Új hozzászólás Aktív témák

  • attilla84

    tag

    Sziasztok!
    Vásároltam egy 43PUS8505-ös TV-t. Egy Hisense 55U8QF-et küldtem vissza és cseréltem erre. Szombaton jött meg, próbálgattam a beállításokat, tavaly májustól néztem vissza itt a fórumot nagyvonalakban és sok mindent megtudtam, több beállítást lejegyeztem, kipróbáltam, de nem vagyok teljesen elégedett még.

    Amiért lecseréltem a Hisense-t erre, az jobb lett. Szinte csak SD/HD TV-adásokra használom műholdas beltéri egységről. Az SD-adások jobbak lettek, nem annyira mosódott és pixeles. A HD-adások azok talán még többet javultak, nagyon szép, fényes, éles a kép, gondolom azért is, mert kisebb a panel és annyira nem nyújtsa ki őket.

    De mégis mindezek mellett, nem tudom elérni azt a képet amit szeretnék. A leginkább azt, hogy, most is vannak remegések, beakadások.

    A másik, hogy ez most állítólag IPS kellene legyen. Na most, nincs nekem nagy tapasztalatom ezek terén, de valami nem ok. Olyan homályos, ködös vagy fátyolos a kép. Még teljesen szemből is olyan fakó vagy milyen, milyent eddig megszoktam. Amilyen volt a régi Samsung (UED6500) és 4-5 napig míg nálam volt a Hisense, na, ezeken nem volt semmi ilyen gondom, teljesen oldalról is jól lehetett látni, ezt meg nem, elég keveset kell oldalra menni és még inkább homályos és fátyolos. Akkor ez most VA lenne és ebből is egy olyan panel, aminek rossz a betekintési szöge a nagy átlaghoz képest is?

Új hozzászólás Aktív témák