Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz hitman, #32799 üzenetére
A napi üzemórával, OLED kontraszt nagyságával, statikus elemek mennyiségével (HUD, logó) arányos pixelfrissítés ajánlott. Ha nincs sok statikus elem, SDR OLED kontraszt pedig 30-40, akkor a napi ~6 óra nem igényel sűrűbb pixelfrissítést a 2000 üzemóránkéntinál.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Bigmasterl
tag
válasz pockos13 #32795 üzenetére
Nekem ilyen volt /lesz . Majdnem egy hónapot használtam. Sajnos vissza kellett küldenem panelhiba miatt. De ugyan ilyet veszek helyette. Szerintem nagyon szép képe van , ambilight is szuper. Én ajánlom. Egyedül a hangminőség nem túl jó de soundbarral vagy hangcuccal úgy is mindegy
-
rainman72
nagyúr
Lehet idén hamarabb befutnak az idei modelek?
[Az első fecske]Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
kisbalazs83
aktív tag
Philips 65OLED705 439.990Ft
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Kisszaboo
junior tag
válasz kisbalazs83 #32806 üzenetére
Ez mennyire jó ár érte? A 805- el szemezgettem.. Miben tud ez kevesebbet? ( Emag- nàl érvényes a gyártói gari is?)
[ Szerkesztve ]
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
félisten
válasz kisbalazs83 #32806 üzenetére
Inkább venném az 55OLED706-ost, 390k HUF-ért.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz Kisszaboo #32807 üzenetére
-Szerintem jó ár. Egyszer volt kb. fél napig 400ért emag-on, de el is fogyott az a pár darab amit annyiért kiraktak. Persze másnap már újra volt raktáron 500ért...
-805-nél nem hallani panaszt, mint a 705 és 706-nál. Mozgás megjelenítésben lehet minimális különbség és a sorrend kb. 705-805-706. Ha most vennék, mégis a 65OLED805-öt venném 500ért, vagy megvárnám a 65OLED707-et mennyiért lesz amikor kikerül Alza-ra. A 65OLED706 azt hiszem ott jelent meg először itthon 460ért. Persze ott is csak pár darab erejéig, amolyan bevezető áron. A 65OLED707-nél is 450-500 promó árat tippelnék, de lesni kell mikor teszik ki és lecsapni rá.
-Forgalmazza a(z): Extreme Digital
Philips.hu partenek: Extreme Digital, MarketWorld, MediaMarkt, Euronics#32808 AxBattler:
55OLED55 +50.000Ft 65OLED, inkább a nagyobb. Akkora különbség nincs a 705 és a 706 között.[ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
Kisszaboo
junior tag
válasz kisbalazs83 #32814 üzenetére
Miért a 805? Az 2 éves modell, ha jól tudom.
-
Alien!
senior tag
válasz Kisszaboo #32807 üzenetére
Ha csak filmre veszel akkor nagyon jó a 805!
Előnyei a 706-al szemben:
- kiforrott szoftver (nálam pl semmi probléma nincs)
- jobb hang
- prémium távirányító, hangalapú kereséssel
- jobb vagy ugyanakkora csúcsfényhátrányai:
- csak 2.0 hdmi
- régebbi p5 proci (gen 4)
- nincs earc
- régebbi droid
- régebbi soc -
Kroni1
veterán
válasz Alien! #32817 üzenetére
"- nincs earc"
Nekem ez még a HDMI 2.0-nál is nagyobb dealbreaker lenne, 2022-ben. Én már csak eARC tévét vennék, lévén hogy hangrendszert is mindenképp érdemes szerintem kötni egy ilyen tévére.
MÁS: Remélhetőleg nem annyira offtopik.. Mi a véleményetek a Samsung féle QD OLED-ről?! Olyan pletykát is hallottam h az LG és a Sony is rendel tőlük, ami elárulhat sokmindent a jövő meghatározó irányáról.. Remélem Philips se marad le a vonatról, ha jó irányba megy..
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz rainman72 #32802 üzenetére
Az idei (korábban már linkelt) Philips tévék listájában az egyetlen Saphi oprendszetes tévén az Alpok közé az Hbo Max is be van írva- és korábban Plex támogatás sem volt rá, most mégis van. Ergo így semmit sem zárható ki...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
minilego
senior tag
Nalunk ez 70PUS7906 jelenleg 215k. Ez elfogadható ár?
