Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz blakey #32909 üzenetére
Az én 6504-em is megkapta, pedig az 2019-es, ami biztos hogy a Saphis appáruházban sokkal több progi van mint a frissítés előtt...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
blakey
titán
válasz alaves #32953 üzenetére
Mire frissítetted? Mert az OLED754-re a TPM196E_091.004.078.011 a legfrissebb (patch) ami 1 hete jelent meg, a TPM206E meg 2020-asokhoz van. Nekem nincs ilyen frissítés, nem dobja fel a TPM206E-t.
Csak, hogy világos legyen. [link][ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bogyi007
veterán
-
blakey
titán
válasz Bogyi007 #32955 üzenetére
Na de srácok, arra reagáltam, hogy a 206E a 2020-ra érkezett, a 196E-ről viszont 3 hete értekezünk hiszen jött a 001 végű frissítés ami tönkre tette az Ambilight működését és nálam a CI+ is hibásan működött, erre jött egy 011 végű patch ami javította a hibákat, sőt még jobb és gyorsabb lett, ráadásul linkeltem is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Bigmasterl
tag
Xbox játék után a tv főmenübe visszalépve nincs hang a soundbaron. Filminditás, nincs hang. Kikapcsolom a tvt majd ujra be akkor pedig működik. Hdmi arc on csatlakoznak. Valami beállitás amit elronthattam vagy mi lehet a megoldás? Köszi előre is.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok Saphi rendszerre Kodit fel lehet varázsolni?
-
salesman
őstag
Urak, nagy az én gondom! Van egy Philips 70PUS7505/12 tv-m, Youtube, Netflix megy rendesen. De a böngésző betölti az oldalt, azután homokórázik és nem meg tovább. Legújabb solt van rajta, mégsem megy. Mi lehet a hiba? Köszi!
Türűűűdrááá!
-
-
Alien!
senior tag
Ha valaki esetleg 65pus9206-ot szeretne, van egy most jófogáson 315-ért, 4 hónapos. 👍
-
félisten
Ide is beírom: eMAG-nál 58PUS8506-osból újracsomagoltak egyet, 206k HUF-ért.
Ha lenne helyem, vinném, de erre majd csak fél év múlva fog sor kerülni. Addigra talán a normál bolti ára lesz ennyi.Viszont vinném a 43PUS8505-t, de eltántorít a 12 hó gari, és a szöveg:
"Használat erős jelei a terméken, kompatibilis csomagolás, nagyobb karcolások a tv keretén, nagyobb karcolások a képernyőn, nagyobb karcolások a tartón, bontott kiegészítő szett."[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
temppro
tag
válasz AxBattler #32967 üzenetére
Sziasztok,
ez 58PUS8506 mennyire ajánlott?
Én is nézelődök mostanában, a méret talán jó lenne.
Nappaliba (nappal világos, habár redőnyökkel tökéletesen sötétíthető), 2,7 méterről, leginkább filmnézésre, de van kevés játék és sok netezés (PC-hez van kötve monitorként is használnám).
Egyelőre a philips 65/706-ot néztem ki, de sajnos nekem még drága, szal ha ez hozná a az OLED minőség 90%-át akkor ezt venném -
dj79
senior tag
Én is tcl/Samsung vonalon nézelődtem, aztán ma véletlenül vettem egy 50pus8546-t.
-
dino_m
senior tag
Frissítette a tévémet, semmit nem rontott el, de ahogy elnézem nem is javított semmin.
Changelog még nem elérhető.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
-
bnorci71
addikt
-
dj79
senior tag
válasz stefi68 #32981 üzenetére
Nem. Eladtam a 43 nanocellt, aztán gondoltam egy bátrat és elindultam megnézni az 50c725/au9002 párost, miután felpakoltam egy pendrájvot tesztanyaggal.
50c725: valamiért nem volt az igazi. Au9002: nagyon dezignos, nagyon vékony, a hangzása rettenet, edge led.
Aztán láttam a philipset, dv, dts, p5, vrr, 4 hdmi, forgatható állvány, ambilight, csoki-ropi-nápolyi . Lepróbáltuk, képe tetszett, android tv nekem bejön. Na ez egy rohadt masszív valami, a talp is több, mint 2 kg. Ma szereltem össze, elsőre nagyon meggyőzött. Voda ci kártyát viszi mint a szél, gyorsan bejön a műsorújság. Xboxot, pc-t rádugtam, képmódok belőve. Eddig minden mód tetszik, átállítgatva a képmódokat. -
törölt tag
Sziasztok!
Erről a modellről mik a tapasztalatok? 43PUS8546
A 46 a végén csak színt jelöl? Elvileg HDMI 2.1 van rajta és támogatja a VRR-t is 🤯 Szóval elég jó cuccnak tűnik. Nyilván nincs 100 Hz, az picit zavar, meg ha jól olvasom itt a topikban, IPS paneles. Nem tudom milyen lesz a mostani (közel 10 éves) 100 Hz-es VA tévém után
Mennyire kifutó modell amúgy?
Filmnézésre, játékra használnám amúgy.
Ez ugyanaz csak feketében? 43PUS8506
[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz #42308056 #32989 üzenetére
Ez egyenlőre nem kifutó model még.
Tavaly nyáron jelent meg,de több 2020s model is forgalomban van még.
Kérdéses hogy melyik panel van benne ha csak egy itteni tulaj nem jelzi.Az előd model VA-t kapott.Jók ezek a tvk plus az ambi is de jelenleg az áruk magas.
Fekete szinben nem lesz ez model inkább szürke vagy sötétebb szürkéhez hasonló,azt hiszem antracit grey a hivatalos megnevezés.
Sztem csalódás kizárt egy 10 éves tv után minden tartalomnál,tv hd adás,Netflix 4K dolby vision meg főleg.Mozgás megjelenítés jó sportoknál.Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
hunaqua
addikt
A 58PUS8505 és a 8506 között mi az érdemi különbség?
Android,szolgáltatások,stb?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
rainman72
nagyúr
válasz hunaqua #32993 üzenetére
Frissebb droid,VRR 60hz-ig,eArc.
Vékonyabb keret,google kereső.
[Magyar bemutato video][ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
hunaqua
addikt
válasz rainman72 #32995 üzenetére
Köszönöm szépen,szerintem ez lesz.
Azt nem tudom,hogy amennyiben céges vásárlás lesz akkor hogyan tudom vissza vinni amennyiben a "panel lottó" nem sikerül? Elhozom bekapcsolom ,és amennyiben foltos akkor még aznap vissza lehet vinni?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
rainman72
nagyúr
válasz hunaqua #32996 üzenetére
Na ezt nem tudom,nem veszek cégesen. Kérdezz rá!
Ha nem világit be idegesítően,illetve semennyire,csak picit felhős az még belefér.Tartalom nézéskor nem lesz zavaró.
Vmennyi felhő meg minden normál led tv-nél van(nem FALD).
Am a Philips VA paneljei elég homogének,kisebb méretben főleg.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
hunaqua
addikt
válasz Kroni1 #32999 üzenetére
Akkor mindegy ,hogy netes vagy bolti vásárlás?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest