Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz Bigmasterl #32201 üzenetére
panellottós, ezért csak 14 nap elállással online rendeld meg.
-
félisten
válasz Alien! #32203 üzenetére
Látott már valaki IPS panelt 58" méretben?
Én még nem olvastam ilyenről...#32201 Bigmasterl
Nem is lesz olyan kiugró a HDR, mint OLED, vagy QLED kijelzőkön, mivel ez egy - azoknál - alacsonyabb fényerejű, sima LED panel... még ha VA is.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Alien!
senior tag
válasz AxBattler #32204 üzenetére
a fakó HDR pedig nem a fényerő hiány miatt van, ebben a posztomban 3 lcd tévé (8303/LG nano793, 7304)van összevetve, látszik, hogy a legalsó 7304 mennyire nem képes értelmes képet adni HDR-ben, se szín, se mélység, f*s az egész.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Alien! #32205 üzenetére
Így már értem.
Igazából ezért is gondolkodom erősen a 70"-os modelleken: ugyan nekem elég lenne az 58"-os is, de a nagyobbaknál még nem emlékszem, hogy bárki is panaszkodott volna a minőségre, MVA panelt írnak mindenhol. Lehet, hogy a 70"+ méretben jobb minőséget pakolnak, jobban válogatnak?
#32206 Alien!
Igen, 50PUS7304-nél én sem tudtam élvezhetőre belőni a HDR-t, bár én csak PS4-el próbáltam. De most a 85-ös modellekről volt szó, itt már elvileg nem kellene, hogy probléma legyen.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Alien!
senior tag
-
Kroni1
veterán
válasz AxBattler #32207 üzenetére
Én após 50pus7304ét teszteltem, nincs ilyen gond, valóban panellottó lehet a hátterben.
8505ből is van itthon 2 méret, azok is hibátlanok. Annyira elég egy ilyen 58" tudása és képe a nappaliba h le is tettem az oled vételről, majd ha az 55" 806 szintű tévék 250k alatt lesznek fixen, talán akkor cserélek a nagyobb fényerős, jobb hdr és a 120hz miatt, de annyira nem hiányoznak.
-
blakey
titán
válasz Alien! #32208 üzenetére
Ez qrva sz@r. Ezt nem csak panelhibára írnám, itt más gond is lehet, pontosabban összefüggésben van a panel és a rosszul megírt szoftver.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #32184 üzenetére
Ezen ne lepődj meg, valóban általában megoldja a 2 perces áramtalanítás az ilyen jellegű hibákat. Az új webOSnál is előfordulnak dolgok, amelyen csak az áramtalanítás segít.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
őstag
A nagy tévés topikba írtam véletlenül, ezért idemásolom inkább, mert ide való:
Azt kérdezném a 706, 806 tulajoktól, hogy nem zavar be az ambilight-ba, hogy a felső ledek lejjebb vannak, mint a képernyő széle? A nem oledeknél ugye mindenhol a szélén van így pl. a jobb felső sarokban egy apró színváltozást is kiadnak a háta mögött a ledek a falon. Itt viszont nem tudom hogyan sikerül ez, hiszen kb. 30 centivel lejjebb vannak.
Esetleg csinálhatnánk egy összehasonlító tesztet is, ha van kedv hozzá.
-
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #32218 üzenetére
Már évek óta (és régen sem) egyik gyártó sem tudja tökéletesen megcsinálni, egyik modell operációs rendszerét sem (tisztelet a kivételnek), és jelenleg már 1 GB fölötti a méretük...
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
csonkadavid
tag
válasz Alien! #32208 üzenetére
Pedig helyre lehet hozni. Nekem 58pus7505 van csak mert vicc áron jutottam hozzá. Ez is majdnem nézhetetlen volt gyárilag.