-
pockos13
aktív tag
válasz Bigmasterl #32804 üzenetére
Kicsi utána olvastam a dolgoknak, Direct LED ,MVA panel stb stb.. Ezek mennyire kiforrót megoldások az LG és a Samsung hasonló kaliberű készülékeihez képest? Megmondom őszintén én LG-t szeretnék de ha van valami más alternatíva akkor nem ragaszkodom hozzá.
-
rainman72
nagyúr
válasz pockos13 #32825 üzenetére
Direct ledet az Lg is használ.
Csodálatosan be tud az is világitani sokszor jobbam mint az edge led.
Az MVA panel se az ördögtől való,egy VA panel változat,jobb a látószöge,kevésbé fakul oldalra.
Semmivel se rosszabb a Philips mint a többi márka,sőt..
Az ambilight meg az android többet ér mint pl a webOS
Ha ilyen szép Lg nano-t akarsz csiga lassú op.rendszerrel akkor hajrá[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
clorid
csendes tag
Sziasztok,
Tudna abban segíteni valaki, hogy a pus 8506-os modell nason keresztül (médiaszerver) meg tud-e jeleníteni feliratot? A használati szerint nem, de elég furcsának találom mert usbn keresztül viszont megjeleníti. Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz rainman72 #32813 üzenetére
Igazad van. Szállítással 445 lenne. Sok. 2db van már csak az országban az emagnál. De 400 ezer lenne az elfogadható ár. Nem akarják normàlisan megakciózni.....Persze a sok gyerekes SZJA visszatérítése csak rontott mindenen. Olvastam, h 512ezer ft- ot kaptak átlagosan. Az eszem megáll....
-
Gabir
aktív tag
Üdv, a kódot hogy lehet eltüntetni?
Szülői izé nincs, gyerekzár nincs, de csatornakeresésnél mégis kéri.
TV: pus8535
Köszi[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
csak hangosan gondolkodok
apa beállítja a csatornákat a gyereknek a nem kívánatosakat nyilván törli, szülőizárat ezért nem használ.
DE.
Az okos gyerek tudja van még csatorna amit nézni lehetne, futtatna egy keresést, na és itt jön az apuka által megadott kód.....ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Friczi
csendes tag
Sziasztok! Néhányan érdeklődnek a PUS9206 iránt. egy viszaonylag részletes teszt róla:
https://hdtvpolska.com/telewizor-do-4500-zl-test-philips-pus9206-hdmi-2-1-opinie-media-expert/?showfull=1#google_vignette
+ egy kis szösszenet arról, miért vegyél earc képes TV-t: Mert csak azom jön a nagyfelbontású hang a TV-ből. És még valami hozzá ami érdekes lehet azoknak akik házimozi rendszert is használnak. NEM, nem kell lecserélni a régebbi házimozi erősítőt , csak rendelsz pl. kínából HDMI earc audio extractor-t és az HDMI 2.1-es kábellel összekötve szépen "átrakja" az earc lábakról a hang kimeneti lábakra a nagyfelbontású hangot, és akár 1.4-es kábellel bedugva az erőlködőbe szépen jön a DD+, vagy DD Atmos hang. Egyébként nem bántam meg, hogy vettem nemrég egy 65PUS9206- tip TV-t . -
Alien!
senior tag
válasz bnorci71 #32841 üzenetére
Friczi: Grat a tévéhez, nálam sokág potenciális jelölt volt! A linkelt tesztet is nagyon vártam, de irtó lassan készült el. Végül oled lett belőle.
Jó látni végre egy Philips prémium lcd-t a piacon ismét. A tesztben a P5 AI proci szerintem tévesen van jelölve, ahogy a Perfect Natural Reality is.
A fényerő nekem is csalódás, az ígért 500 nit helyett 410?!? Ugyanez a brigád a 8303-on mért 430-at a hivatalosan közölt 400nit mellett.....
Az EARC meg már rég rossz, ha valami kinai extractorral működik csak (ha létezik tökéletesen működő egyáltalán)....Ráadásul nem a dd/dd+ atmos az érdekes ebben az esetben, hanem a truehd atmos/dts-x....[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- SSD kibeszélő
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest