lehet a 8505 is,de én inkább a 8506-t vinném igy is.
DV jól fog mutatni mindegyik Philipsen.
A TCL talán a qled miatt picivel jobb de sztem nem szembetűnő a hasonló fényerő miatt,mindkét márka wide color gamut panelt használ.
Amugy értelme a 2.hdmi+VRR kombónak majd az idei PUS8807-nél lesz értelme 120hz-s panellel.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz rainman72 #33326 üzenetére
Itt már van fényérzékelő is a
Saphi-n - Miért, eddig Saphi-s LCD-n nem volt fényérzékelő?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz rainman72 #33330 üzenetére
Én tudom, mert OLED-en már régóta van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
rainman72
nagyúr
-
blakey
titán
válasz rainman72 #33332 üzenetére
Számomra nincs sok haszna, soha nem használtam, de tudok 1-2 fórumtársat, aki ez alapján választott TV-t, amelyik nem tudta az nem kellett neki.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
rainman72
nagyúr
válasz AxBattler #33335 üzenetére
Nem edge hanem direct.
A 8505-re volt a kérdés?
A 70-s nem volt teljesen homogén de melyik az.Bevilágitàs nem volt.
Vagy az 55PUS7506?
Ott leírtam mi a helyzet,és direct ledes,a 7906 az edge.Minden oldalon van fényszivárgás.
Nem igazán homogén,de még nem láttam full sötétben.Tv adàshoz tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz rainman72 #33336 üzenetére
Nem, a 7506-ra kérdeztem.
7906-ra írják az edge led-et, azt hittem a 7506 is automatikusan ilyen... de tévedtem.Értem, köszi!
Vajon a VA panel 7906-osok mennyire problémásak ebből a szempontból?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rainman72
nagyúr
válasz AxBattler #33337 üzenetére
7506
Nem tudom papiron direct led,de ahogy bevilágít felőlem lehetne edge is
Én nem értem hogy nem tudják ezt a backlight bleeding problémát orvosolni,ennyire nehéz lenne
Ha még felhős is,meg van glow mivel ips,legalább bevil.ne lenne.És azt veszem észre hogy évről évre rosszabb a helyzet.
Pofás tv lenne a 7506, külsőre meg képminőségre is,táv és a Saphi is kötelezőt,hibái ellenére is.[ Szerkesztve ]
-
-
Friczi
csendes tag
válasz Doller #33312 üzenetére
Szia! Én védelemmel ellátott zavarszűrős kapcsolós elosztót használok, TV, avr erősítő, szubláda, stb benne. Mikor befejeztem a TV-zést, tv kikapcs távirányítóval, erősítőt is kikapcsolja (CEC), Ambi kialszik, és aljzat kikapcs. Tűtvédelmi szempontból is így kellene. (So k ház leégett már TV zárlat miatt) Ráadásul a tv android is újra tisztázza magát a következő bekapcsoláskor. Neked is volt a képernyőre ragasztva matrica, hogy a matt fóliát NE szedd le???
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Friczi #33344 üzenetére
A teljes áramtalanítás sok eszköznek nem tesz jót, pl. OLED TV-k esetében egyáltalán nem ajánlott az áramtalanítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- Tőzsde és gazdaság
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest