Új hozzászólás Aktív témák

  • MMSZoli

    tag

    válasz bluemirage #13213 üzenetére

    Hmm, sok esetben igazad van.De azért vannak nagyon jól integrált megoldások.
    OFF
    Például a Nokia Navi sokkal stabilabban megy, mint a faterom különálló GPS-én. Az N9-em 5 másodperc alatt jelet talál, és baromi gyors, nem visz félre. A két cucc ugyanannyiba került, csaka telefonomnak van még egy tucat egyéb funckiója ezen kívül.

    A Nokia X7-em jobb 720p videót csinál, mint a cégnél a kétszer annyiba kerülő Panasonic (igaz, kompakt) fényképezőgép. igaz, kétszer akkor a bitráta is, de nincs kockásodéás, tömörítési hibák,

    A Nokia 808 jobb képeket csinál, mint a legtöbb kompakt fényképezőkép, 50-60 rugóért megkapod, és közel azt a képminőséget nyújtja, mint a félmilliós tükörreflexesek.

    Egy KORG Microkey és egy Arturia MiniV DSP SW segítségével (40ezer Ft) ugyanazt a hangminőséget és funciót megkapom, mint egy fél- másfél milliós eredeti Moog MiniMoog-al. igaz csak virtuális tekerentyűim vannak, viszont van van 300 előre tárolt hangom is...

    ON
    Sajnos a Philips TV-knél látható évek óta vergődés nem újkeletű. A kínaiak által megvásárolt a fejlesztési központban nagyon sok ódivatú vezető van, akiknek az új funckiók készülékben való megvalósítása (=papíron ott van) már elegendő, és a vevőelégedettség már kevésbé érdekli őket, kéz leporolva, jöhet az új projekt (= új talp, új káva).
    Az sem rossz, amire mindig is fókuszálnak (kép+hang+kinézet) de ezen már a kor túllépett. Önmagában nem elegendő. Ránéztem: ma is ugyanaz a fejlesztési igazgató, akivel 5-6 éve nagyokat vitatkoztam a fél szívvel megvalósított Codec implementációk és gyatrán kivitelezett HD lejátszáson. Persze a csapatommal együtt túl kis halak voltunk ahhoz, hogy bármilyen szemléletbeli változást előidézzünk egy ekkora szervezetben.

Új hozzászólás Aktív témák