A titok nyitja a fényerő/brightness. Esetemben 55-ig fel kellett vinni itt már minden részlet megjelenik. A gond az hogy ettől fátyolos lesz a kép. Ekkor fogod és feltolod a gammat +4 re. Fátyolosság eltűnik és a részletek is megmaradnak. Háttérkontraszt sd esetén 80 körül , dolby vision 90 sima hdr 100. Szín ízlés kérdése de kezdésnek a meleg megteszi.
A dinamikus kontrasztot meg egyebeket pedig ki kell kapcsolni.Apropó eddig minden szuper volt most viszont mintha frissítették volna a youtube appot, aminek az lett az ereménye hogy a videók egy része továbbra is jó, a másik része viszont durván fátyolos. Ezeknél a videoknál akkor lesz jó a kép ha 38-ra visszaveszem a fémyerőt. Olyan mintha gondok lennének a color space kezeléssel.
-
bnorci71
addikt
válasz alaves #32226 üzenetére
hát ez a baj, kiadja mindenki félig készen aztán majd a user teszteli meg frissítget nem tudom mit értesz régen alatt, de a 12éves Samu-n kijövetel után volt 1 frissítés aztán annyi ment illetve még ma is megy hiba nélkül, igaz az még nem volt okos tv csak buta
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
alaves
addikt
válasz bnorci71 #32229 üzenetére
"kiadja mindenki félig készen aztán majd a user teszteli"
Így van sajnos. A 'nem smart' TV-knél azért még jelentősen kevesebb hibalehetőség volt.
Etsuro Nakamichi Úr még TISZTELTE a vásárlóit.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
-
bnorci71
addikt
válasz nagyfejü #32237 üzenetére
mondom nincs netes rendelés, vagy van amikor mégis van....
A Philipsre az volt írva csak áruházi átvétel, most nézem LG C1 rendelhető....[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
stefi68
addikt
válasz bnorci71 #32236 üzenetére
Euronicsnál, hogyne lenne netes vásárlás. Én is onnan vettem.
Pixelhibás volt, ahogy bejelentettem másnap elvitték, a következő nap már itt volt helyette a másik.
Ki se kellett mozdulnom miatta. És náluk 30 nap az elállás, így ha meggondolod magad 30 napon belül ingyen el is szállítják tőled![ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
beeble
csendes tag
Sziasztok. Nagy dilemmában vagyok. 65pus8505 beszerzése van tervben, de...
Erősen gondolkodom, hogy inkább egy 58pus8546 legyen, mert ugye az VA panel, emellett 2021-es modell. Árban kb. ugyanannyi lenne.
A gond az, hogy a nappali ahova menne elég nagy, 5-6 méterről lenne nézve, arra meg már a 65-ös sem túl sok (mondjuk a jelenlegi 42-es hdready plazmához képest így is nagy ugrás ).
Tehát a kérdés az, hogy inkább a nagyobb méretet, vagy a VA panelt és újabb típust válasszam. Szerintetek? -
beeble
csendes tag
-
apeelme
addikt
Sziasztok!
Egy 58PUS8545-ön próbálnék használni egy Vodafone(UPC) mediacard-ot. Igazi kálvárián vagyok túl mert először hiába raktam be pin kódot kért...a tv mint később kiderült...nagy nehezen sikerült megtalálni a a kártya beállításához szükséges infókat (hálózati azonosító, freki stb.) a csatornákat meg is találta de azzal kellett szembesülnöm hogy 99%-a mintha le lenne ködolva, és a meg akarom nézni a rendszer hibát ír, azaz nem olvasható a kártya. Igen próbáltam újra kivenni, berakni, a TV-t újraindítani stb. de sikertelenül jártam. Tudtommal egyébként ha a kártya nem is lenne benne akkor is pár analóg csatit megtalálna a HD-n kívül, itt viszont több mint 170 HD csatornát talált. Természetesen az előfizetés tartalmazza ezeket a csatornákat. A mediacard egy régebbi Samsungon tökéletesen működött eddig.
Mit felejtek el vagy mit ellenőrízzek még mert úgy gondolom valami TV oldalon lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5 Pro teszt
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Asustor NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs